Szerkesztővita:Bennó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:V79benno szócikkből átirányítva)
Bennó Bácsi fogadója
Szerkesztővita:Bennó 
„Ritkán tedd lábadat a te felebarátodnak házába; hogy be ne teljesedjék veled, és meg ne gyűlöljön téged…” (Példabeszédek könyve 25,17.)
Pffffft-kalpagos.gif
Ez a lap a Bennó viselkedésében és működésében eszközölendő ideiglenes vagy maradandó változtatások megbeszélésére szolgáló vitalap. E vitalap tehát leginkább az illető szerkesztő (sőt: Szerkesztő!) működésével kapcsolatos kifogásoknak, elvakult kritikáknak és lelkesült dicséreteknek van fenntartva. Nem (feltétlenül) szól bármi(egyéb)ről, de egész nyugodtan használd vitafórumnak!
  • Használj dezinformatív szakaszcímeket!
  • Új üzenetet hagyhatsz nekem ide kattintva! Az eszmecserék és viadalok követhetősége érdekében a nálam hagyott üzenetekre itt válaszolok, és ha nálad hagytam üzenetet, válaszolhatsz a saját vitalapodon te is, úgyis rajta vagy a figyelőlistámon. :o)
  • Új vagy a Wikipédiában? Régen rossz! Érdemes megnézned a gyakran ismétlődő kérkedéseket.
Hasznos tippek a Wikipédiában
Az első szerkesztés ezen a lapon kedves adminelődünktől, nagytibitől érkezett, üdvözölt a Wikipédia szerkesztői között 2006. július 7-én, 16:45-kor. :-)

Azóta archivált megbeszélések a folyékony beszélgetések bevezetéséig:

A folyékony beszélgetések bevezetése óta nyitott témákat lásd: Speciális:Keresés előtag szerint/Téma:Szerkesztővita:Bennó/
#ddffdd


Szia[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Még új regisztrált tag vagyok itt a Wikipédián. Előre is elnézést, ha nem jó személynek küldöm a levelemet de a Wikipédia ide hozzád irányít át a " Pagony " felhasználótól. Köszönöm az észrevételt miszerint van már egy Nindzsucu-s cikk. De én más cikkjébe nem kontárkodnék bele szívesen és az én cikkem más lesz mint az említett cikk.

Üdvözlettel : Tetiszke – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tetiszke (vitalap | szerkesztései) 2014. március 5., 23:59 (CET)

Bennonak Kit36a-tól[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, a wikibe visszajőve küldtem egy képet Lily15-nek és akkor láttam, hogy Lily kérésére levédted. Történt valami olyan személyes, amiről nem tudok ? Szia Kit36a vita 2014. szeptember 5., 22:16 (CEST)

Őszintén szólva nem emlékszem így, megmutatnád, melyik képről van szó? BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2014. szeptember 6., 15:05 (CEST)

Szia ! Tulajdonképpen nem a képpel van bajom, hanem lily15-ről szerettem volna valamit tudni. Kilépett, vagy mi van Vele. A képet az utólsó vitalapjára küldtem, de az meglehetősen árva. Kösz a válaszodat. (Ha lehet, a vitalapomra)Kit36a vita 2014. szeptember 9., 00:22 (CEST)

Benno, köszönöm a válaszodat. Tulajdonképpen csak izgultam, mint régi wikistáért, Szia, minden további jót. Szia Kit36a vita 2014. szeptember 10., 21:35 (CEST)

Nahát, te ismered Lily15-t? Ha beszélsz vele, mondd meg, hogy nagyon hiányolom. --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2014. szeptember 12., 19:59 (CEST)

újgörög[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A szerklapodon van egy user el-2 sablon, ezért bátorkodom zavarni :-) Próbálom összeszedni az Akasztottak erdeje idegen nyelvű kiadásait. Lehetséges, hogy a görög ezek közül az első cím lenne? Ha igen, akkor mi lenne a cím, kiadó, fordító wikihelyes átírása? --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2014. szeptember 12., 18:46 (CEST)

Minden jel szerint. :) A cím: To dászosz ton kremazménon (Το δάσος των κρεμασμένων); a kiadó: Kédrosz (Κέδρος); a közreműködők: Kozmász Polítisz (Κοσμάς Πολίτης) és María Dimitriádi-Papaioánu (Μαρία Δημητριάδη Παπαϊωάννου). BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2014. szeptember 12., 19:50 (CEST)

Nagyon köszönöm! --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2014. szeptember 12., 19:55 (CEST)

Wikidata weekly summary #125[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

The Signpost: 10 September 2014[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 2014. szeptember 14., 23:55 (CEST)

The Signpost: 17 September 2014[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia