Vita:Esztella

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt *feridiák 12 évvel ezelőtt a(z) Az első híres Esztella a Magyar Wikipédiában témában

Az első híres Esztella a Magyar Wikipédiában[szerkesztés]

  • Az első híres Esztella a Magyar Wikipédiában Viktória svéd királyi hercegnő trónörökös és férje, Dániel herceg elsőszülött gyermeke, egy kislány, aki 2012. február 23-án, csütörtökön 4 óra 26 perckor született és a svéd Estelle Silvia Ewa Mary, röviden Estelle nevet kapta. Születésénél fogva a svéd királyi család tagja, akit a svéd királyi hercegnő cím illet meg, és az ezzel járó szimbolikus korona.
  • Estelle svéd királyi hercegnőnek már születése napjának reggelén megjelent az önálló Wikipédia-szócikke is a svéd, az angol és további társlapokban.
  • A magyar változatban még nincs önálló szócikke. A névnaptárban azonban - a laptörténet tanúsága szerint - Estelle magyar megfelelőjénél, az Esztella szócikkben már február 24-én megjelent. Reméljük, ezen első lépéseket mielőbb továbbiak követik, és ahogy Viktória svéd királyi hercegnő szócikke már létezik, úgy Esztella/Estelle svéd királyi hercegnő szócikke is miharabb megszületik.
  • Ennek segítésére a Kezdőlap Aktuális rovatában is felhívjuk rá a közfigyelmet.
  • Majd a Kezdőlap Vitalapján még e hónapban (a hátralévő három napon belül) részletesebben kifejtjük ennek fontosságát és időszerűségét. – *feridiák vita 2012. február 26., 16:52 (CET)Válasz