Szerkesztő:Vaargajudit

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Vaargajudit igénybe veszi a mentorálást.

Ez a szerkesztő új a wikipédiában, és még segítségre van szüksége. Kérlek vedd ezt tekintetbe, és szükség esetén segítsd.

Vaargajudit mentora Beyond silence, és szívesen megválaszolja az ő vitalapjára írott kérdéseket.
Az első időkben fellépő gondokhoz a Kocsmafalon is segítséget lehet kérni.


Sziasztok!

Örömömre szolgál, hogy befogadtatok magatok közé.

Varga Judit vagyok (Maped Mami), ápolónő. Oroszlán jegyében születtem. Az alternatív gyógymódok közül a gyógynövények, fény-, és mágnesterápia (ZEPTER, BEMER) érdekel, s használom.

Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem. Idegennyelv ismeretem nagyon hiányos, van amit hallásra értek, de van, amit csak olvasással. Beszélni nem tudom egyiket sem. Ha mégis muszáj, egy életre kiröhögi magát, aki hallja. Latin: hallás, olvasás. Angol, német: olvasás. Nem veszek el, ha hallom az olasz-, francia-, orosz nyelvet.

Budapesten élek, de lelkem otthon, vidéken van erdő mellett, falu szélen... Imádom a naplementét, gyűjtöm ezeket a képeket is. Rajongom a művészetekért. Már nem zenélek, már nem énekelek, s nem rajzolok, de gyöngyöt még fűzök, s tanulok. Szeretem a technikát, sci-fit, tudományt, filozófiát, a kaland filmeket is.

Szeretem a gyerekeket, az állatokat és a jó embereket. Mindegy a hovatartozása, vallása, bőrszíne. Minden nációban vannak rosszak, s jók. Attól, ha nem ismerünk egy kultúrát, nem biztos, hogy rossz. Bele kell élnünk magunkat a helyükbe, megfelelő empátia, nyitottság kell csupán. A szemellenzőt, a begyepesedést rossznak tartom.

Jól bírom a kritikákat, s ezért elvárom, hogy a szemembe mondják.

Nagyon rossz tulajdonságom, hogy minden érdekel (még ha mások szerint nem is értek hozzá). Fejlődő képes vagyok, tanítsatok, köszönettel veszem - szoktam mondani. Ezért túl sokat kérdezek. Ráadásul, mindenről van véleményem, amit nem szoktam megtartani magamban. Ha valami érdekel, nem nyughatok, míg utána nem járok, s meg nem értem, ha túl bonyolult.