Vita:Miroslav Klose

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 16 évvel ezelőtt a(z) Kivágott rész témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Német témájú szócikkek (jól használható besorolás)
Labdarúgás témájú szócikkek (jól használható besorolás)
Életrajzi szócikkek (jól használható besorolás)
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).


Kivágott rész[szerkesztés]

"A múltban sokszor összehasonlították különböző világklasszis támadóval, úgymint Owen és van Nistelrooy. Amikor kérdezik az összehasonításról, Klose határozottan hízelgőnek tartja a van Nistelrooy-jal való összevetést, "Ez egy megtiszteltetés, hogy összehasonlítanak Ruud-dal, hosszú időn át játszott Európában, és nagyszerű gólszerzési rekordja van, remélem egy napon olyan jó leszek, mint ő." Ezt az interjút 2007. júniusában készítette a Der Spiegel, a Bayern Münchenbe igazolása előtt."

A Wikipédia nem sajtócikkek gyűjteménye. Ráadásul ennek a résznek nincs más mondanivalója, mint az, hogy
  1. világklaszis jtékos
  2. és szerény.
A cikk egyébként sem törődik azzal, hogy a lexikon nem a sportsajtó, mert szinte tragédiaként említi, hogy valaha ácsként is dolgoznia kellett - persze, nem sokáig.
A sajtóból összeollózott minősítgetések távolítják a cikket egy lexikoncikktől. Néha a kevesebb a több.--Linkoman 2007. augusztus 31., 14:01 (CEST)Válasz