Szerkesztővita:Bennó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:V79benno szócikkből átirányítva)
Bennó Bácsi fogadója
Szerkesztővita:Bennó 
„Ritkán tedd lábadat a te felebarátodnak házába; hogy be ne teljesedjék veled, és meg ne gyűlöljön téged…” (Példabeszédek könyve 25,17.)
Pffffft-kalpagos.gif
Ez a lap a Bennó viselkedésében és működésében eszközölendő ideiglenes vagy maradandó változtatások megbeszélésére szolgáló vitalap. E vitalap tehát leginkább az illető szerkesztő (sőt: Szerkesztő!) működésével kapcsolatos kifogásoknak, elvakult kritikáknak és lelkesült dicséreteknek van fenntartva. Nem (feltétlenül) szól bármi(egyéb)ről, de egész nyugodtan használd vitafórumnak!
  • Használj dezinformatív szakaszcímeket!
  • Új üzenetet hagyhatsz nekem ide kattintva! Az eszmecserék és viadalok követhetősége érdekében a nálam hagyott üzenetekre itt válaszolok, és ha nálad hagytam üzenetet, válaszolhatsz a saját vitalapodon te is, úgyis rajta vagy a figyelőlistámon. :o)
  • Új vagy a Wikipédiában? Régen rossz! Érdemes megnézned a gyakran ismétlődő kérkedéseket.
Hasznos tippek a Wikipédiában
Az első szerkesztés ezen a lapon kedves adminelődünktől, nagytibitől érkezett, üdvözölt a Wikipédia szerkesztői között 2006. július 7-én, 16:45-kor. :-)

Azóta archivált megbeszélések a folyékony beszélgetések bevezetéséig:

A folyékony beszélgetések bevezetése óta nyitott témákat lásd: Speciális:Keresés előtag szerint/Téma:Szerkesztővita:Bennó/
#ddffdd


Wikidata weekly summary #157[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

The Signpost: 13 May 2015[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 2015. május 16., 05:06 (CEST)

Wikidata weekly summary #158[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

The Signpost: 20 May 2015[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 2015. május 21., 01:48 (CEST)

Wikidata weekly summary #159[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

kép[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

köszönöm a gyors választ!! Saját oldalam, Szedres Mariann. Saját képemet töltöttem fel!! / {Információ | leírás = ki vagy mi látható a képen? : Szedres Mariann | forrás = URL, könyv címe és adatai; „saját kép” megjelölése vagy jogtulajdonos nevének megadása: saját kép | dátum = a kép készítésének időpontja: minél pontosabb, annál jobb.. 1980 | helyszín = a kép készültének pontos helyszíne: Szombathely | szerző = a kép szerzője; különösen akkor, ha nem egyezik a jogtulajdonossal: Módos Gábor fotóművész, saját jogra kiadva a kép | engedély = mi alapján használható a Wikipédián (törvény? közkincs? írásos engedély megléte?):közkincs | más változatok = ha a képnek van más változata (vagy belőle származtatott kép) feltöltve, annak linkje kerülhet ide: ide feltöltöm az eredeti képet is, de azon 3 személy van, ezért a honlapomon is a kis kép szerepel, azt is feltöltöm, kérlek, segíts??? [[

Fájl:D:\Images\Facebook\110388~3.JPG Szedres Mariann ]] }} - most én elvileg 2 képet töltöttem fel, de mindig csak az egyik jelenik meg nálam. a forrás az első, a második abból egy részlet. honlapom: http://szedres-mariann.webnode.hu/ Repli Carter volt a mentorom, de nincs már itt. Az m7 együttes oldalát is Vele, ill az együttes tagjával szerkesztettük, de át lett írva M7 re. azt is javítottam, mert M7 együttes. Segíts, kérlek?? nem tudok szerkeszteni!! köszönöm!))))) Szedres Mariann

kép[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

ez a másik honlapom, a kicsi képpel http://mariann-szedres4.webnode.hu/fenykepgaleria/, köszönöm a segítséged!! szedres Mariann

2. ne haragudj!! : szerző = a kép szerzője; különösen akkor, ha nem egyezik a jogtulajdonossal: Módos Gábor fotóművész, Szedres Mariann modell / javítottam, mert a jogtulajdonos én is vagyok.

Most leszel mérges!! Végre megtaláltam a képet, amit feltöltöttem, de nem azt szeretném!! Abból a fotósorozatból ezt a kockát, mellékelem. feltöltenéd?? Adatokat leírtam.

Köszönöm, köszönöm!! E mail címem: szedmariann55@gmail.com