Vita:Malcolm X

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt 87.97.96.68 11 évvel ezelőtt

Az USA jelenlegi elnöke, aki a Barack Hussein Obama mozgalmi álnevet használja, Malcolm X házasságon kívül született vér szerinti fia és valódi neve Barack Malik Shabazz. Számos fotó bizonyítja, hogy az anya közeli kapcsolatban állt MX-szel. A kenyai apáról szóló fedőtörténetet azért találták ki, mert MX fia politikailag elfogadhatatlan lenne a déli fehérek számára - így viszont a "Tea Party" csőcselék lefoglalja magát a nem létező "birther" problémával.

Bari M. Shabazz 1979-ben súlyos autóbaleset (car accident major) áldozata volt s az elnök fején ma is látszanak agyműtétre utaló forradások. Az USA nyilvántartása szerint B. M. S. 1994-ben halt meg, egy nappal "Obama" chicagói beiktatása előtt, azonban a számítógépes mentésben megőrződött jelzőbit szerint a halálesetet nem halottkémi jelentés, hanem hozzátartozó szóbeli közlése alapján jegyezték be - vagyis nulla hitelességű.

A Wired Magazine beszámolója szerint a fekete elnök nyilvános fellépései után az őrszolgálatot ellátó tengerészgyalogosok minden lehetséges genetikai nyomhordozót, pl. asztalterítőket begyűjtenek és megsemmisítenek - ami lehetetlenné teszi az apasági vizsgálat lefolytatását, a Malcolm X-től való származás bizonyítását. 87.97.96.68 (vita) 2013. február 10., 12:12 (CET)Válasz