Szerkesztővita:Ratonyi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Cassandro 14 évvel ezelőtt a(z) Nohát! témában

Archív[szerkesztés]

Összefoglaló a korábbi témákból

izé... folyt köv.

gif[szerkesztés]

Azonnali törlés lapján írtad: Ha a gif-ek miatti aggodalom a szabadalmaztatott tömörítési eljárásból táplálkozik, akkor elmúlhat, mert egyrészt a gif Magyarországon soha nem volt védett, másrészt 3 nap híján egy hónapja az Egyesült Államokban is lejárt a védettség, az Unisys pedig nem hosszabbította meg (ugyanakkor év végéig érvényben maradt Kanadában, Japánban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban). Ettől függetlenül lehet tiltani a gif formátumot a jövőben is, csak most már minek? :-) ratonyi 2004. július 17., 22:49 (CEST)Válasz

Ez egy érdekes kérdés, ha van kedved, beszélgessünk róla.
  1. Magyarországon nem védett. - gondolom itt arra gondolsz, hogy jelenleg még nincsenek sw szabadalmak Európában? De azt mondod, hogy Német, Franc stb országokban védett volt. Magyarország EU tag, logikusnak tűnik, hogy ha EU védelme volt vagy van, akkor az nálunk is érvényes. -- Ennek ellenére ez nem járható út, mivel a Wikipédia nem Magyarországnak készül, hanem bárkinek, aki bárhol magyarul ír/olvas. Akár Amerikában.
  2. Az USA Unisys védelem lejárt, de amint említetted, nem járt le jónéhány országban. Mint fent említettem: a Wikipédia nemzetközi.
  3. Figyelmen kívül hagytad az IBM szabadalmát, mely még - emlékeim szerint - 3 évig érvényes.
  4. Az alternatív formátumok a legtöbb esetben jobbak, mint a GIF. (Ezen lehet vitatkozni, ha gondolod, említs ellenérveket.)
  5. Ez nem tiltás hanem kérés, irányelv javaslat. Természetesen lehet vitázni egy irányelvvel, és lehet ahhoz javaslatokat fűzni, vagy kezdeményezni annak megváltoztatását, de ennek nem az a módja hogy figyelmen kívül hagyja az ember...
Üdv, --grin 2004. július 17., 23:10 (CEST)Válasz
Hello! sorban:
1; nem arra gondolok, hanem arra, hogy az Unisys nem kérte, hogy Mo-on védett legyen. Csak az USA és az említett európai-ázsiai országokban érvényes a szabadalom, erről magad is meggyőződhetsz a HPO weboldalán, ahol hazánkra vonatkoztatva öt Unisys védjegy van nyilvántartva, egyik sem a tömörítési eljárásé. Az EU-kérdés érdekes, erre valóban nem tudok mit mondani. Szinte teljesen kizárt, hogy egy néhány országra kiterjedően megkért szabadalom automatikusan kiterjedjen egy földrészre annak ellenére, hogy a szabadalomtulajdonos ezt nem is kérte, de ebben nem tudok állást foglalni, csak józanul gondolkodom.
2; Hm. Részben igazad van. A Wikipédia nemzetközi. A szerver azonban - ha jól sejtem - az USA-ban van. Akkor most visszadobom a labdát: mindaz, amit eddig összegereblyéztél a szerzői jogokról és közzétetted, az érvénytelen? Hiszen azok a hazai szerzői jogi szabályozást tükrözik, nem az amerikait. Itt ketté kell választani a kérdést: vagy az amerikai szj szerint megyünk, mivel a fájlokat is oda töltjük fel, és akkor lehet használni a gif képeket is, hiszen az USA-ra vonatkozó védettség megszűnt, vagy a hazai szabályozást tartjuk szem előtt, lévén a nyelvében, elérhetőségében egyaránt elkülönült magyar Wikipédiáról van szó, és akkor az EU-s védettség kérdőjelessége miatt év végéig továbbra sem használunk GIF-eket... De mint Te is tudod, csak az internet nemzetközi, a szabályozás nem. Tehát a sokféle nemzeti szabályozás közül csak egyet kell szem előtt tartani: ebben a speciális esetben ez most választható (magyar vagy amerikai)
3; Erről nem tudtam, valóban. Rákérdezek majd, bár a sajtóforrások sem említették, sőt, kiemelték, hogy év végén teljesen szabad lesz a gif.
4; Ezzel nem akarok vitatkozni, én egy öreg GIMP-et használok, amiből nem is lehet gif-et menteni. A png mint kezdeményezés szimpatikus, de a fájljai kezelhetetlenül nagyok, nem a webre valók szerintem. Marad a jpeg. (Szóval én sem erőltetem a gif-et)
5; Világos. Azonban ha az irányelv gyökere megszűnik, módosítani kell. A visszakérdéseid jók voltak, utána kell nézni az IBM-es védelemnek és az EU-snak, utána dönteni, hogy fennmaradjon-e a gif mellőzésének kérése.
+1 sokkal érdekesebb kérdés, hogy akkor melyik ország szabályozását vesszük alapul?
Hali! ratonyi 2004. július 17., 23:40 (CEST)Válasz

1) A HPO lapja nem autentikus, csak pozitív keresére hiteles (vagyis ha vmi nincs benne, az nem jelenti, hogy nem védett). Emellett ha EU tag országban érvényes, akkor szerintem az egész EU-ban érvényes, de még nem volt időm a teljes EU joganyagot átolvasni. :-)))

2) és +1) A Wikipédia internetes lap, és az ilyenek esetében nem lehet ugyanúgy gondolkodni, mint egy kávéfőző esetében. A hostolt lapokon található tartalmat a server publikálja, ez USA törvények alá esik. A lapok tartalmát az egyes emberek írják, ez pedig azon ország törvényei alá, melyben az adott emberek élnek. Ha Magyar Töhötöm felküld egy MP3-file-t és egy rágalmazást Berlusconiról, akkor az MP3 miatt Töhötöm megy börtönbe (mivel a file előállítása törvénysértés, publikálása nem) míg a rágalmazás miatt a Wikimedia alapítvány (mivel annak megírása nem, de publikálása sérti az USA törvényeit). A GIF esetében tehát minden olyan szerkesztő aki olyan országban él ahol nincs joga előállítani GIF-et jogot sért, és ha az USA-ban tilos jogdíj nélkül publikálni a GIF-et (ami szerintem nem áll fenn) akkor a Wikimediát csesztetnék. Ebben az esetben tehát kizárnánk minden olyan olasz, német, akárhol élő magyart, aki szerkeszteni szeretne. -- Ideális esetben tehát a Wikipédia megpróbálja minden ország törvényét tiszteletben tartani, nyilván a lehetőségek keretein belül... mivel ez a gyakorlatban lehetetlen, ezért csak törekednünk kell erre. Ennek egyik módja, hogy ha van egy kétes és egy biztosan szabad módszer, akkor mindenképp az utóbbit favorizáljuk.

3) Sajtóról vagy jót vagy semmit, és akkor én nem szólalnék meg most. (PN/4814746)

4) Mutass egy "kezelhetetlenül nagy" png-t és megvizsgálom, hogy mi az oka. (Nyilván te is vetted az adást, hogy nem indexelt palettás képeket, ill. ahol nem gond a veszteséges tömcsi JPEG-ként tárolunk.)

5) Meg hogy melyik az a gif ami "nagyságrendekkel" kisebb mint az egyező PNG illetve JPG.

Üdv, --grin 2004. július 22., 11:44 (CEST)Válasz


János Zsigmond[szerkesztés]

Szia! A János Zsigmond cikkben a zárójelekben nem a születési dátumai vannak, hanem az uralkodása. Különben ez van az összes erdélyi fejedelmek szócikkeiben ha jól emlékszem, legalábbis azokban amelyeket én írtam (99%). István Jó, hogy mondod, kösz szépen. Majd visszaírom akkor a mondat végére, meg odafigyelek a többieknél is. Gábor 2004. augusztus 17., 09:26 (CEST)Válasz


Kormányvállság??[szerkesztés]

Szega!

Mit is értek kormányvállságon? Legegyszerűbben: Amikor egy kormány működésképtelen, azaz, gazdasági, társadalmi, kulturális stb. kérdésekben nincs befolyása, nem képes hatni rá, vagy lásd Dél-Amerikai államok, esetleg egyes Afrikai országok: megbukik a vezető (sokszor a nép által segítve)leginkább a gazdasági helyzet miatt. Tudtommal a tőzsdénk még áll, s aszt hiszem töb, mint 10 ezer pont felett van.

S mint már Grin vitalapján említettem, nem 'kormányvállság' az, amikor miniszterelnök-cserére kerül a sor, lásd Németo. 1984-ben, Schröder akkor lett kancellár, amikor elődje leköszönt (ha úgy tetszik megbukott).

Hát arról is lehet vitatkozni, hogy a régi kormány működőképes volt-e és ez az új az-e. Gubb

Összeütköztem Gubbal :)
Szóval figy: a válság az egy l :-) Nade: nem akarom túlfeszíteni a húrt (hírt), ha nem tetszik, javítani ugyan nem fogom, de leveszem (amúgy sem annyira aktuális már, mint múlt héten volt), annyit nem ér, hogy összevesszünk rajta. Hanem a kérdésemre nem válaszoltál. A kérdés, ugyanis úgy hangzott, hogy mi ez, ha nem kormányválság? Tehát nem a kormányválság foglama érdekel, hanem hogy Te hogy definiálnál egy olyan szituációt, mikor a kormányfő a körülötte kialakult bizalmatlan légkörre hivatkozva lemond, a sajátos hazai rendszer miatt ugye vele bukik az egész kormány, mindez pedig a két választás között félidőben. szóval: ez mi? Gábor 2004. augusztus 31., 23:43 (CEST)Válasz
Gubnak votl már válságos helyzetben a kormány a rendszerváltozás óta, amikor meghalt Antal József. De azon akkor felül tudtak emelkedni, a mai helyzethez képest nagyon szép konszenzus született, maga a válság a színfalak mögött zajlott, mi egyszerű halandók nem is tudtunk róla. Úgyhogy nem ahhoz képest a legsúlyosabb, hogy az első, hanem a kettő közül ez a súlyosabb... Gábor

(választ lásd a Vitalapomon, a mégsem bukott meg rész az érdekes...) Gubb

Akkor lássuk, mit is értek a mostani helyzeten (természetesen nem ér annyit, hogy összevesszünk!): egy egyszerű kormányfőcserét. Attól, hogy még cserélik a kormányfőt, nem jelenti azt, hogy megbukott az apparátus... attól, hogy még pl. megbukott a SUN ex elnöke nem bukott meg a cég.., persze a "kormányvállság" és hogy "megbukott a kormány" igen jó jelszavak az ellenzék számára.. ez nem vitás.. de azért az már túlzás, hogy a gazdaság vállságban van.. lásd jegybanki alapkamat.. JÁrai pedig jobboldali politikus! Szóval ott is keverik a sz*rt (már ellnézést), s mindenki látta 1 év után, hogy Meddgyesy Péter nem alkalmas kormányfőnek! Ez van.. de ettől még nem omlott össze a kormány, s nem is bukott meg - szerintem! - Peda 2004. szeptember 2., 01:32 (CEST)Válasz

Bocs Peda, de ez a mondat: Attól, hogy még cserélik a kormányfőt, nem jelenti azt, hogy megbukott az apparátus... súlyos tévedés egy leendő politológustól. Azt írja az alkotmányunk, hogy:
33/A. § A Kormány megbízatása megszűnik:

(...)
b) a miniszterelnök, illetőleg a Kormány lemondásával
Tehát a kormányfő bukása teljesen egyenlő a kormány bukásával. A hírben írtam is, hogy Mivel hazánkban a német kancellári rendszert vezette be az alkotmány, azaz a kormány a miniszterelnök kormánya, tehát ha Medgyessy Péter távozik, akkor a kormánytagok megbizatása is megszűnik. Ha tehát szerinted egy kormáyn akkor van válaságban, ha nem csak a kormányfő, hanem az egész kormány megy, akkor ez a mostani helyzet tankönyvi példája a kormányválságnak, ergo a hírben lévő megállapítást nem elfogultság, hanem a mi alkotmányunk szülte :)
Az egyébként nyilvánvaló most is, hogy M.P. távoztát követően számos jelenlegi kormánytag megbízást fog kapni az új kormányban is - ha kívülről nézed, olyan, mintha nem változott volna semmi. De hát ne kívülről nézzük már :)
Egyébként érdemes lapozgatni Bölöny József könyvét, tele van marha érdekes történelmi példával. Gábor 2004. szeptember 2., 23:05 (CEST) (ui: a gazdaság válságáról itt nem írt senki, azt csak Te hoztad elő valamiért)Válasz

Országok[szerkesztés]

Kedves Gábor! A vitaoldalamon feltett kérdésedre a most útjára indított Projektoldal a Wikipédia-vita:Wikiprojekt Országok oldalon válaszoltam. -- Árpi (Harp) 2004. szeptember 13., 13:05 (CEST)Válasz

Oké, kösz! Majd figyelemmel kísérem Gábor 2004. szeptember 13., 13:56 (CEST)Válasz

Levelezőlisták[szerkesztés]

Szia! Tudtad hogy lehet gyárilag wikis levelezőlistákat is csináltatni? [1] --SyP 2004. szeptember 14., 14:50 (CEST)Válasz

Nem, nem tudtam... Egyelőre ezen sincs teljes "szólásszabadság", egy "hivatalosabb" listán gondolom még kevésbé lenne :) Gábor 2004. szeptember 15., 00:57 (CEST)Válasz
Nincs? Én a magam részéről igyekszem nem írni (és nem olvasni), mástól meg kitől kellene félni? :) --grin 2004. szeptember 15., 23:23 (CEST)Válasz

dátumokra hivatkozás[szerkesztés]

Amúgy ha a dátum lapján megnyomod a "mi hivatkozik erre" linket, akkor meglátod az összes oda hivatkozó cikket, nem csak azokat akik nem felejtették el beleírni magukat... tudom, tudtad, csak eszembe jutott egy hozzászólásod kapcsán. --grin 2004. szeptember 14., 18:45 (CEST)Válasz

Igen, tudtam, a napok és az évek is úgy készültek, hogy a rájuk hivatkozó oldalakról bemásoltam a fontosabb eseményeket. Gábor

Világháborús képcsere[szerkesztés]

Hello!

Kicseréltem az I. világháború szócikk szövetségesi térképét: az eredeti képen Olasz- és Törökország nem volt pontosan jelölve, egy valamivel későbbi, illetve korábbi állapotnak megfelelő állapot szerint voltak színezve. Remélem nem gond. Amúgy gratula a cikkhez. Üdv: 387 2004. szeptember 20., 23:46 (CEST)Válasz

Ui: a Békekötések szakaszt megírod még? Szia 387

Nem, írd csak meg nyugodtan. Gábor 2004. október 4., 15:31 (CEST)Válasz

Nem lesz több válasz[szerkesztés]

Keress meg e-mailben, ha fontos Gábor 2004. október 4., 15:31 (CEST)Válasz

Áll a bál a Cseheknél![szerkesztés]

Szia!

Gondolom emléxel még 2004 szeptemberére, amikor a kormányvállságról vitáztunk. Akkoriban említettem, hogy Lengyelországban, Csehországban ez "természetes". S íme a kiváló példa az Index.hu-n. Természetesen nem a kioktatás, vagy éppen a régi dolgok felemlegetése volt a szándékom, pusztán alá akartam támasztani az akkor mondottakat. Remélem nincs harag! :-D -Peda 2005. április 14., 18:46 (CEST)Válasz

Gyere szavazni[szerkesztés]

Gyere szavazni, hogy egységes legyen a csonkok megítéléseWikipédia:Szavazás--Nobel-békedíjért pedálozok 2005. augusztus 30., 22:08 (CEST)Válasz

Jászai Mari[szerkesztés]

Hello, lenne egy kérdésem a Jászai Mari fényképe miatt, ami itt a wiki.hu oldalon található. Nem áll a kép alatt egy rendes licencia, amiböl kiolvasható, hogy a képet hogyan lehet felhasználni. Vagy csak én nem látom? Mielöbbi válaszra várva, üdv --Magg 2006. január 24., 13:41 (CEST)Válasz

Wiki tali![szerkesztés]

Szia!

Régen láttalak! Jössz! Wikipédia:Találkozók :-))) --Peda 2006. február 9., 22:32 (CET)Válasz

Korábban feltöltött képeid[szerkesztés]

Szia. Egy vagy több általad feltöltött képnél nem adtad meg a kép forrását, vagy licencét. Kérlek az ilyen képeken pótold a WP:KÉPLIC licencet, és forrást. A feltöltött képeid ezen az oldalon megtalálod (amelyiknél nem látod azt, hogy utolsó, azokat kérlek nézd át). Köszönöm --Dami reci 2006. december 9., 20:09 (CET)Válasz

Kép:Csangkaisek.png figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Csangkaisek.png képnél nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. űnKérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 02:45 (CET)Válasz

Kép:Dokumentum1926.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Dokumentum1926.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:41 (CET)Válasz

Kép:ENSZ flag medium.png figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:ENSZ flag medium.png kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:42 (CET)Válasz

Kép:Ententecordiale.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Ententecordiale.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:42 (CET)Válasz

Kép:Evita es Juan.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Evita es Juan.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:42 (CET)Válasz

Kép:Fold sablonhoz.png figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Fold sablonhoz.png kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:44 (CET)Válasz

Kép:Frcalendarium.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Frcalendarium.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:44 (CET)Válasz

Kép:III Bela.png figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:III Bela.png kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:47 (CET)Válasz

Kép:Invicible.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Invicible.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:48 (CET)Válasz

Kép:Jaszai mari.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Jaszai mari.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:48 (CET)Válasz

Kép:Juan Peron.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Juan Peron.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:49 (CET)Válasz

Kép:Kamermayer Karoly.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Kamermayer Karoly.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:49 (CET)Válasz

Kép:Kikialtas.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Kikialtas.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:50 (CET)Válasz

Kép:Kottab.png figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Kottab.png kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:51 (CET)Válasz

Kép:Mao-tiananmen-portrait.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Mao-tiananmen-portrait.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:53 (CET)Válasz

Kép:Nobeldij.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Nobeldij.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:57 (CET)Válasz

Kép:Pallaslexikon.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Pallaslexikon.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:59 (CET)Válasz

Kép:Paristexas.png figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Paristexas.png kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:59 (CET)Válasz

Kép:Sipocz jeno.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Sipocz jeno.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:06 (CET)Válasz

Kép:Star-trek-belyeg.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Star-trek-belyeg.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:07 (CET)Válasz

Kép:Szuros matyas.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Szuros matyas.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:13 (CET)Válasz

Kép:Tiszaistvan.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Tiszaistvan.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:16 (CET)Válasz

Nohát![szerkesztés]

Szia! Jó rég láttalak. Mi van veled? :-) Cassandro Ħelyi vita 2010. február 10., 00:55 (CET)Válasz