Tiltott szerelem (Bűbájos boszorkák)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tiltott szerelem
Bűbájos boszorkák
1. évad, 14. epizód
Eredeti címSecrets and Guys
FőszereplőShannen Doherty (Prue), Holly Marie Combs (Piper), T. W. King (Andy), Dorian Gregory (Darryl), Alyssa Milano (Phoebe)
ÍróConstance M. Burge
Sheryl J. Anderson
RendezőJames A. Contner
Első sugárzás1999. február 17.
Első sugárzás Magyarországon2003. szeptember 18.
Kronológia
ElőzőPéntek 13.
KövetkezőA mumus
A Bűbájos boszorkák epizódjainak listája
A Tiltott szerelem a Bűbájos boszorkák című amerikai sorozat első évadjának tizennegyedik epizódja.

Cselekmény[szerkesztés]

Alább a cselekmény részletei következnek!

Max egy kisfiú különleges képességekkel. Az apjával él, akitől elrabolják, ezért segítséget kér az erejét felhasználva. A segélykérés Prue-hoz és a lányokhoz jut el, a szellemtáblán keresztül.

Mivel Piper, akit kineveztek a Quake menedzserévé az új séffel, Harry-vel vív hatalmi harcot, Phoebe-nek pedig otthon kell maradnia, hogy felügyelje Leo-t, a karbantartót, így Prue-ra marad, hogy kinyomozza, ki is kéri a segítségüket. Prue elmegy tehát Andy-hez, hogy megkérje, nézzen utána, hátha ki tud valamit deríteni Max-ról. Eközben Phoebe rájön, hogy Leo nem más, mint a Fény Őre, és az a feladata, hogy segítse és őrizze a kezdő jó boszorkányokat. Leo megkéri Phoebe-t, hogy tartsa kilétét titokban a másik két lány előtt.

Max újabb bajba keveredik, mert akik elrabolták, ráveszik, hogy a segítségével tegye ártalmatlanná egy vállalat biztonsági rendszerét, csakhogy közben az egyik emberrabló lelövi a biztonsági őrt. A gyilkosság miatt Andy rátalál Max-ról a szükséges információkra, így felkeresi Prue-t, hogy elmondja neki mit tudott meg. Prue Andy látogatása alatt újabb üzenetet kap a szellemtáblán keresztül Max-tól.

Prue meglátogatja Max édesapját, és hogy az a bizalmába fogadja, felfedi előtte a képességét. Kiderül, hogy Max édesanyja is jóboszorkány volt, tőle örökölte Max az erőt. Max édesanyja csak nem sokkal 3 hónappal korábbi halála előtt avatta be az apát a titokba. Az apa segít megfejteni, hogy valószínűleg Max egyik iskolatársának a bátyjának az autószerelő műhelyében tartják fogva a fiút. Odamegy, hogy segítsen neki, de őt is elfogják.

Andy-ék rájönnek, hogy bankrablásra készülhetnek a fiú elrablói. A fiú apja is odamegy a műhelyhez, hogy meggyőzze az emberrablókat, ne bántsák a fiát, de lelövik. Leo azonban rátalál és megmenti az életét.

Prue-nak az az ötlete támad, hogy a fiú használja az erejét, és hatástalanítsa a testére rögzített robbanószerkezetet, miután betörnek a bankba. Ketten együtt ezután ártalmatlanítják a rosszfiúkat, majd megszöknek, hogy ne lepleződjön le boszorkányos titkuk. Leo és Prue közbenjárása segít, hogy apa és fia újra közelebb kerüljenek egymáshoz, Prue-ra pedig akkora hatást gyakorolnak az események, hogy meggondolja korábbi kijelentését, miszerint nem lenne belőle jó anya, és nem akar majd saját gyereket.

További információk[szerkesztés]

Tiltott szerelem az Internet Movie Database oldalon (angolul)