Vita:Kónya Imre

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Peda 17 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Szia! Épp én is be akartam írni a szócikket, miközben te is elkezdtett szerkeszteni. Beírnám a te cikked után az enyémét! Nem tudom melyik a jobb! Döntsd el! Gelányi Bence 2005. november 27.

Bocs, csináld (azt hittem, befejezted, mert valaki ontja az 1-2 soros politikuscikkeket mostanában, mondom akkor teszek hozzá egy mondatot). : Gubb   2005. november 27., 15:59 (CET)Válasz

Emlékeim szerint van/volt egy elhíresült Kónya-dolgozat is... ha jól tudom ezért ment Hankiss Elemér a Magyar Televízióból... ez nincs meg valakinek? --Peda 2007. január 20., 10:51 (CET)Válasz