Vita:Mátrix logaritmusa

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szalakóta 14 évvel ezelőtt
Ez a szócikk témája miatt a matematikai műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen

Járőrök, kérlek, ne tekintsétek meg a cikket addig, amíg nincs kész a fordítás! Köszönettel Szalakóta vita 2009. április 22., 18:47 (CEST).Válasz

Kedves WAU3L2!

Nem töröltem, hanem fordítottam. Remélem, örülsz, hogy segítek. Szalakóta vita 2009. április 23., 20:22 (CEST)Válasz

Kedves Szalakóta!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Az a gondom hogy ezt nekem egy tantárgy keretében kell elkészítenem és "beadnom" így viszont hogy te is dolgoztál a fordítással nem tudom téged mennyire zavarna ez! Kérlek jelezz vissza! Amúgy így is kellemetlen mert maga a fordítás se lett volna nagy feladat így meg hogy valaki még majdnem teljesen meg is csinálta helyettem...:) Ja meg valamiért nem tudom folytatni a szerkesztést mert azt írja hogy: "szerkesztés alatt". Ez miért van? Annyira még nem világos nekem a wikipédia mert 1 hete regisztráltam csak.

Nem zavar, hogy felhasználod a munkámat. De azért majd nézd át, mert biztos vizsgáztatni fognak a cikkben leírtakból. És fogalmazd át egy kicsit a cikket, hogy lássák, nem egy olyan cikket mondasz a magadénak, amit nagyrészt más fordított, hanem te is sokat dolgoztál vele.
A szerkesztést pedig tudtad volna folytatni; a sablon csak azért volt ott, hogy ne töröljék le.
Ha azt akarod, hogy mások ne szerkesszenek bele, és ne zavarjanak, akkor írd meg a leckédet allapon. Ez azt jelenti, hogy készítesz egy ilyen oldalt: WAU3L2/cikk, és itt készíted el a házi feladatod. Utána pedig átnevezed, és akkor a cikk bekerül a többi közé azon a néven, amire átnevezted.
Megjegyzés: ha vitalapra írsz, akkor írd alá a mondanivalódat négy tildével.
Ha segítségre van szükséged, akkor kattints a szerkesztői nevem melletti vita szóra, és írj! Szívesen segítelek továbbra is. Szalakóta vita 2009. április 29., 19:27 (CEST)Válasz