Szerkesztő:Samat/Archív 08

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Hidak portál

Szia! készülőben egy hidak Portál. Ha van kedved, időd ránézhetnél. Elsősorban a "Fontos hiányzó cikkek" témakörben kellene segítség. Köszi! – Batman666 vita 2009. június 30., 15:11 (CEST)

Sajnos nem nagyon érek rá mostanában, de megnézegettem a munkádat. Gratulálok! :-) Samat üzenetrögzítő 2009. július 8., 20:47 (CEST)

Átlagok

Szia, Samat! Jók voltak az átlagok, csak tizedessel kellett volna írnom. Ha van időd és kedved, nézd meg a javított és bővített kiadást. Üdv – Hkoala 2009. június 30., 18:38 (CEST)

Megnézegettem. :) Samat üzenetrögzítő 2009. július 8., 20:47 (CEST)

Vér profi

Kedves Samat! Megnéztem, nem találtam változást, de gratulálok Neked, Daninak és aki még csinálta, ehhez a szavazós tálaláshoz. Jó sok munka lehetett. – Teroses vita 2009. július 1., 08:51 (CEST)

Köszi :-) Samat üzenetrögzítő 2009. július 8., 20:49 (CEST)

Nap képe 2

Üdv! Július 30-ig áthoztam a nap képe sablonokat. (Ma ugyanis már vörös szöveg jelent meg.) (Júl. 31. még nincs kész.) Üdv! – Hunyadym HunyadymVita 2009. július 6., 09:16 (CEST)

Köszi! Samat üzenetrögzítő 2009. július 8., 20:50 (CEST)

OTRS 2

Küldtem mailt a permissionsra. Csak szólok, mert korábban volt már eset, hogy nem érkezett meg:-)Istvánka posta 2009. július 8., 20:19 (CEST)

Ok, köszi. Megérkezett. Samat üzenetrögzítő 2009. július 8., 20:21 (CEST)

Megerősítési közreműködés

Köszönöm az érintett szerkesztők nevében. :-) – CFC vita 2009. július 15., 12:33 (CEST)

Nincs mit. :-) Samat üzenetrögzítő 2009. július 15., 12:37 (CEST)

Lovas István

Láthatóan valamiféle kifogás érkezett a cikk tartalmával kapcsolatban, amire léptél.
Kérdésem: mi ilyenkor az eljárás?
Megismertheti-e a nyilvánosság is, ki és mit kifogásolt?
Ki dönt a panaszról?--Linkoman vita 2009. július 23., 13:36 (CEST)

Igen: az Alapítvány (pontosabban a Wikimédia OTRS leveleket kezelő önkéntesei) kapott egy levelet, amiben a Lovas István határozottan kifogásolta a cikk több állítását, illetve ezek feltüntetését (mind a származására, mind a büntetett előéletére vonatkozóakat). A továbbiakban alaposan utána kell nézni minden egyes állítás és mondatrész valóságtartalmának, forrásainak, illetve ki fogjuk kérni különböző fórumok jogi tanácsát, hogy meddig mehet el egy weboldal egy közszereplő(?) tevékenységének ismertetésében akkor, ha ez ellen az illető tiltakozik. Samat üzenetrögzítő 2009. július 23., 13:46 (CEST)

Köszi a tájékoztatást. Akkor ezek szerint a panasz nem nyilvános és a kivizsgálása sem. Tudomásul veszem.
Mielőtt félreértenél: feltétlen híve vagyok a személyiségi jogoknak és inkább pártolom a sérlmezett részek eltávolítását, mint öntudatos, "csak azért is" megtartását. Egy lexikon ne avatkozzon be az emberek életébe. Nem az a célja. Arra a neten még ezer más oldal van. --Linkoman vita 2009. július 23., 13:54 (CEST)
Közszerepelőnek meg egy újságíró közszereplő. Ehhez nem kell kérdőjel. Szia.--Linkoman vita 2009. július 23., 13:54 (CEST)

A levél pontos tartalmát több okból sem szeretném nyilvánossá tenni, de az ügyben tett lépésekről, a kivizsgálásról igyekszem majd tájékoztatást adni, és ha arra lehetőség van, akkor a szerkesztői közösség véleményét kikérni róla. Egyelőre a helyzetet a legnagyobb óvatossággal és tapintattal próbáljuk kezelni, ezért e szűkszavúság. Köszönöm, hogy figyelsz az ilyen ügyekre, és azt is, hogy megérted a jelenlegi helyzetet. Samat üzenetrögzítő 2009. július 23., 14:22 (CEST)

OK.--Linkoman vita 2009. július 23., 14:26 (CEST)

Bot - Segítségkérés

Kedves Samat. Kis segítségre van szükségem egy lap átnevezésével kapcsolatban. A Wiki használati utasítása szerint ehhez egy bot segítségére van szükség. A cikk jelenlegi neve: Iszthmosz, amit Korinthoszi-földszoros névre szeretnék átnevezni, mert bár az iszthmosz név eredetileg az Iszthmia helységnévvel volt kötve, ma már általános földszoros jelentése van. Mivel egy új Földszoros című cikk szerkesztésével foglalkozom a jelenlegi név ezzel ütközik. A Szoros cikkünk csakis vízi (tengeri) szorosokkal kapcsolatos és megjegyzi, hogy Földszoros cikkünk még hiányzik. Ezért kezdtem ezt a cikket. A jelenlegi Iszthmosz cikk is szerkesztési figyelmet igényel még. Kösz előre is. Üdv LouisBB vita 2009. július 29., 16:21 (CEST)

Egy lap átnevezéséhez egyáltalán nincs szükség botra (vagy az útmutatóban szerepel valami rosszul, vagy te értetted félre). A lap tetején található átnevezés fülre kattintva elérhető az átnevezés funkció, ahol megadhatod, hogy mit és mire szeretnél átnevezni. Ez az esetek többségében így van, de néha előfordul (ha a céllap laptörténetében az átnevezésen kívül más is történt), hogy a szoftver nem engedi az átnevezést, ilyenkor egy adminisztrátor tud segíteni. Az átnevezést elvégeztem. Ha jól értem, akkor az Iszthmosz egyszerre utal a konkrét földszorosra (Korinthoszi-szoros) és általában a földszorosokra. Ilyenkor érdemes csinálni egy egyértelműsítő lapot, és mindkét cikk tetején feltüntetni, hogy van egy másik cikk is (lásd pl. az {{egyért2}}(?) sablont). Samat üzenetrögzítő 2009. július 29., 22:49 (CEST)

Köszönöm az átnevezést és a tanácsot. A Google kereső segítségével felderítettem, [1] hogy mi a helyzet. Az Iszthmosz szó, csaknem kizárólag kezdő betűvel írva (a görög szót magyarosítva) a Korinthoszi-földszorosra vonatkozik, a többi vonatkozás ágylátszik a Wikipediából, vagy a Wiktionary-ból ered. Iszthmosz szóra tehát nincs is szükség, csak átirányításként és az új cikk címe is Földszoros lesz. Az átnevezett cikknek csak kisebb adjusztálására lesz szükség, amit én el fogok végezni. Egy új Iszthmosz átirányító cikket is készíteni fogok, hacsak ez ellen nincs komoly ellenvetésed. Üdv, LouisBB vita 2009. július 30., 20:03 (CEST)

Nekem nem teljesen világos az érvelésed, és nincs időm utánajárni a kérdésnek. Mindenesetre, amit forrásként mutattál, és a Wiktionary szót használod rá, az egyszerűen a magyar Wikipédia Iszthmosz szócikkének az ún. tükrözése (egyébként a Wiktionaryt, és magyar változatát, a Wikiszótárt a linkeken megtalálod). Ha van olyan jelentése, ami általában a földszoros szóra utal, akkor biztosítani kell az olvasóknak, hogy eljussanak a Korinthoszi-földszoros mellett a földszoros szócikkre is. Utóbbi megírásához sok sikert! Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 2., 10:35 (CEST)

alteregó...

Szia Samat!

Már ezer éve akarom mondani, hogyről mindig Te jutsz az eszemb! Esküszöm az alteregója lehetnél! ;) 10 év múlva szerintem dettó így fogsz kinézni! [2]OrsolyaVirágHardCandy 2009. augusztus 1., 21:56 (CEST)

Köszi :) Majd járok konditerembe ;) Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 2., 10:24 (CEST)

VigyorOrsolyaVirágHardCandy 2009. augusztus 2., 12:19 (CEST)

Licencek

Szia, ha már itt vagy, benéznél ide válaszolni? Szerkesztővita:BlueTango Bináris ide 2009. augusztus 2., 11:01 (CEST)

Azt hittem, a családtag vagy sarki fényképész (nem professzionális fotográfus) által készített képeknél beérjük a tulajdonos engedélyével. – TgrvitaIRCWPPR 2009. augusztus 7., 00:09 (CEST)

Praktikusan, gyakorlati szempontok alapján biztosan igazad van, csak a szerzői jogi törvény nem tesz különbséget a professzionális fotográfus és a sarki fényképész között. :S Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 7., 15:21 (CEST)

Ezzel tisztában vagyok, a kérdés az, hogy mi különbséget teszünk-e? Nekem úgy tűnt, az eddigi OTRS-es gyakorlat az, hogy igen. --TgrvitaIRCWPPR 2009. augusztus 8., 22:35 (CEST)

Ragok

Köszi a segítséget neked is!

Mmyin78 Letterbox 2009. augusztus 2., 11:21 (CEST)

Geoműanyagok

Kedves Samat! Elkészítettem a Textil alapanyagú geoműanyagok c. szócikket, amely a geoműanyagok keretén belül foglalkozik a címben foglalt témával. Tulajdonképpen ez a Geoműanyagok c. szócikk rész kellene legyen, de ilyen még nincs. Én csak a textiliparban vagyok járatos, az építőiparban nem, így csak nagyon amatőr módon tudok ehhez a témához hozzászólni. Úgy tudom, a te érdeklődési körödbe tartoznék egy ilyen téma. Ha valóban így van, egyrészt arra kérlek, nézd át és véleményezd, amit írtam, másrészt kérdezem, hogy nem volna-e kedved kikerekíteni a szócikket a nem textil alapanyagúakon kívüli egyéb geoműanyagok bővebb ismertetésével. Ebben az esetben meg kellene változtatni a címet is Geoműanyagokra. - Látom, szabadságon vagy, de amikor visszatérsz a Wikihez, nem váltanánk pár szót erről? Jó nyaralást kívánok. Üdv. – Elkágyé vita 2009. augusztus 5., 09:30 (CEST)

A cikket elolvastam, és jónak találom. A geoműanyagokról való ismereteim azonban nem elég mélyek ahhoz, hogy a cikket bővítsem. Az egyetemen az alkalmazásukról volt nem túl sok szó (leginkább annyi, hogy a különböző rajzokon jelölni kellett, hogy szükség van rájuk, illetve kevés az alkalmazási területeikről), meg kiállításokon, bemutatókon gyűjtöttem össze mintadarabokat. A gyakorlatban sosem használtam. Félek tőle, hogy (egyelőre) nem merek hozzányúlni a cikkhez. A cikk címe azonban szerintem nyugodtan lehet geoműanyagok, jelezve, a cikk egyes szakaszai még csonkok, és kiegészítésre várnak. Aztán a későbbiekben vagy én, vagy más majd kiegészíti (mostanában, időhiány miatt arra sem tudok vállalkozni, hogy utánanézek a kérdésnek, de később, talán…) Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 7., 15:48 (CEST)

Napképe

Aug. 13-ig áthoztam a napképe sablonokat, mert a holnapi már nem volt meg. – Hunyadym HunyadymVita 2009. augusztus 5., 19:44 (CEST)

Köszönöm. Fejemben volt napközben, de még nem jutottam el hozzá. Pasztilla visszavonulása óta a fordítás elég döcögősen megy :( Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 7., 15:49 (CEST)

Millau-i Viadukt

Most vettem észre, hogy milyen kevés informácó van a fentiről a magyar wikin és a francián persze rengeteg. Ennek kiterjesztését kezdtem el most, de hogy milyen gyorsan megy majd az attól függ, hogy mennyi szabadidőm lesz. Nem tudom, hogy neked vannak-e terveid hasonlóra és kétszer nem érdemes ugyanazt a munkát csinálni és ezért is említem ezt most neked. Mivel én Franciaországból írok, csak internet-szótárral rendelkezem és persze nehéz hídépítési szakszótárakat találni (francia-magyar vagy angol-magyar) Segítséget szívesen venék. Egy konkrét példa: A francia Wiki említi, hogy a viadukt (pile-pylon) teljes magassága a világon a legnagyobb. A pile itt elképzelésem szerint az útfölötti tartóoszlopokat jelenti, de nem tudom, hogy ez-e a megfelelő szó, vagy lehet ezeket árbócoknak is nevezni? Mi a javaslatod. Üdv LouisBB vita 2009. augusztus 9., 16:09 (CEST)

Egyik legnagyobb wikis vágyam, hogy a meglévő hidas cikkeket rendbe szedjem, aztán újakat is megírjak. Remélem, hogy el is jutok oda előbb-utóbb, de úgy néz ki, hogy augusztusban nem nagyon. A legtöbb ilyen témájú cikk úgyis a figyelőlistámon van, így minden változtatását látom, de ha úgy gondolod, hogy készen vagy a cikkel, akkor szólj, és átolvasom. A kábelek felfüggesztését biztosító szerkezeti elemet pilonnak hívja a szakma.Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 9., 19:18 (CEST)

Köszönöm válaszodat. Sebességről nem is lehet szó és én úgy is gondoltam hogy kis fejezeket írnék és talán a képekkel és a Taxobox-szal kezdenék. Persze hálás leszek ha az írásaimat ellenőrzöd, ami azt hiszem tartalmi hossza miatt legjobb lesz e-maillel eljuttatni. A hídtípust a francia pont à haubans-nak nevezi, az angol Cable-strayed bridge és erről is van egy elég terjedelmes cikk az angol és néhány más wikin, ami áttekintése szintén adhat egy kis elfoglaltságot. A tartalmas hídtörténet cikkedet szándékodban van más nyelveken is megjelentetni? Ismételt kösz LouisBB vita 2009. augusztus 9., 23:27 (CEST)
Angolul cable-stayed bridge (nincs benne r), magyarul ferdekábeles híd. Én úgy gondoltam, hogy itt a Wikipédiában, mondjuk egy allapon írod meg a cikkeket, amit itt tudok ellenőrizni, ha szólsz. A félkész hídtörténetes cikket is tervezem befejezni, egy Wikipédiától független előadás miatt gyűjtöttem is anyagot hozzá a héten. Más nyelvekre fordítását nem terveztem, de ha van rá vállalkozó majd, akkor hajrá :) Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 10., 00:17 (CEST)
Persze, az r hanyagságból került bele. Javaslatodat követve a cikket a Szerkesztő:LouisBB/Millau viadukt cím alatt kezdtem el. Kis proléma: a Híd-Infóbox nem fogadja el mindazt az infót amit a francia és angol szolgáltat. Valahol sodronyokról is olvastam. Persze van több szó és kifejezés amit nem ismerek. A francia pile szót hídlábnak vettem, de a mérnöki szakszó biztosan más. A vázlat igen ideiglenes. Az allappal azt teszel amit akarsz. Ez előnyös, mert azon könnyebb javítani. Üdv, LouisBB vita 2009. augusztus 10., 23:55 (CEST)
Bár egyetlen szót sem tudok sajnos franciául, de a „hídláb”ról azt feltételezem, hogy a pillér megfelelője lesz. Ha kész a cikk, átnézem. Jó munkát! Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 11., 02:09 (CEST)
Ok, persze erre már emlékeznem kellett volna (feledékenység közeleg) Ismét kösz. LouisBB vita 2009. augusztus 11., 14:06 (CEST)
Evidens, hogy az alapfogalmak magyar megfelelőjét kell először is megtanulni. A magyar Híd cikkben ezek nem szerepelnek, az angolban sem, de a német és francia cikkek adnak egy kis ismertetőt. A francia cikk teljesebb és egy ábra is van benne, így ezt nagyrészt lefordítottam, ahogy tudtam, de kétségtelen, hogy a Szerkesztő:LouisBB/Híd cikket lektorálni kell. Ha lennél szíves ezt lektorálni, utána a Híd cikkhez szeretném ezt hozzákapcsolnám. LouisBB vita 2009. augusztus 12., 15:01 (CEST)
  1. Sajnos mivel a magyar Híd cikkben a szakszavak listája nem csatol egy ábrát, azok midegyikét nem tudtam a Francia wikiben említett adatokhoz viszonyítani.
  2. Misibácsi szerette volna ha a mozgóhidak neveit odaírtam volna. A Googleból csak hármat-négyet tudtam azonosítani, de még azok is csak valószínűek.
  3. A jövő héttől kezdve úton leszek 2-3 hétig. Üdv LouisBB vita 2009. augusztus 13., 16:58 (CEST)

A hidak szerkezeti felépítésével és a hidak méreteivel kapcsolatos fogalmakat én írtam bele híd cikkbe, de szabadon felhasználható ábrám nem volt hozzá, készíteni pedig még nem készítettem hozzá. Jó, hogy valaki már csinált, és az is, hogy svg-ben vannak, amit könnyű magyarítani. 3 hét múlva térjünk vissza rá, addig jó utat kívánok! Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 15., 19:26 (CEST)

Hello Samat,

Visszatérve a hidakra és a Millau viaduktra: kis késedelemmel felvehetjük a témát.

  • Lennél szíves a szerkesztői homokozó (hídépítés) oldalának vitalapján magadni elgondolásodat, hogy én mit tehetek, mert a téma szervezését rád kell hagynom annál is inkább, mert, mint mondtat egy írásművet óhajtasz készíteni.
  • A Millau vidauktra ismét rátérten, lásd a szerkesztőlap piszkozatot. Folytatás off-line.
  • Híd infobox: A francia verzióban megadhatod a híd elhelyezésének országát, vidékét (région) és megyéjét (département) is és ezenkívül a híd anyagát is megadhatjuk. A magyar infoboxban ezek nem szerepelnek. Az utolsó kivételével mindezt az elhelyezés vonalra raktam, talán ez így megfelel. A híd felépítési anyagát azonban bele kellene tenni a híd sablonba. Rád bízhatom ezt, vagy én változtassam meg a sablont?¨¨Udv: LouisBB vita 2009. október 1., 19:35 (CEST)

hidak megnevezései magyarul - javaslatok

Szia!

Erre rája tudsz nézni? Vita:Híd#Mozgathat.C3.B3_hidak misibacsi*üzenet 2009. augusztus 15., 09:16 (CEST)

Jövök, leszek, csak egy kis türelmet kérek. 2009. augusztus 15., 19:23 (CEST)

Tökéletesen egyetértek veled: 3-4 hét nem a világ. Ott ahol szakmában használt magyar nevek még hiányoznak a névadás egy kis megfontolást fog igényelni, mert a képek alatti nevek nem mindig felelnek meg annak a szónak amit magyarban használnánk a híd mozgási módjára és lehet, hogy már ezek sánta fordítások más nyelvből. Azt is észrevettem, hogy a cikk képei alatti név nem mindig azonos a Commons névvel és a Commons név megfelel az ábra értelmének, a cikk képje alatti kétes. Szívesen hozzájárulok gyüjteményedhez, vagy rajz módosításokhoz. Internet címemen elérhető leszek, különben viszlát szept. vége felé. Üdv LouisBB vita 2009. augusztus 16., 18:32 (CEST)

Morgás

Vissza a munka fölé! Határidő, határidő! Ne kelljen erre külön emlékeztetni!!! – Cassandro Ħelyi vita 2009. augusztus 16., 16:53 (CEST)

Közt. Érdemrend 2009

Németh Miklós, Tölgyessy Péter, Bárándy Péter, Páczelt István, Rubik Ernő van. Fischer Ádám, Kósáné Kovács Magda és Nagy Frigyes szerepel valamely hiánylistámon. Az üzleti élet személyiségeivel meg csak érintőlegesen foglalkozom (magyarul, ha közéletet élnek). – Cassandro Ħelyi vita 2009. augusztus 20., 20:22 (CEST)

Kolléga

Szerkesztő:Grimm <---- Esetleg ismerős? Cassandro Ħelyi vita 2009. augusztus 21., 23:20 (CEST)

orosz iskola képe

Az orosz iskola kivételével megoldva. Előbbihez meg kell engedélyt kérni az orosz követségen, ugyanis magas kőkerítése van (szögesdróttal), és az iskola képviselői megtiltották a fotózást, amíg nincs engedély. Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 22., 14:51 (CEST)

Nekem megvan az iskola képe, csak eddig lusta voltam feltölteni. A hátsó kis utca felől van egy képem róla, talán az is jó lesz. Szemből nem akartam fényképezni, mert amikor ott voltam, eléggé nyüzsgés volt, és olyan autók álltak ott, hogy megállni sem mertem, nemhogy a fényképezőgépet elővenni... Egyébként milyen engedély kell szerinted hozzá? Az utcáról nem szabad lefényképezni? Régebben a követségeket volt tilos fényképezni (kint volt a tiltó tábla mindenhol), de a rendszerváltás után ezek a táblák (nagyrészt) eltűntek. misibacsi*üzenet 2009. augusztus 23., 15:45 (CEST)

Közterületen álló épületeket nyugodtan fényképezhetsz (bár a Honvédelmi Minisztériumtól először elzavartak a katonák, de később kaptam engedélyt; a követségeknél viszont semmilyen tiltást nem láttam, és a katonák sem foglalkoztak velem), de a kerítésen keresztül magánterületre fotózás már problémás. Nem ismerem egészen pontosan a jogi szabályozást, így inkább megkérdeztem, hogy szabad-e egy-két képet készíteni az épületről, kívülről, de az egyetlen, magyarul is tudó illetékes igen határozottan kiparancsolt az iskola területéről (beszéltem már többekkel előtte angolul, de azt mondták, hogy csak ez az úr adhat engedélyt). Kicsit úgy éreztem magam, mint aki véletlenül az orosz maffia főhadiszállására tévedt :-) Samat üzenetrögzítő 2009. augusztus 23., 16:01 (CEST)

Akkor lenne problémás, ahogy írod, ha mondjuk 2 m magas betonkerítése lenne, és annak a lyukain próbáltam volna fényképezni... De nem ez a helyzet. Szemből az említett okokból, és azért sem fényképeztem, mert néhányan mozogtak a területen, és őket nem akartam lefényképezni (meg azt hiszem, a nap is szemből sütött volna). Te rosszul csináltad szerintem, hiszen engedély nélkül beléptél egy elzárt területre, ráadásul azt gondolhatták, hogy újságíró vagy (újságíró pedig személyekre kíváncsi, nem épületekre - egyáltalán: ki fényképez épületeket rajtam kívül??) Egyébként ha szabályosan akarsz eljárni, akkor írásban kérsz engedélyt a követségtől, és azt kell lobogtatnod, ha ott jársz... Megkérdem az illetőt, aki kérte a képet, hogy jó-e neki az épület hátulja (szerintem ugyanolyan). misibacsi*üzenet 2009. augusztus 25., 22:25 (CEST)

Szó érte a ház elejét ívhídügyben

itt. :-) Bennófogadó 2009. szeptember 1., 11:49 (CEST)

Teljesen jogosan érte. Samat üzenetrögzítő 2009. szeptember 1., 21:51 (CEST)

WP-logó

Szia! Az egyesület reklámanyagának elkészítéséhez szükség volna nagyfelbontású (vektoros) magyar feliratos WP-logóra, és a magyar feliratra (a gömb alatt) külön is. Dami mondta, hogy foglalkoztál a magyar logóval és biztos tudsz ilyet is csinálni. A nagyfelbontású Wikipédia-logót (magát a gömböt) megtaláltuk: [3]. A magyar feliratos WP-logó a Commons-on [4] és a hu-wikin is [5] csak kb. 4x4 cm-es. Tudnál ebben segíteni? - Vadaro vita 2009. szeptember 6., 22:11 (CEST)

Vettem, intézem. Jelentkezem, ha lesz mivel. Samat üzenetrögzítő 2009. szeptember 7., 19:28 (CEST)

Köszi, de most kaptam KovacsUr jelzését - közben neki is írtam -, hogy holnapra meglesz. Nem ismerem őt, de bízom benne. - Vadaro vita 2009. szeptember 7., 20:15 (CEST)
Már kész is van! Remélem, nem sok idődet raboltam el... Szia! - Vadaro vita 2009. szeptember 7., 23:43 (CEST)

Kezd öregedni

Szerkesztő:Samat/Archív 04#Wikiszülinap +1! ~ Boro 2009. szeptember 12., 09:03 (CEST)

Te jóó ég már 2 éve...? Ó, még emlékszem a szárnypróbálgatásaidra! ;) Miből lesz a cserebogár! :D Happy B-Day! – OrsolyaVirágHardCandy 2009. szeptember 12., 17:37 (CEST)

jé... boldog wikiszülinapot, Hídember :D – Alensha sms 2009. szeptember 12., 17:41 (CEST)

Ehe!! Bennófogadó 2009. szeptember 12., 18:43 (CEST)

Többiek + 1 – Hunyadym HunyadymVita 2009. szeptember 12., 21:13 (CEST)

Képek versenye...

Ha már úgyis erre jártam... Beírnád a fentit a sajtószobába+ a fontosabb eseményekbe? Absz nm vagyok képben az eventtel. Köszi! – OrsolyaVirágHardCandy 2009. szeptember 12., 17:39 (CEST)