Szerkesztővita:Aforgac

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 11 évvel ezelőtt a(z) Szócikk témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Aforgac!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Teemeah poke me 2012. augusztus 12., 22:29 (CEST)Válasz

Szócikk[szerkesztés]

Üdv! Gondolom a szócikk öncikk, kérlek, hogy olvasd át újra és próbáld egy kicsit kevéssé humorosra "venni a figurát", ez itt egy enciklopédia szeretne lenni. A levelező tagozatos óvodát ezért, ha nem haragszol, kivettem. Az ilyen mondatok, mint " Soha semmiféle hőstettet nem hajtott végre, egyszerűen az előléptetést követően illett meghívni az elöljárókat egy kör italra" szintén nem idevalóak, mert nem semlegesek. Általában nem szoktuk javasolni, hogy valaki saját magáról írjon cikket, mert az ember mindig hajlamos elfogultnak lenni saját magával szemben (gondolom, egy pszichológusnak ezt nem kell bővebben kifejtenem). Kérlek, hogy a szócikket semleges, objektív nyelvezettel fogalmazd át újra. A formázás terén akad némi szépíteni való a cikken, a külső hivatkozásokat (weboldalak linkjeit) szépen így tudod formázni:

[http://www.hivatkozás.hu Hivatkozás címe]

Szöveg közben nem szoktunk más weboldalakra hivatkozni, ezeket lábjegyzettel kell megoldani, erről bővebben a WP:FORRÁS oldalon olvashatsz.

Ha segítség kell, szólj bátran, a Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek) oldalon. Üdv Teemeah poke me 2012. augusztus 12., 22:29 (CEST)Válasz