Szerkesztővita:Livvyfan

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Livvyfan 7 hónappal ezelőtt
            „A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt“ 

Egy sok éve tartó személyes ellentét következtében kiújult, majd eldurvult vita miatt a Wikitanács 2023 elején fél évre minden vitalapról és wikis közéletről blokkolt, tehát cikket írnom és javítanom szabad volt, de minden egyéb tilos. A döntéssel kapcsolatban fellebbezésnek, tiltakozásnak, észrevételnek nem volt helye.

Büntetésem ugyan letelt, de mivel ennek az ügynek a kapcsán (13 itt töltött év, sokszáz új szócikk és 18000 szerkesztés után) a még megmaradt kevés wikis illúzióm utolsó maradékát is elveszítettem, ezért a nyugalmam és lelki épségem megőrzése érdekében az eltiltó ítéletben foglaltakat a jövőben is érvényesnek tekintem magamra.

Ennek megfelelően sorozatos rossz tapasztalataim miatt a jövőben semmiféle közösségi tevékenységet és vitát nem óhajtok folytatni, tehát részemről sem más szerkesztőkkel, sem wikis vitalapokkal, portálokkal, kocsmafalakkal nem fogom keresni a kapcsolatot semmilyen téma ügyében.

Fentiek alapján kérem, csak azok írjanak ide, akiknek feltétlenül szükséges közölnivalójuk van velem. Ha választ várnak rá, akkor azt itt fogom megtenni, szócikkek és más szerkesztők vitalapjára még válaszként sem írok.

Előre is köszönöm a szerkesztőtársak szíves megértését. Livvyfan vita 2023. augusztus 25., 12:52 (CEST)Válasz