Szerkesztővita:Ataraxis1492

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nyiffi 9 évvel ezelőtt a(z) Georg Immanuel Nagel témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Ataraxis1492!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Ary vita 2010. május 27., 11:50 (CEST)Válasz

Könnyűzenei műhely meghívó[szerkesztés]

Köszöntünk, kedves Ataraxis1492!

Üdvözlünk!

Mivel szerkesztéseid a magyar Wikipédiában a könnyűzenéhez (is) kapcsolódnak, ezért kérjük, látogass meg néhány hasznos oldalt, amelyek segítségedre lehetnek a szócikkeid írásakor:

  • Könnyűzenei portál: színes, összefoglaló, tartalomajánló lap.
  • Irányelvek: irányelvek, amelyek szabályozzák, hogy mely zenei témákról szülessen önálló szócikk.
  • Formai útmutató: hasznos összefoglaló a könnyűzenei szócikkek felépítéséről, hogy azok egységesek és jól használhatóak legyenek.

Amennyiben kedvet érzel, csatlakozz a Könnyűzenei műhelyhez. Nincs más dolgod, mint itt beírnod a neved és néhány szót arról, hogy miről szeretnél írni.

Fogadj örökbe egy zenészt vagy együttest! Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy a szerkesztők külön figyelmet szenteljenek a nekik kedves zenészeknek és előadóknak. Csatlakozz a kezdeményezéshez a Könnyűzenei műhely lapján!

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Baráti üdvözlettel : Ary vita 2010. május 27., 11:51 (CEST)Válasz

Georg Immanuel Nagel[szerkesztés]

Szia! A tárgyi lapot törlésre jelölted, de elfelejtetted a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok oldalon az adott naphoz törlési megbeszélésre (indoklással) bejegyezni. Segítséget a WP:T oldalon és a {{Törlés allap}} sablon leírásában találsz. Üdv,-- ato vita 2014. július 22., 09:42 (CEST)Válasz

Szia! Ezt én is kiszúrtam, további segítség: ide kattintva éred el a kitöltendő allapot. nyiffi vita 2014. július 22., 10:35 (CEST)Válasz