Szerkesztő:Saddalim

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Pár konkrétum
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
fr-1 Cette personne sait contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő jobbkezes.
2001: A Space Odyssey
2001: A Space Odyssey
Ez a szerkesztő szereti a csillagászatot.
Ez a szerkesztő imádja az időjárás szélsőségeit.
Ez a szerkesztő egy paradoxon.
Ez a szerkesztő kétfülű.
Ez a szerkesztő tudja, hogy a 42 a válasz az életre, a világmindenségre, meg mindenre.

Saddalimnak hívják egyesek, főleg azok, akik vagy nem ismerik személyesen, vagy nem tudják a nevét, vagy mindkettő. De olyanok is vannak, akik nem tudják a nevét és nem hívják Saddalimnak, sőt olyanok is, akik nem is ismerik. Szerény véleménye szerint ez utóbbi kategória képviselőinek száma 6.000.000.000 fölött van.

A Név[szerkesztés]

Sokan kérdezték már tőle (természetesen csak azok közül, akik tudnak erről a névről), hogy honnan ez a név, és valahogy emlékei csorbulása miatt sosem emlékszik, mint ahogy most sem. Sokan asszociálnak Szaddám Huszeinre, főleg nem magyarok, mivel az angol neve (Saddam) csak két betűben különbözik a nickjétől, teszi hozzá ezt főleg amerikaiak teszik, vajon miért...

Rövidke élete[szerkesztés]

A rendszerváltás utáni első magyar kormány és az Ő életkora között mindeösszesen csak egy év van. Ebből páran talán már kikövetkeztethettek két potenciális évszámot, ezek közül az a helyes, amely számjegyeinek összege kisebb. Jó számolgatást. Ezekután megkezdődött ügyes-bajos pályafutása, és eljutott idáig (vagyis amíg ezt írja), amikor már kockul a BME-VIKen.

Munkássága[szerkesztés]

Foglalkozik programozással, honlapok készítésével, animációkészítéssel, fotózással, filmezéssel, kórusba járással, illetőleg frekventáltabb internetes fórumokon segít megoldani az emberek számítástechnikai problémáit, szóval igen sokoldalú ember. Immáron több, mint hatodik éve főszerkesztője a Saddalim Szuperoldalaknak, valamint sok más magánszemély és cég weblapja az Ő elméjének szüleménye.

A Wikipedián főleg gépelési, helyesírási hibákat, hibás linkeket, téves információkat javít, szóval apróbb dolgokat, de abból sokat. Új cikkeket ritkán ír, mert ehez túl lusta, csak másokat nyargat, hogy írjanak, mert hogy miért nem írnak, nem olyan nagy munka az...

Külső hivatkozás(ok)[szerkesztés]

Saddalim Szuperoldalak