Vita:Ai no kuszabi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Raziel 16 évvel ezelőtt
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Anime-manga témájú szócikkek (vázlatos besorolás)
LMBT-témájú szócikkek (besorolatlan)

Szerintem hiba manga kategóriába is besorolni, mert nem készült belőle manga (még), csak doujinshi. De javítson ki valaki ha tévedek ^_^’ ––Raziel 2007. április 17., 16:15 (CEST)Válasz

Akkor szedd ki, vagy csak máshol jár gyorsan a kezed? ;_)Beau de Noir 2007. április 17., 16:22 (CEST)Válasz

Szeretnéd tudni, igaz kis hamis :-P ––Raziel 2007. április 21., 19:54 (CEST)Válasz
Naná, azért kérdezem ;)Beau de Noir 2007. április 23., 08:28 (CEST)Válasz
Na de kisasszony, kezdek elpirulni :-)) ––Raziel 2007. április 23., 21:41 (CEST)Válasz


Néhány megjegyzésem lenne:

Szeritem a pet résznél hiba: A petek általában 10 évesen érnek be szexuálisan, ugyanis ez genetikailag vezérelt náluk. A 15 éves már nagyon öregnek számít. Pet ring: több típusa van: A-C típusúak: látható helyen van, nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, inkább kiegészítőként kell elképzelni. A divatja múlt D tipusú pet ring pedig a pénisz-gyűrű. Mindegyikkel a házikedvenceket tartják kordában, bár elvileg csak az igazán makacs petek viseltek/viselnek D típusú gyűrűt. Iason külön Riki számára rendelte a D tipusú pet ringet.

Iason és Riki:

A két főszereplő a tanagura-beli blondie: Iason Mink, és a 17 éves mongrel származású, Guardianban nevelkedett Riki, aki egy véletlen találkozás folytán Iason petjévé válik, és három évig kényszerül a pet ring viselésére.

Az elkövetkezőkben Iason házikedvenccé neveli és nem ereszti el Rikit - a petek szokásos egy éves tündöklésének elmúltával sem -, így többszörösen felrúgják Tanagura szokásait.