Szerkesztő:BáthoryPéter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Túrázni mentem a hegyekbe. Ha írsz, valószínűleg csak több nap késéssel olvasom el!


hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-2 This user can read and write intermediate English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.

Ez a felhasználó a Wikipédiában már


szócikket szerkesztett!
Ez a szerkesztő örökbe fogadta Mongóliát.
Ez a szerkesztő tagja a Karbantartó műhelynek és már több mint 203 cikket megformázott.
Ez a szerkesztő a Wikimédia Magyarország Egyesület tagja, és a belépési nyilatkozatot Alensha Disney hercegnő-mintás tollával írta alá.
 
Ez a szerkesztő 1986 június 20-án született.
Budapest Ez a szerkesztő budapesti.
Ennek a szerkesztőnek van gyereke.


Ez a szerkesztő egykor fóthista vallású volt.


KFT rajongó E szerkesztő fejében rendszerint a KFT együttes zseniális dalszövegei motoszkálnak
Jimi Hendrix Ez a szerkesztő tudja, hogy nem érdemes gitározni tanulni, mert Jimi Hendrixnél senki sem lehet jobb
INTP E szerkesztő MBTI-típusa INTP.
Ez a szerkesztő aktív természetjáró.
Ez a szerkesztő rajong Mikszáth Kálmán műveiért.


Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő Ubuntu Linuxot használ.

Pár szó rólam[szerkesztés]

Báthory Péter vagyok, egykor aktív szerkesztő és adminisztrátor, civilben programozó. Mostanság az OpenStreetMap önkéntes térképész közösséget gyarapítom, na meg persze a térképet.

Hobbim elsődlegesen az utazás, túrázás, így a wikin is előszeretettel írok ehhez kapcsolódó cikkeket, legyenek akár földrajzi, történelmi tárgyúak, vagy műemlékek. Azt hiszem (hál'istennek) informatikai tárgyú szócikkem még nincs :) (ha a Hunspell annak tekinthető, akkor már van)

Örökbefogadás[szerkesztés]

Ezennel ünnepélyesen örökbefogadom a Föld egyik legcsodálatosabb országát, Mongólia Mongóliát. 2006-ban egy hónapot töltöttem ebben a magyarok által ritkán látogatott országban, így ha bármilyen kérdésed van Mongóliával kapcsolatban, nyugodtan keress meg és megpróbálok segíteni! BáthoryPéter vita 2008. április 6., 00:23 (CEST)

JavaScript segédeszközök[szerkesztés]

Kedves látogató! Felhívnám figyelmedet, hogy vannak nekünk életedet könnyebbé tenni hivatott JavaScriptjeink. Nagyrészüket megtalálod a Beállításaim/Segédeszközök között. Pár saját fejlesztésűt szeretnék itt kiemelni:

  • Az interwikiFordító a nyelvközi hivatkozásokat – vagyis interwiki linkeket – fordítja magyarra a jobb átláthatóság, kereshetőség érekében.
  • Ha szerkesztő vagy és szoktál cikkértékelni, akkor neked találtam ki a Cikkértékelő scriptet. Ne kelljen az idődet kódok bemásolgatásával, átirogatásával töltened, ez a Cikkértékelővel pár kattintással megoldható.
  • A Speciális névtérben rengeteg hasznos lista található, viszont van amelyiknél csak számolgatással lehet meghatározni, hány elem van kilistázva. Ezt pótolja a listázottLapokSzáma.js, ami a lista fölött kiírja a lapon látható listaelemek számát. Használata: monobook.js-be ezt tedd be: importScript("Szerkesztő:BáthoryPéter/listázottLapokSzáma.js");
  • A keresésÚjFülön.js a bal oldali keresőhöz ad hozzá egy új gombot. Erred kattintva a keresés eredménye nem az aktuális oldalon, hanem új fülön jelenik meg. Használatához monobook.js-be ezt tedd be: importScript("Szerkesztő:BáthoryPéter/keresésÚjFülön.js");

Ezek amik eddig elkészültek. Ha megvalósítandó ötleted van, vagy a már meglévő szkriptekkel kapcsolatban van ötleted, szólj bátran!

Országok ahol már jártam[szerkesztés]

Ez számomra nagyon fontos: megismerni az újat, a különlegeset. Nincs kedvenc országom, mindegyiket szeretem, mert - azt hiszem tagadhatatlanul - mindegyik egyedi, izgalmas.

 Albánia  Ausztria  Belgium  Bosznia-Hercegovina  Csehország  Egyesült Királyság  Franciaország  Grúzia  Hollandia  Horvátország  Lengyelország  Liechtenstein  Luxemburg  Mongólia  Montenegró  Németország  Olaszország  Oroszország  Románia  San Marino  Szerbia  Szlovákia  Szlovénia

Galéria[szerkesztés]

Válogatás a saját készítésű fotókból. Azokat rakom ide amik szép képek, vagy szép emlékek...

A magyar Wikipédia kiemelt képeQuality image díjas kép Török Ferenc filmrendező A magyar Wikipédia kiemelt képeQuality image díjas kép A mostari Öreg híd Moldoveanu és Nagy-Vist nyugati oldala
Orhon-vízesés, Mongólia A Szelenge folyó Hövszgöl megyében Szakszaul fa, Mongólia
Transzfogarasi út A Moldoveanu-csúcs a Nagy-Vistről nézve Moldoveanu és Nagy-Vist kelet felől

Díjaim[szerkesztés]

Szabálytalan alakú barnstar
Sokoldalú, alapos és megbízható szerkesztéseidért és technikai közreműködéseidért. Jó, hogy itt vagy közöttünk! 
Bináris ide 2009. február 14., 19:07 (CET)


Kiváló szkriptmódosító díj
Őszinte elismerésem a sok technikai kütyüért! – Hkoala 2010. február 8., 22:35 (CET)


A pozíciós térképekért...
... amikkel kapcsolatban nem először (és vélhetően nem utoljára :-)) segítettél ki. Köszönettel: L Andráspankuš→ 2010. augusztus 13., 10:18 (CEST)


Wikizseni
Fogadd tőlem ezt a díjat, mert mostanában egyszerűen hasítanak a műszakis kollégáink! :-) RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. december 28., 22:15 (CET)

Kerek számú szerkesztéseim[szerkesztés]

Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:B%C3%A1thoryP%C3%A9ter címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány