Vita:Egon Krenz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt 92.249.157.248 12 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Hadtudományi szócikkek (jól használható besorolás)
Német témájú szócikkek (jól használható besorolás)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

üdv nem valószínű, csak kicsit lehetséges, 43 ra már mindenkit összeszedtek a birodalomnban kivéve ha hadi érdekéből érdemes volt szabadon hagyni,de ő hat éves volt ekkor az apja pedig a fronton esett el. Amúgy biztosan kommunista v (talán még most az! ) és köztük több jóval többen vannak zsidók, pont azért mert Marx ,Engels, Liebknecht, Rosa Luxemburg ,Thälmann, is az volt. (zsidó és kommunisták és utca van kint mindegyikről elnevezve, tudom sérti az egyenlőség elvét, hogy Hitler, Göbbels vagy Mussolini Str. Ptz bezzeg egy sincs ! Wagner meg Nietzsche van . meg Freud is, itthon Marx utcát is csak keresgélni lehet, van. )

Szerintem zsiddancs. Nagyon zsiddancs feje van. 92.249.157.248 (vita) 2011. augusztus 14., 18:59 (CEST)Válasz