Szerkesztővita:Karesz52

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Karesz 52

Szeretnék segítení a Wikipedia szerkesztésében,kérem tanácsaitokat,segítségeteket. Köszönöm

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Karesz52!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Marci vita Stargate-earth-glyph.png 2008. február 28., 21:05 (CET)

1939-es magyar atlétikai bajnokság[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Szerintem valamit kihagytál a bevezető mondatból. Ránéznél? CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2014. június 6., 21:23 (CEST)

2014-es Tour de France[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Üdv! Nem volna jobb a szakaszgyőztesek neve után zárójelben a csapat kódját írni, s nem az országot, hiszen az kiderül a zászlóból? S még valami: mit jelent a csillag két klub (COF, EUC) neve után? Köszönöm, --Vépi vita 2014. július 10., 20:21 (CEST)

Egyetértek, de: így ugyanazt az információt (hogy melyik országból van), ugyanabban a sorban megkapjuk 2 helyről is (zászló+zárójel), tehát redundáns, viszont hogy melyik versenyző melyik csapat tagja, az egész szócikkben sehol nem található meg. Üdv, --Vépi vita 2014. július 11., 07:35 (CEST)

Julius Caesar[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Hibás formára módosítottad az Ókori római naptár szócikkben a "Julius Caesar" nevet, ami az OH-ban ebben a formában szerepel, nem pedig "Iulius Caesar" alakban. Magát a szócikket is vissza kellene nevezni. misibacsi*üzenet 2014. augusztus 13., 17:57 (CEST)

Nevezetesség (sport)[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Jelenleg szavazás zajlik a kivételes teljesítményt nyújtó sportolókról. Arra kérlek, hogy vegyél részt a szavazáson. A sporttal kapcsolatban egy átfogó nevezetességi irányelv is kidolgozás alatt van, amennyiben van ezzel kapcsolatos javaslatod, észrevételed, azokat írd meg a vitalapján. Köszönettel --Tomcsy Soccerball shade.svg üzenet 2014. augusztus 24., 01:17 (CEST).