Szerkesztővita:Atticus

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ogodej 10 évvel ezelőtt a(z) Ferrari Violetta témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Atticus!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - nagytibi üzen, ? 2006. április 24., 23:44 (CEST)Válasz

Kérlek, vedd figyelembe a szerzői jogra vonatkozó szabályainkat. A Rulikovszky Kázmér egy másik weblapról származik, ezt pedig a Wikipédia szabályai tiltják. De ha a már meglévő anyag alapján újra írod, nem lesz gond vele. --Lily15 üzenet 2007. március 26., 20:18 (CEST)Válasz


Fellner és Hellmer[szerkesztés]

Kedves Fehérvári Attila!
Remek épületlistát biggyesztettél az általam létrehozott cikkhez.
Rossz hírem van: írásos forrás megjelölése kellene. Ha ilyen nincs (kétlem), akkor sem lehetsz magad a lista forrása. Érdekelne a válaszod. Üdv-.--Linkoman vita 2010. szeptember 9., 21:37 (CEST)Válasz

A megszólitásból az Attila stimmel, a Fehérvári - nem... Lennék annyira szerény, hogy - még ha a magam forrásanyagát hasznositanám is - nem jelölném meg saját magamat forrásként. Egyébként furcsa élcet érzek ki a megjegyzésedből, amit nem egészen értek, hoszen közös érdek (lenne), hogy minél hitelesebb és teljesebb anyag jelenjen itt meg. És - beláthatod -, az általam "odabiggyesztett" verzió messze teljesebb és hitelesebb az előzőnél.

Külön szócikkbe tettem a listádat Fellner és Helmer színházépületeinek listája címen, mert a szöveg terjedelme agyonnyomja a korábban elkészült részt és nem alkalmazkodik a cikk addigi szerkezetéhez. Az általad idézett szöveg nagyon jó kis bevezető, forrását pontosan meg kellene nevezni a Wikipédia szokásai szerint.
A név találgatásáért elnézést kérek, csak felmerült bennem.
Jó munkát, sok örömöt a Wikipédia szerkesztésében.--Linkoman vita 2010. szeptember 13., 01:34 (CEST)Válasz

Karácsony[szerkesztés]

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!Kossuthzsuzsa vita 2010. december 26., 12:38 (CET)Válasz

Ferrari Violetta[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Ferrari Violetta szócikk) egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Ogodej vitalap 2013. május 12., 19:43 (CEST)Válasz

Szerkesztésedet visszavontam. Ogodej vitalap 2013. május 12., 19:43 (CEST)Válasz