Vita:Ganxsta Zolee

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt 213.197.86.169 16 évvel ezelőtt a(z) Énekes? témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Életrajzi szócikkek (bővítendő besorolás)
Könnyűzenei témájú szócikkek (vázlatos besorolás)

Megjegyzés[szerkesztés]

Az osszes Ganxsta Zolee es Dopeman szam zeneje lopott. Az eredeti szerzok sehol nincsenek feltuntetve. Mar nagyon sok szam eredetijet hallottam.

Aki tudja, hogy melyik szamnak mi az eredetije, az legyen szives es irja be!!!

RE: == Megjegyzés ==

Ha annyira nagy spíler vagy, írd be te. Ugyanakkor ez a "lopott zene" szöveg azért is fals mert többnyire remixeket nyomtak illetve alapokat VÁSÁROLTAK meg.

Tény, hogy ez nem emeli a zenei értéküket, de lopással vádolni őket ilyen alapon hülyeség.

Üdv

Énekes?[szerkesztés]

Talán ki lehetne venni a feniti kat-ból, hiszen a rapperek kategóriában benne van. User vita:Kar Mester--213.197.86.169 2007. július 15., 02:40 (CEST)Válasz

Zenekar[szerkesztés]

Engem érdekelne, hogy miért irányít át a Ganxsta Zolee és a Kartel lap erre az oldalra. Hiszen az a lap a zenekarról, ez meg a frontemberről kéne hogy szóljon. – Gettvita 2009. július 23. 16:00 (CEST)

Magánélete[szerkesztés]

Nem a Boca Juniors, hanem a River Plate szurkolója. Ezt ő maga is elmondja, pl. a Maradona c. számában: "A Buenos Aires-i Boca büszkesége, igen a tanár. Én River-párti vagyok, de a tisztelet az kijár."