Szerkesztővita:Alexejevics

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Syp 16 évvel ezelőtt
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Alexejevics!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. április 14., 14:15 (CEST)Válasz

83-as vasútvonal[szerkesztés]

Neked mi közöd hozzá hogy hány méter hiányzik. Létrehoztad az oldalt, mint szubcsonk. Aztán errefelé se bagóztál. Jojoka2MONDJAD! ;-()

Milyen forrásod van rá. Válaszolj, mert így nem tudom, mit akarsz. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Jojoka2 (vitalap | szerkesztései)

Stílusváltás+kérdőjel[szerkesztés]

Kedves Jojoka2! Mivel nem a kutyáddal beszélsz, ezért nem ártana egy kis stílusváltás. Továbbá a kérdőmondatok után a megfelelő írásjel alkalmazása sem lenne rossz. A romhányi vonalhoz oda fogom írni a forrásaimat. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője alexejevics (vitalap | szerkesztései)

Rendben, Csak írjál forrást és kerüld a szubcsonkot. Amúgy ne haragudj, kissé felkaptam a vizet. Jojoka2MONDJAD! ;-()