Szerkesztővita:Antifinnugor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eddigit lasd: User_vita:Antifinnugor/Archivum1

Liszt Ferenc Kodály Zoltán Zathureczky Ede Dohnányi Ernő Klébelsberg Kúnó Darányi Kálmán Sztójai Döme Vörösmarty Mihály Tamási Áron Banda Ede Fazekas Mihály Jókai Mór Krúdy Gyula Babits Mihály Lakatos Géza Dálnoki Miklós Béla Károlyi Gyula Károlyi Mihály Andrássy Gyula Tisza Kálmán Széll Kálmán

Ruby, Shell, tcl, awk

userlap vandalizálása[szerkesztés]

Légy szíves többet semmilyen lapot ne változtass meg, ami úgy kezdődik, hogy user: és nem „Antifinnugorral” folytatódik! Más szóval senkinek a userlapját, és annak sublapjait ne változtasd meg.

Ez egy kérés. Ha nem fogadod meg, kezdeményezni fogom a Wikipédia írási jogod 1 hetes felfüggesztését.

Köszönettel, --grin 2004. december 27., 14:16 (CET)Válasz

a vitalap arra való, hogy a többiek kommunikáljanak veled. jegyzet számára létrehozhatsz más oldalakat. Alensha 2004. december 31., 21:15 (CET)Válasz
Igazad van, atraktam egy user oldalra, majd alkalomadan torlom.Antifinnugor 2004. december 31., 21:24 (CET)Válasz


Más okból problémás kép[szerkesztés]

  • Kivettem a Salm Miklós cikkből a képet, ugyanis
    • nem jelenítődött meg, lehet, hogy hibás;
    • másrészt probléma van a fájlformátummal. Ugyanis mivel a GIF formátum állítólag védett, jogdíjas, nem használjuk a Wikipédiákon. Azt kellene csinálni vele, hogy kéred a képet törlésre, közben pedig a saját gépeden elmented JPG vagy PNG formátumban, és újra feltöltöd és berakod.

Üdv: G. Gubb

OK, ez is megoldva. Képet visszatettem.

gdfl[szerkesztés]

4. modifications The author(s) and publisher(s) of the Document do not by this License give permission to use their names for publicity for or to assert or imply endorsement of any Modified Version.

(kiemelések tőlem --grin 2005. február 1., 11:20 (CET))Válasz

8. translation Translation is considered a kind of modification, so you may distribute translations of the Document under the terms of section 4.

9. termination You may not copy, modify, sublicense, or distribute the Document except as expressly provided for under this License. Any other attempt to copy, modify, sublicense or distribute the Document is void, and will automatically terminate your rights under this License. However, parties who have received copies, or rights, from you under this License will not have their licenses terminated so long as such parties remain in full compliance.

Üdvözlés[szerkesztés]

Üdvözlünk a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket! Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a portán érdeklődhetsz! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a Felhasználói lapodon. A vitalapokon így irhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a mi „magyar néplexikonunkat”! Antifinnugor 2005. január 15., 10:01 (CET)Válasz

Kérdések[szerkesztés]

Hali! Felmerült pár kérdés a szerkesztéseiddel kapcsolatban: Vita:Belgium, Vita:II. világháború, Vita:Bárdossy László. Ha lesz időd nézd meg őket. nyenyec  2005. január 29., 22:17 (CET)Válasz


Na akkor dumcsi..[szerkesztés]

Szega!

Hm.. ha megsértettelek, term. bocs, tényleg nem akartam, de tudod, egy picit idegesítő a stílusod:

Egyenlőre ez a Te mérleged. Abszolút jó, hogy vagy (itt velünk), mert a TE nézőpontod is kell! Csak pl. ezt egy külön ==szélsőjobb szeirnt == fejezetben kéne, hogy megírd (nem tudom, hogy a Te álláspontod a MIÉP-es táboréval egyenlő). Hangsúlyozom az előbbi, csak egy példa volt!

Erről biztosan tudom, hogy nem. Ismerek MIÉP-eseket (köztük egy volt [?] párttagot), általában diktátornak tartják Hitlert, és nemigen tartják fontosnak, hogy a második világháborúval foglalkozzanak, inkább a jóval régebbi múlt vagy a közelmúlt érdekli őket. Persze a MIÉP-es tábor elég heterogén politikai nézetek szempontjából, vannak ilyenek is, olyanok is, balosok, jobbosok, regionalisták, nemzetiek stb. Gubb 2005. február 21., 09:01 (CET)Válasz

Ui.: Van egy P.Mobil DVD-m (+CD), ami a Honfoglalás címet viseli (tőlem sem idegen a magyar identitás).

-- Peda 2005. február 21., 03:11 (CET)Válasz

Belgium[szerkesztés]

Átfutottam a Blue Book-os linket, amit idéztél [1], de nem látom benne azt a részt, ami alátámasztja ezt a mondatot:

  • "Az itt történtekről sok, a tényeket helytelenül bemutató németellenes propagandairomány született meg a szövetséges sajtóban, ami miatt 1923-ban hivatalosan bocsánatot kértek Németországtól."

Például az általad idézett lap szerint 1936-ban kértek bocsánatot a britek. Belgiumról pedig nem találtam semmit benne. Melyik az a rész, ami alátámasztja a fenti mondatot?

Tudnál a Vita:Belgium lapon válaszolni?

nyenyec  2005. február 21., 08:28 (CET)Válasz

Gyere szavazni[szerkesztés]

Gyere szavazni, hogy egységes legyen a csonkok megítéléseWikipédia:Szavazás--Nobel-békedíjért pedálozok 2005. augusztus 30., 22:08 (CEST)Válasz

Nyelvek műhely[szerkesztés]

Ahoj!

Indítottam egy új műhelyt a nyelvészetről, remélem számíthatok Rád is! Üdv! - Gaja  2005. november 14., 11:54 (CET)Válasz

Kép:Marai.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Marai.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 03:09 (CET)Válasz

Kép:Golyostoll.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Golyostoll.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:44 (CET)Válasz

Kép:Moulinrouge1.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Moulinrouge1.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:56 (CET)Válasz

Kép:Ppc.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Ppc.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:01 (CET)Válasz

Kép:Salm.gif figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Salm.gif kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:04 (CET)Válasz


neptortenet[szerkesztés]

kedves antif - nagyon jó listát adtál meg a magyar nép őstörténetével kapcsolatban - haladóknak is :) segítenél nekem, légy szíves, hol tudom ezeket a könyveket beszerezni könnyen és gyorsan ha hazamegyek ? - tudod, atyám folyton azzal büszkélkedik, hogy ez neki ott van a másik szobában (némelyik könyv ismerősen hatott nekem)- csak épp ember nem érhet hozzá, úgy vigyáz rá. Magam kell megvegyem és most más miatt is rendkívül időszerü lenne. sil vita

Második világháború kiemelésen[szerkesztés]

Szia!

A második világháborúról szóló szócikket kiemelési eljárásra jelölte a 69.66.253.166-os proxy: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Második világháború

Kérlek szavazz és fejtsd ki a véleményedet a kiemelési eljáráson. --114.6.46.98 (vita) 2013. augusztus 14., 15:09 (CEST)Válasz

Segíts a Wikipédia jobbá tételében egy rövid kérdőív kitöltésével![szerkesztés]

Kedves Antifinnugor!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a magyar Wikipédia aktív szerkesztője voltál, azonban egy ideje már nem szerkesztesz. A Wikimédia Magyarország Egyesület programot indított a Wikipédia szerkesztőinek megtartására. A program hangsúlyos része, hogy megpróbáljuk pontosabban megérteni a szerkesztők Wikipédiával kapcsolatos élményeit, problémáit, és azt, hogy mi vezet a szerkesztők megmaradásához, vagy ahhoz, hogy abbahagyják a szerkesztést.

Adataidat bizalmasan, adatvédelmi irányelveinkkel összhangban kezeljük, azokhoz kizárólag Samat, a kutatással kapcsolatban fér hozzá. A válaszokat nem hozzuk anonimizálás nélkül nyilvánosságra.

Kérjük, szánjál 5-10 percet a kérdőív kitöltésére!

Válaszaid segítenek abban, hogy a magyar Wikipédia a jövőben könnyebben megtarthassa önkéntes közreműködőit. Köszönjük!

Ha nem szeretnél többet ilyen üzenetet kapni, helyezd el a vitalapodon a [[Kategória:Tömeges üzenetküldésből kijelentkezettek]] karaktersort.

Üdvözlettel: Samat üzenetrögzítő 2019. szeptember 4., 01:01 (CEST)Válasz