Szerkesztővita:Szalax/12. adag (2014.02.12.–2014.06.06.)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szilas 9 évvel ezelőtt a(z) Kiemelés témában

Bányász-barlang

Szia! Arról érdeklődnék, valóban van ilyen barlang? ‑‑XXLVenom999 vita 2014. február 12., 20:09 (CET)

Értem. Akkor viszont kár lenne törölni. Üdv, ––XXLVenom999 vita 2014. február 12., 20:21 (CET)

Köszönet

Köszönöm szépen a gratulációt.--Szilas vita 2014. február 14., 11:35 (CET)

Székelyek

Részemről rendben. --Ercsaba74 vita 2014. február 14., 18:26 (CET)

Köszönöm! Ha időd engedi, megköszönöm, ha szavazol is mindkét szócikkre meglátásod szerint! --Ercsaba74 vita 2014. február 15., 19:18 (CET)
Köszönöm a Székelyföld szócikkre leadott szavazataidat! Amennyiben érdemesnek tartod, köszönettel veszem, ha a székelyek szócikkre is szavazol. --Ercsaba74 vita 2014. február 18., 09:53 (CET)

Szia! Lenne egy, pontosabban két problémám. Tegnap este mindkét kiemelési eljárásnál Cs-mester szerkesztőtárs szükséges változtatásokat jelzett. A Székelyföld szócikk kiemelési munkapadján, a megfelelő résznél megindokoltam, miért így van a szócikkben a kifogásolt rész (bővebben sablon másik szócikkre visz), de a székelyek szócikknél már gyanússá vált számomra, hogy a kötetlen résznél szükségesnek kért dolgok a térkép aláírásának kivételével (melyet javítottam), mind forrásolt anyagok, ahogy a tételes válaszomban le is írtam. A gondom az, hogy például ezeket a kifogásolt mondatokat/mondatrészeket a forráshivatkozáson keresztül simán ellenőrizni lehetett volna, így felmerült bennem a „rosszindulat” gyanúja is. Éppen ezért kérdezem, mi a teendő, ha nem jelöli teljesítettnek a szerkesztőtárs a szükséges változásokat, mivel nem szeretném, ha egy ilyen megalapozatlan ok miatt nem lenne kiemelt a székelyek szócikk. Ugyanakkor fontolgatom, hogy a Székelyföld szócikkben kérteket szavazás tárgyává tenném, ha nem lehet másképpen levenni ezt a szükséges kérést. Továbbá, felmerült bennem, hogyan lehet az ilyen típusú „szükséges változtatás” kéréseket kivédeni. Remélem sikerült elég koherensen megírnom, amit akartam, sajnos a láz még mindig „uralkodik” felettem, és így kissé nehezebben forog az agyam. :-( --Ercsaba74 vita 2014. március 1., 08:10 (CET)

A Székelyföld szócikknél megszavaztatom, ha megmondod mi a módja, mert itt nem találom, de mi legyen a székelyek szócikknél? Ott teljesen abszurd a felállás, hiszen, mint írtam forrásolt szövegrészekbe kötött bele, amire tételesen reagáltam már az este. Amúgy szerintem ez egyáltalán nem normális, hogy egy ilyennel meg lehet akasztani egy kiemelési eljárást. Erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy hogyan lehet kivédeni az ilyen típusú „szükséges változtatás” kéréseket. Szerintem az lenne a normális, ha ilyenkor egy amin felül tudná ezt a kérést bírálni, mivel szerintem egyértelmű – figyelembe véve, hogy forrásolt részek –, hogy ez inkább kötekedés, mint kérés. Ercsaba74 vita 2014. március 1., 12:16 (CET)
Közben újraolvastam a Székelyföld szócikk történeti részét, és rájöttem, hogy a hiányzónak kikiáltott részről írtam eme szakasz utolsó bekezdésében összefoglaló módon, mivel a bővebb leírást a Székelyföld történelme szócikkbe szántam. Így itt sem állja meg a helyét az, hogy nincs szó róla. Ercsaba74 vita 2014. március 1., 12:37 (CET)

Megkérlek adj útmutatást, hogyan vigyem szavazásra mindkét „szükséges sablont”, mivel úgy látom, másképpen itt nem lesz előrelépés, és nem szeretném, ha mindkét szócikk kiemelése ilyesmin bukna el. Előre is köszönöm! Ercsaba74 vita 2014. március 1., 18:56 (CET)

Köszönöm, hogy elindítottad a szavazást, kíváncsian várom a végét. A székelyek szócikknél szerinted nem kell ugyanígy eljárni, vagy még várjunk vele? --Ercsaba74 vita 2014. március 1., 23:26 (CET)
A Székelyföld szócikk kiemelési munkapadján a teljeskörű kategóriánál szavazatra kerülő részből kiragadott részeket és a kötetlen rész kategóriánál szintén szükséges sablonnal újra felhozta. Ilyenkor mi van? Ugyanakkor a székelyek szócikkeknél is zátonyra futottunk, ha megnézed a társalgást. Legszomorúbbak meg azt tartom, hogy olyan szócikkek lettek az ő munkája nyomán kiemeltek, melyeknek nincs meg a szükséges forrásolása (gondolatonként/bekezdésenként legalább egy forrás vagy stilisztikai problémák /gondolatjel, pont, vessző stb/, pl. László nápolyi király vagy II. Károly magyar király, ha jól látom mindkettő 2012-ben. Most, ha szemét lennék, mindegyik ilyen szócikkét felülvizsgálatra vinném, mivel ugye egységesen kell a kiemelési kritériumoknak megfelelni... Ercsaba74 vita 2014. március 2., 18:27 (CET)

Megoldva

Megtudhatnám, hogy mi volt a hiba és hogy oldottad meg?Kaboldy vita 2014. február 14., 19:44 (CET) Köszönöm, de ezek szerint a kezdőlapon szereplő változat és a normál szócikk eltér, mert én csak az utóbbit néztem, és abban minden rendben volt.Kaboldy vita 2014. február 15., 12:09 (CET)

WP értékelő sablon

Szia! Elkészült a WP értékelő sablonja a műhelynek. Bővebben a WPM:MTM vitalapján. Üdv. Tambo vita 2014. február 15., 12:16 (CET)


Homonyik Sándor oldal

Szia! Kérlek ellenőrizd a Homonyik Sándor oldalt! Valaki átírta a dátumot, ami helytelen lett így! Visszaírtam a helyes dátumot, mert szólt az előadó, hogy az Álmodj királylány 1988-ban született és nem 1990-ben! Légyszíves ellenőrizd! Ha lehet az oldalon való javításokat, amit belejavítanak ellenőrizzétek Homonyik Sándor honlapján...mert én tőle kaptam minden információt és nem helyes, helytelenül átjavítani az információkat! Köszönöm, hogy ellenőrzöd az oldalt! Üdv! --Jkriszta26 vita 2014. február 15., 19:14 (CET)

aláírás

Szia! Köszönöm, hogy szóltál! --Hkoala 2014. február 16., 13:37 (CET)

DK

Szia, köszi az értesítést. Azért írtam bele, hogy inkább ne legyen kiemelt, mert kiakadtam a kukacoskodáson: számoljam meg, hányadik bekezdésben szerepel az, amit írtam. Egyrészt ezt még senkitől sem kérték szerintem, másrészt teljesen értelmetlen ötlet, mert nem idézeteket másoltam, hanem gondolatmeneteket foglaltam össze néhány mondatban. Míg az idézetnek van konkrét helye, addig az összefoglalónak nincs. Nem baj, ez is része a wikipédia belterjességének. Dudva vita 2014. február 23., 18:03 (CET)

a pajzsoscankóhoz kéne

Szia szalax!

Ezt a kis szöveget letudod fordítani nekem?: „...if expedition is required, sugar is added, which will make them in a fortnight's time a lump of fat: they then sell for two Shillings or half-a-crown a piece… The method of killing them is by cutting off their head with a pair of scissars [sic], the quantity of blood that issues is very great, considering the size of the bird. They are dressed like the Woodcock, with their intestines; and, when killed at the critical time, say the Epicures, are reckoned the most delicious of all morsels.”

Nem vagyok jó a mások mondásainak a lefordításában. Csak ha akarod. Üdv. DenesFeri vita 2014. március 3., 13:41 (CET)

Szia! Nincs semmi baj! Ercsaba74 lefordította nekem. Légyszi nézd meg a vitalapom legalján, ha te is kb. úgy képzelted. Üdv. DenesFeri vita 2014. március 3., 17:44 (CET)

Pajzsoscankó

Szia!

A „pajzsoscankó” című szócikket holnap jelölném kiemelésre. Ha akarod, átnézed a helyesírást? Üdv. DenesFeri vita 2014. március 4., 16:04 (CET)

Szia! A viták a téma felől a vitalapomon fognak folyni. Oda írok én is. Üdv. DenesFeri vita 2014. március 5., 09:48 (CET)

Re:Kiemelés

Nagyon köszönöm a gratulációt és azt is, hogy te is támogattad a tüdőgyulladás kiemelését. Andrew69. 2014. március 4., 17:53 (CET)

re: Melyik a helyes?

Szia!

  • „Hevra Kadisha” és „Chevra Kadisha” - az első biztos nem, az az "sh" miatt hibrid. Lehetőségek:
  1. Chevra Kadisha - ez a "régies" (értsd: háború előttig kb.), ill. tradicionális átírási forma;
  2. Chevra Kadisa / Hevra Kadisa - utóbbi lenne a maias újhéberes forma, mikor a "ch" is "h"-val jelöltetik az átírásban, előbbi meg az lenne, mikor a szókezdő "chet" betűt "ch"-val hagyom átírva; (a "ch"-val és "h"-val jelölt betűk nem azonosak).

Én azt csinálnám, hogy valamelyiket zárójelbe, pl.: Hevra Kadisa (Chevra Kadisha), vagy fordítva.

  • Bikur Cholin - Itt nem tudom, mi a kérdés, ha az átírás, akkor megint mint a fenti: Bikur Cholin / Bikur Holin, de ezt hagynám "ch"-val.

Hova kellenek ezek amúgy? Lehet ha látom a cikket, jobban meg tudom mondani, mert valamilyen szempont szerint egyik forma se helytelen. --eLVe abcdefg 2014. március 4., 18:13 (CET)

Szívesen. :) Akkor viszont hagynám, ahogy van: Chevra Kadisha, mivel a szövegkörnyezetben ez elfogadható, lévén akkortájt tényleg így írták. Amúgy a Ch. K. nem elsősorban jótékonysági egylet volt, hanem - mai szóval élve és kis túlzással - a temetkezési vállalat. Jelentése kb. Szent Társaság/Egylet (a "chevra" a "chávér:barát, társ" szóból ered; ld. "haver"). --eLVe abcdefg 2014. március 4., 19:09 (CET)

ÉSZ 2013

Az év szócikke 2013
A 2013-as Az év szócikke versenyen a Lillafüredi Palotaszálló című szócikked a Helytörténet, honismeret kategóriában az első helyezést érte el! Gratulálunk! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2014. március 7., 21:08 (CET)


Az év szócikke 2013
A 2013-as Az év szócikke versenyen a Miskolctapolca című szócikked a Helytörténet, honismeret kategóriában a harmadik helyezést érte el! Gratulálunk! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2014. március 7., 21:08 (CET)


Az év szócikke 2013
A 2013-as Az év szócikke versenyen a Siemens–Martin-acélgyártás című szócikked a Gazdaság kategóriában az első helyezést érte el! Gratulálunk! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2014. március 7., 22:05 (CET)
Gratulálok. Elismerésre méltó a három díj és a két első helyezés. Andrew69. 2014. március 7., 22:38 (CET)
Kedves Szalax, gratulálok kitűnő nyertes szócikkeidhez és köszönöm az én szócikkem érdekében tett pozitív érvelésedet. További sikereket kívánok. Üdv. --Elkágyé vita 2014. március 8., 10:47 (CET)

Szia! Gratulálok az elért sikerekhez! Üdv. DenesFeri vita 2014. március 8., 10:48 (CET)

Köszönöm! DenesFeri vita 2014. március 8., 12:23 (CET)

Gratulálok! --Ercsaba74 vita 2014. március 8., 21:36 (CET)

Gratula a kitüntetett szócikkekhez, s egyúttal köszönet a Blanqui kiemeléséhez nyújtott támogatásért. Üdv! Composer vita 2014. március 10., 15:55 (CET)

nahát, most látom csak, hogy taroltál az évszócikke versenyen :) gratulálok! örülök, hogy ennyire gazdagodik a miskolci szócikkállomány :) Alensha 2014. március 12., 21:48 (CET)

re: Kiemelés

Sajnos a Kelet-ázsiai szócikkíró verseny és IRL kötelezettségek miatt nem tudtam végrehajtani a kért változtatásokat. Újra kiemelésre fogom vinni valamikor nyáron, addig elvégzem a kért változtatásokat. Nagyon köszönöm a gratulációt az ÉSZ-helyezésemhez, egyúttal gratulálok a tiéidhez, elképeztő munkát végeztél! - Aros Távírda 2014. március 12., 20:19 (CET)

Székelyek

Légy szíves, írj ki kérésemre szavazást a kiemelési munkapad kötetlen részében felvetettekre, amennyiben a mai napon nem jutunk megegyezésre a „szükséges sablon” ügyében. Ezt – többek közt – azért kérem, mert olyan dolog is van problémaként felvetve (még mindig), amit már a kifogásolt rész törlésével megoldottam, illetve olyan is, amit forrással alátámasztottam.

Az adózás részt, ami a másik szükséges sablonnál is szerepel kibővítettem, pontosítottam, és még ma este megteszem (miután hazaértem), ha van további kifogásolt rész. De azzal nem értek egyet, hogy pl. származáselméleteket vagy a genetikai vizsgálat eredményét csak összefoglalva kellene ismertetni, úgy vélem egy enciklopédia lényege a megfelelő információ szolgáltatása mindenkinek: annak is aki csak általános dolgokra kíváncsi, ugyanakkor annak is, aki részletesebb információkat szeretne. Előre is köszönöm. --Ercsaba74 vita 2014. március 13., 10:51 (CET)

Köszönöm gratulációdat és a szavazás kiírását. --Ercsaba74 vita 2014. március 15., 11:15 (CET)
Visszatérek egy kérdéssel: úgy tudom, hogy a tegnap már nem lehetett volna újabb „szükséges sablont” kitenni a kiemelési munkapadra, ennek ellenére a pártatlan résznél megjelent egy újabb tegnap este. Lehet én értelmezem rosszul a dolgot, pontosítanád számomra, hogy is van ez? Köszönöm. Ercsaba74 vita 2014. március 15., 11:21 (CET)
Engem ez a szöveg „csapott be” ezek szerint: „Az eredeti határidő lejárta után, a hosszabbítás időtartama alatt már újabb {{szükséges}} változtatási igény nem nyújtható be.” Szócikkírásra és feljavításra tervem volt bőven az idei évre, de nem tudom mi lesz belőle. Ercsaba74 vita 2014. március 15., 15:41 (CET)

Miskolcos cikkek

Hát, ami miskolcos, annak mindenképpen muszáj helyezést elérnie, akár a hatos limit miatt került be, akár nem :-) A történelmes cikket már nézegettem, nagyon király lesz (én is terveztem megírni már vagy tíz éve, aztán sose került rá sor…) Lyukó rossz helyre linkel, nincs még róla cikk (picit megijedtem, hogy már megírta valaki, mert tipikusan az a környék, amiről nem szeretném, ha Miskolc hírnevét öregbítené a wikipédián… :D Alensha 2014. március 15., 18:08 (CET)

Szerintem ez méretben még elmegy. Ha tényleg iszonyat hosszú lesz, akkor, gondolom, részekre kell majd bontani, de akkor is kell lennie 1 db összefoglaló cikknek, amiből linkelve vannak a kibontottak. Alensha 2014. március 15., 18:51 (CET)

Re:Kiemelés

Köszönöm! Cooper6 vita 2014. március 19., 11:54 (CET)

Re:Kiemelés 2

Köszönöm szépen és egyúttal felvettem a cikket a Miskolc műhelybe is. Andrew69. 2014. március 23., 09:09 (CET)

re: Kiemelés

Köszönöm szépen a támogatást! Sajnos ez most nem sikerült, majd írok egy jobb cikket :) Kirtap92 vita 2014. március 25., 09:37 (CET)

Köszönet

Köszönöm a támogatásod a megerősített szerkesztői jog megadásával kapcsolatban! Üdv: --Botlik vita 2014. március 25., 15:33 (CET)

Újra

Szia. Újra kiemelésre jelöltem az év elején elutasított cikket. Jól csináltam a kiemelés kezdeményezést? Üdv --Bazsi888Total Eclipse 2014. április 1., 18:27 (CEST)

Köszönet

Köszönöm az üdvözletet, jól esett. Szalakóta vita 2014. április 3., 13:16 (CEST)

kiemelt pajzsoscankó

Szia! Köszönöm szépen, továbbá a javításokat is! Üdv. DenesFeri vita 2014. április 4., 11:40 (CEST)

Már kiemelt cikkek eltüntetése a Figyelőlista tetejéről

Szia!

Látom foglalkozol a kiemelt cikkek kezelésével, ezért meg tudnád tenni, hogy a Figyelőlista tetején lévő szakaszból (nem is tudom ennek mi a neve, talán valamilyen sablon) ki kellene szedni a már kiemelt cikkek linkjeit a "Kiemelés alatt" listából (ilyen volt például a pajzsoscankó, ami már kiemelt lett). Esetleg ugyanezt a "Kiemelés alatt lévő képek" listájából is. Mindkettő fölöslegesen foglalja ott a helyet, és félrevezető, hogy még ott vannak. misibacsi*üzenet 2014. április 6., 20:05 (CEST)

A {{sl:Kiemelés alatt álló szócikkek és képek hirdetőtáblája a figyelőlistán szerkesztése}} manuális szerkesztésével eltüntethető. Csigabiitt a házam 2014. április 6., 20:21 (CEST)

Köszi!  … szalax üzenő 2014. április 6., 20:56 (CEST)

Köszönöm a közreműködésedet! misibacsi*üzenet 2014. április 6., 22:44 (CEST)

Budapest Hurricanes Wiki ellenőrzése

Szia, Frissítettem pár dolgot az wikin (10-11 változás) és mivel múltkor is te ellenőrízted, ezért szeretnélek megkérni, hogy légyszi ellenőrízd ismét, hogy látható legyen az új játékoslista, illetve a legutóbbi meccs eredménye? Nagyon köszönöm :)--No1tred vita 2014. április 7., 15:06 (CEST)

Köszönöm szépen a gyors segítséget és a javaslatokat. Az átirányításokat pontosítottam. A Bencsics Márk féle wiki tervben van, csak sajnos szezon közben eléggé besűrűsödtek a dolgok így ilyenkor csak a meglévő wikik karbantartására van kapacitás. --No1tred vita 2014. április 8., 09:50 (CEST)

Kiemelés

Köszönöm szépen az értesítést és a sok értő támogatást amit Tőled kapok.--Szilas vita 2014. április 11., 07:18 (CEST)

Könnyűfém-kohászat

Kedves Szalax, ráesett a szemem erre az FV-n: ez egybeírandó. --Pagonyfoxhole 2014. április 12., 17:41 (CEST)

wikiszülinap

Szia! Köszönöm a megemlékezést, kedv lenne, de az idő kevés, kutyafuttában nem lehet wikizni :-) Üdv:--Ivanhoe sherwoodi erdő 2014. április 14., 20:46 (CEST)

Kiemelés

Szia! Köszönöm, illetve a közreműködésedet is köszönöm! :) nefermiw csillagkapu 2014. április 16., 11:03 (CEST)

Válasz a meghívásra

Szia! Elfogadom a meghívást, élek a lehetőséggel, csatlakozom a Miskolc-műhelyhez. És ha szabad tudnom, mi okból érdemeltem ki a meghívást?

húsvétra

Szia! Boldog húsvéti ünnepeket kívánok! DenesFeri vita 2014. április 19., 14:31 (CEST)

Köszönöm szépen! DenesFeri vita 2014. április 21., 12:12 (CEST)

Sang

Köszönöm! És ha már itt járok, köszönöm azt is, hogy elvállaltad és csinálod a kiemelés menedzsmentjét. – LApankuš 2014. április 20., 22:39 (CEST)

hm?

Miért törölted amit írtam? Moderálás? Cenzúra? Vagy mi? Geométer vita 2014. április 21., 19:37 (CEST)

Lionel Messi

Hello! Elhelyeztem a hiányzó forrásokat Lionel Messi cikken (angol wikipédia forrásait használtam fel), ha jók a források akkor szerintem a munkapadra kerülhet a kiemeltre javasoltaknál. Mellesleg Köszönöm a támogatást és a formai javítást!:) Célom minél több cikk javítása/bővítése és kiemeltre való javasolása.:) -- Koko1998 vita 2014. április 23., 19:11 (CEST)

Hello! Megszeretném kérdezni, hogy lehet-e valahogy hosszabítani a kiemelési időn? Ha lehet hogyan? :) Koko1998 vita 2014. május 19., 19:48 (CEST)

Látom kocsmafalon kitetted!:) Köszönöm, nekem is csak most jutott eszembe, hogy kitehettem volna előbb oda. Megpróbálok ráírnék aktív szerkesztőkre, hogy segtsék a kiemelést. Ja és a holnapi nap még tart a kiemelés vagy akkor már befejeződőtt? Koko1998 vita 2014. május 20., 20:02 (CEST)

Hello! Lenne egy kérdésem kiemelésnél minden szempontban 5 darab igazolás kell? Mert, ha igen akkor már csak egy kell pár szempontnál!:/:) Koko1998 vita 2014. május 21., 17:37 (CEST) Megnéztem és ha tényleg valamihez (min. 3 vagy 5 elég) akkor meg van szerintem a szükséges aláírás. :) Koko1998 vita 2014. május 21., 18:05 (CEST)

Köszönök minden segítséget amit kaptam. Megpróbálok minnél többet segíteni a wikipédiának (és Messin pedig megcsinálom 2011-es Copa Americát és 13-14-es szezont 2014-es vbt is frissitem folyamatosaan majd rajta) :D :) Koko1998 vita 2014. május 21., 20:09 (CEST)

Óvatos kérdés

Szia! esetleg nem gondolkodtál még ezen? Ogodej vitalap 2014. április 23., 21:13 (CEST)

Nagyon sajnálom, érdekes, én nem így ismerlek, ahogy magadat jellemzed :-), de a Te döntésed. Jó lett volna egy fegyelmezett, tapasztalt, empatikus szerkesztő a testületbe... Ogodej vitalap 2014. április 25., 19:39 (CEST)

Didot család

Szia! Ne haragudj, hogy ilyenekkel zavarlak, tavaly szintén április vége felé már kértem Tőled segítséget hasonló ügyben, azért fordulok most is Hozzád. A Didot családról szóló szócikket egy egyetemi kurzus teljesítése kapcsán készítettem, de csak akkor szólhatok az Oktatómnak, hogy kész vagyok, ha a szócikk „Ellenőrzött lap” minősítést kap. Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy ha van egy kis időd, megnéznéd-e a szócikket, mert április 29. a határidő. Megértésed, segítséged előre is nagyon köszönöm! --Maszat7 vita 2014. április 26., 11:31 (CEST)

Miskolc városrészei

Szia! Azért írok, mert észrevettem, hogy a Miskolc szócikkben a városrészek fejezetnél van egy térkép, és onnan hiányzik néhány városrész, mint pl. a Majláth, a Zsolcai-, Győri- és Csabai-kapu, illetve véleményem szerint a Hámorok (esetleg Lillafüred és Jávorkút) is elférnének. Nem lenne lehetséges ezeket pótolni? (Én sajnos nem értek hozzá.) Köszönettel: ‑XXLVenom999 vita 2014. április 26., 19:58 (CEST)

Köszönöm szépen! :-) --XXLVenom999 vita 2014. április 26., 20:04 (CEST)

:)

Szia. Köszönöm és köszönöm a segítséget is! Üdv :P --Bazsi888Total Eclipse 2014. április 29., 16:21 (CEST)

Re: Műhely

Szia! Természetesen örömmel fogadom az ajánlatod, nagyon szívesen leszek műhelytag! Örülök neki, hogy igényt tartotok a szolgálataimra. Jómagam is igen gyakran (mondhatni napi szinten) megfordulok Miksolcon, szeretem is a várost, szóval remélem hasznos tag leszek! :-) Még egyszer köszönettel, --XXLVenom999 vita 2014. április 29., 20:16 (CEST)

Nagyon szívesen, megtiszteltetés! :) --XXLVenom999 vita 2014. április 29., 20:30 (CEST)

Kérdés

Hello szalax lenne egy kérdésem, saját magunk igazolhatjuk a feltételek teljesülését, azon a kiemelt cikken amit kérvényeztünk? (mellékesen nem áll jól Lionel Messi kiemelése:/) Koko1998 vita 2014. május 2., 10:26 (CEST)

Égési sérülés kiemelése

Az égési sérülés kiemelése során Sepultura szerkesztő tett egy szükséges sablont és azt kérte, hogy nézze meg szakértő is a cikket. Szóltam emiatt Ambrus59 szerkesztőnek, aki azóta dogozik a cikken és elég komoly bővítéseket is eszközölt. Úgy gondolom, hogy az a korrekt ha szólok, hogy ezek a javítások ha jól számolom meghaladták a jelöléskori állapotot 20 %-al, így az első kiemelési eljárás nem lehet sikeres. Üdv. Andrew69. 2014. május 4., 06:37 (CEST)

Igen Ambrus59 egyre lelkesebb, de még szoknia kell a wikis környezetet. Majd átnézem és megpróbálok forrásokat is kicsikarni belőle. Andrew69. 2014. május 4., 11:52 (CEST)

Mexikói függetlenségi háború

Köszönöm, nagy munka volt megírni! Zerind üzenőlap 2014. május 5., 10:28 (CEST)

Fájl:MartonEva01.jpg

Szia!

Ennek a képnek sajnos egymásnak ellentmondanak az információi. Megpróbálok rá engedélyt szerezni. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. május 6., 10:49 (CEST)

Kiemelés 2

Köszönöm szépen a gratulációt és különösen kiemelési folyamat lelkiismeretes gondozását.--Szilas vita 2014. május 9., 12:32 (CEST)

Külső hivatkozások

Szia! Köszönöm, hogy szóltál, ugyanis az a helyzet, hogy ezt csúnyán benéztem... Visszanézem a tegnap éjjeli szerkesztéseimet és visszajavítom a szóban forgó szakaszcímeket. Üdv! nyiffi vita 2014. május 10., 11:49 (CEST)

EMG 666

Kedves Szalax!

Egyszer már kerestelek ez ügyben (igaz, azt nem tudom, sikeres volt-e ez a keresés).

Adatgyűjtést folytatok informatikatörténeti területen, döntően olyan készülékekről, rendszerekről, programokról, amelyekkel magam vagy kollégáim kapcsolatba kerültünk.

A Radice (ex-)szerkesztővel történt 2012-es eszmecserédből tudom, hogy a tanszéketek dolgozott a címben megnevezett programozható asztali kalkulátorral. Tudnál-e segíteni, hogy mit lehet még összeszedni a Ti emlékeitekből?

Wiki szempontból még nem tudom, hogy milyen folyománya lehet mindennek (Odra szerkesztő lelkesen kezdeményezte ugyan a szócikkeket, amelyek olyan készülékekről szólnak, mint pl. a 666, ennek ő lényegében egyedül írta a mikroprogramját. Csakhogy a cikkeket azóta nem bővíti. Lehet, hogy én fogom megtenni, mert sok információt összeszedtem azóta már, és ha nem kerülnek megszerkesztésre, elveszek bennük. Ő biztosan nem fog ettől megsértődni, jó kollegiális kapcsolatban álltunk.)

Üdvözöllek – Garamond vita 2014. május 10., 16:55 (CEST)

Színész/Színésznő

Szia! Látom, jóváhagytad a szavazás szövegét, de már tart a szavazás. Szerintem akár szavazhatsz is. Csigabiitt a házam 2014. május 12., 09:33 (CEST)

Módosítás

Sajnos nem mindig működik a {{válasz}}, ezért külön is kérlek, hogy szólj hozzá: Wikipédia:Szavazás/Színész(nő), 2014._május#Módosítási javaslat Karmelaüzenőlap 2014. május 12., 23:11 (CEST)

Kiemelés

Szia! nem tudom, hogy lesz rá időm. A lengyel verseny értékelése most folyik, vasárnapig azzal leszek elfoglalva, mindenféle IRL-dolgok mellett. Lehet, jobb lene olyat keresni, aki most tényleg oda tud rendesen figyelni. :( Xiaolong Üzenő 2014. május 15., 10:25 (CEST)

re: Kiemelési ügyek

Kedves szalax! Köszönöm az útbaigazításokat, ezekről nem tudtam, úgyhogy nagyon jól jön a hosszabbítás menetének ismerete. A dátumokat át is írtam, azonban a Javaslatok kiemelt szócikkekre lapon sablonból van beillesztve a kiemelési eljárás vége, úgyhogy ez vagy megváltozik néhány percen/órán belül, mivel átírtam máshol, vagy így marad. A munkapadon mindenesetre helyesen már szerepel a dátum. Üdv! :) nyiffi vita 2014. május 19., 11:26 (CEST)

Köszönöm a tippet, odaírtam :) nyiffi vita 2014. május 19., 12:58 (CEST)
Jaj, dehogynem, csak tegnap olyan elégedett voltam azzal a teljesítménnyel, hogy az új dátumot hozzábiggyesztettem a két laphoz, hogy ez bizony kimaradt, de máris pótolom, köszönöm :) nyiffi vita 2014. május 20., 10:52 (CEST)
Örülök, hogy a Lionel Messi kiemelt lett, de még ma is hozzászólhatott volna valaki. Pl. engem is felkértek, hogy véleményezzem, de már ma kitetted a csillagot. Vadszederke' 2014. május 21., 20:10 (CEST)

2 észrevétel

Szia!

  • Itt mindenhol a „részt vevő” melléknévi értelemben van, vagyis külön kell írni, az eredeti volt a helyes.
  • San Marino melléknévi alakja helyesen: San Marinó-i (nem pedig san marinói).

Egyébiránt köszönet a többi javításért, ennek a cikktípusnak a főbb szerkesztői – tapasztalataim szerint – kissé híján vannak a helyesírási és stilisztikai ismereteknek. – Joey üzenj nekem 2014. május 22., 19:05 (CEST)

Albánia

Köszi a kérdést, bár azt hiszem, tényleg egyértelmű a helyzet. A szükséges változtatás nem történt meg. – LApankuš 2014. május 23., 18:16 (CEST)

B757

Szia! Természetesen egyetértek, annál is inkább, hogy én magam is odaírtam, hogy megoldva. Csigabiitt a házam 2014. május 30., 13:33 (CEST)

Kiemelés

Kedves szalax! A Miskolc története szócikk a mai napon megkapta a kiemelt státuszt. Gratulálok! :) nyiffi vita 2014. május 31., 15:21 (CEST)

Gratulálok, megérdemelten lett kiemelt a cikk, Te pedig nagyon szép munkát végeztél! Vadszederke' 2014. május 31., 20:15 (CEST)

Engedd meg hogy szívből gratuláljak, teljesen megérdemelten lett kiemelt a cikk, örömmel támogattam! :-) További jó munkát kívánok! --XXLVenom999 vita 2014. május 31., 20:57 (CEST)

Én is gratulálok, kedvet is kaptam tőle Kaposvár történetének megírásához, de arra majd csak kicsit később kerül sor. Zerind üzenőlap 2014. május 31., 21:18 (CEST)

Nincs mit, gratulálok, igazán kiváló cikk, méltán lett kiemelt. Ogodej vitalap 2014. május 31., 21:56 (CEST)

Gratulálok a cikkhez, és nagyon sajnálom, hogy szükség volt erre a „küzdelemre”. Üdv --Szilas vita 2014. június 1., 07:15 (CEST)

Köszönöm szépen a támogatásodat és a gratulációt!--Szilas vita 2014. június 6., 17:50 (CEST)

WT választás

Kedves Szalax!

Köszönöm szépen a WT választás során rám adott támogató szavazatodat! Vadszederke' 2014. június 1., 22:07 (CEST)

Kedves Szalax! Én is köszönöm a rám adott szavazatodat! Üdvözlettel:Kossuthzsuzsa vita 2014. június 3., 22:23 (CEST)