Szerkesztő:RepliCarter/Vitalap8

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az év szócikke 2014

Szia.

Az iránt érdeklődnék, hogy készültem az ez évi szócikkíró versenyére, földrajz kategóriában. Elolvastam a szabályzatot, és megtudtam, hogy minimum 6 szócikknek kell lennie egy kategóriában. A földrajzban csak 3 van. Mi van ha nem gyűlik össze a 6?

--Hoth 65 Postaládám 2014. december 28., 19:30 (CET)

@Hoth 65:
Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!
OrsolyaVirágHardCandy 2015. január 4., 19:52 (CET)

Nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok Neked, minden munkádat megköszönve!! : M7 együttes, és én, Szedres Mariann

Szia!

Fel tudnád vezetni az ÉSZ-t a WP:E oldalra? Sajnos nekem olyan 1,5 éve nem működik a wikimenüm, így nem látom mettől meddig lehet jelölni és szavazni! :O Köszi, OrsolyaVirágHardCandy 2015. január 1., 20:08 (CET)

Ja és még valami. Láttam az egyik fülben ilyet, hogy 50 komoly szerkesztés. Mit is jelent ez? --Hoth 65 Postaládám 2015. január 13., 20:34 (CET)

Szoktam ilyet látni szerkesztéseknél hogy ha nagy szerkesztésről van szó akkor sötétzölddel jelzi a laptörténetben. Az jelent 1 komoly szerkesztést? --Hoth 65 Postaládám 2015. január 14., 22:55 (CET)

Újéʋ

BUÉKǃKissElek7 KLIKK IDEǃ

Szia! Zala megye!

Szia nem vagyok szerkesztő! Csak találtam egy hibát és nem tudom kinek írhatnék. Zalai megye legmagasabb pontja tévesen van feltüntetve(Zala megy wikipédia). Kandikó helyett Vallus Köves-tető(Vállus) 445m. Köszönöm.

Szia! Nekem a szövegből úgy tűnik, hogy nem Zala megye, hanem az Észak-Göcseji-dombság legmagasabb pontjának írja a cikk Kandikót. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2015. január 6., 19:52 (CET)

A következő szakaszban is, ahol a Letenyei-dombságról ír a cikk, ott is említ legmagasabb pontot, és az is a Letenyei-dombságra vonatkozik, nem az egész megyére. Szóval szerintem nincs gond. Esetleg a fogalmazás nem teljesen egyértelmű. De ha a cikk tetején, vagy az egyes szakaszcímek melletti "szerkesztés" gombra kattintasz, te is tudod pontosítani. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2015. január 6., 19:54 (CET)

Megerősített szerkesztő

Köszönöm, de ez pontosan mit is jelent?! --Vander Jegyzettömb 2015. január 7., 20:58 (CET)

Vitalap

Erről nem volt tudomásom, arról viszont igen, hogy a szócikkből került át a vitalapra, ezért helyeztem el a linket informális célzattal, ez minden. --Vander Jegyzettömb 2015. január 9., 23:01 (CET)

Ja, semmi gond, ha nem, hát nem. --Vander Jegyzettömb 2015. január 10., 00:57 (CET)

Szentgyörgyváry Margit szócikkhez

Szia, köszönöm az észrevételt és a javítást. Majd én magam is átnézem ezt a szövegegyezéses részt, lehet, hogy kiveszem, mert nem annyira fontos.

A kérdéses másolt mondathoz; „A tökéletes lelki élményt sugárzó képen a Szűzanya kék és arany háttér előtt, egy rejtelmesen leomló, fehér ruhában áll egy felhőn, szemeiben a szenvedés, a bánat és az öröm valamilyen szavakkal meg nem határozható pillantása látható, a szívéből ezüstös szeretet sugárnyalábok szikráznak ki.” [3] Ezzel nincs gond, mert idézőjelbe tettem, és a forrásra - szerzőre is hivatkoztam, ami a tudományos munkák esetében elfogadott, sőt a szabad felhasználás esetének is megfelel, és 1-1 mondat másolását a wikipédia is megenged:

"A szabad felhasználás esetei

34. § (1) A mű részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven - a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti. (2) Nyilvánosságra hozott irodalmi vagy zenei mű, film részlete, vagy kisebb terjedelmű ilyen önálló mű, továbbá képzőművészeti, építészeti, iparművészeti és ipari tervezőművészeti alkotás képe, valamint fotóművészeti alkotás szemléltetés érdekében iskolai oktatási célra, valamint tudományos kutatás céljára a forrás és az ott megjelölt szerző megnevezésével a cél által indokolt terjedelemben átvehető, feltéve, hogy az átvevő művet nem használják fel üzletszerűen. Átvételnek minősül a mű olyan mértékű felhasználása más műben, amely az idézést meghaladja." https://www.eji.hu/eloadomuveszi_jogok/szerzoi_jogi_torveny/szerzoi_jogi_torveny/iv_fejezet_a_szabad_felha.html

Itt pedig a kérdéses wikipédia meghatározása az idézésről: "Idézet A szöveg egy jogvédett szöveg részlete A szöveg idézés mértékű, hossza nem haladja meg az eredeti mű 1-5%-át: a szöveg idézetként használható, de a „Források” között jelezned kell az eredeti mű szerzőjét és címét." (https://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Felk%C3%BCld%C3%A9si_%C3%BAtmutat%C3%B3)


Ezekre egyébként a többi szócikkemben is vigyáztam, hogy a szó szerint idézett 1-1 mondatot mindig idézőjelbe tegyem, és a szerzőt ill. a megjelenés helyét feltüntessem.

Persze, annyit még megtehetek az egyértelműség kedvéért, hogy átnézem a szerkesztéseimet, és az összes idézetnél, nemcsak a jegyzetben, hanem a forrásoknál is feltüntetem a szerzőt (a tudományos munkáknál ugyanis ez eltérő, az is elfogadott, sőt van ahol csak azt kérik, hogy csak a jegyzetben tüntessék fel a a forrásokat és nincs külön forrásjegyzék. Ahány ház, annyi szokás)

Üdv. --Provincia vita 2015. január 14., 09:24 (CET)

Vélemények

Szia Azon gondolkodtam, hogy a nem bürokraták írhatnak a megerősített szerkesztői, járőrjogi kérelmekhez bejegyzéseket a BÜRÜn? Valamint ellenezhetik vagy támogathatják-e a javaslatokat?

Üdv, --Hoth 65 Postaládám 2015. január 17., 23:27 (CET)

Mentort szeretnék!

Kedves RepliCarter! Szeretnélek felkérni hogy legyél a mentorom! Vannak olyan dolgok amiket nem tudok. Előre is köszönöm.

végső lépés, a homokozóból élesbe

Szia,

abban kérnék segítséget, hogy a homokozóban kész anyagot hogy tudom élesben föltenni ? Akár telefonon is, ha megadod, visszahívlak.

köszönettel:

Szabados Péter – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Szpeter50 (vitalap | szerkesztései) 2015. január 21., 14:40‎ (CET)

Wikimedia CEE Spring 2015 2nd meeting

Dear RepliCarter,

I am contacting You as a contact person of Hungary for the Wikimedia CEE Spring 2015 event and to announce that the second meeting for the Wikimedia CEE Spring organisation team will take place on the 28th of January 2015. There will be 2 discussion groups for the meeting, as to get as much people involved (some of us have other engagements during the daytime and others are not available during the evenings).

The first group will start the discussion 12:00 CET (13:00 EET, 14:00 MSK, 15:00 AMT/AZT, 17:00 ALMT, 3:00 PST).

The second group will start the discussion 18:00 CET (19:00 EET, 20:00 MSK, 21:00 AMT/AZT, 23:00 ALMT, 9:00 PST).

During the discussion both Skype call and IRC will be used. For more details see event meetings page! Wikimedia Eesti will be responsible for moderating the groups, however all contributions to the etherpad protocol are more than welcome!

Thank you for your kind attention and CEE you soon! --Kaarel Vaidla (WM EE) vita 2015. január 27., 13:19 (CET)

Infobox

Szia!

Zerinddel a jövőben szeretnénk készíteni egy Mexikó és Uganda kapcsolatai cikket készíteni. Jó lenne, ha ennek a cikknek az elejére kerülne egy Infobox-szerűség, amely ábrázolja a két országot és, hogy van ott valami konzulátus-e vagy nincs. Erre remek példának találtam az angol wikin a ' nevű szócikket, amelynek az elején ott van egy ilyen összegző. Próbáltam utánajárni az angol wikin a leírásnak, de ott máshogy megy az infoboxkészítés. Tudnál esetleg ebben tanácsot adni?

Üdv, --Hoth 65 Postaládám 2015. január 29., 20:23 (CET)

Flickr

Szia!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy a flickr oldalán található összes kép közkincs, bárki használhatja? Mert akkor feltöltenék egyet-kettőt, ha lehet...

Egyébként bocs a túl sok kérdésért! Vigyor Látom, mióta az infoboxról kérdezősködtem azóta nem írt senki!

--Hoth 65 Postaládám 2015. február 1., 20:11 (CET)

Szia! Úgy értettem, hogy letölteni és feltölteni Wikire. Az oldal mottója, hogy Photo Sharing, de aképekhez meg oda van írva, hogy all rights reserved...

--Hoth 65 Postaládám 2015. február 1., 20:38 (CET)

Pl. itt van, találtam egy olyat, hogy néhány jog van csak fenntartva. Van egy emberke, egy dollárjel áthúzva és egy körforgás-nyíl. Ezek mit jelentenek? Még jelentést nem találtam hozzá...

--Hoth 65 Postaládám 2015. február 1., 20:43 (CET)

És ezek közül melyik a közkincs? Vigyor --Hoth 65 Postaládám 2015. február 1., 20:54 (CET)

De van tippem, hogy melyik. Vagy csak a simán emberkés, vagy az egyenlőségjeles és emberkés. Onnan sejtem, hogy a commonsban már jó sok képet nézegettem és innen vannak oda átvivve.

--Hoth 65 Postaládám 2015. február 1., 21:01 (CET)

Szia! Például feltöltöttem tegnap még Yoweri Musevenihez egy kezdőképet. Ha van rá energiád, légyszíves ellenőrizd már, hogy jó-e a feltöltés! Köszi:--Hoth 65 Postaládám 2015. február 2., 21:46 (CET)

Szia! Van egy kis gondom ezzel a témával kapcsolatosan. Látok jó pár olyan képet, amelynek adatainál ott van, hogy kereskedelmi célra nem lehet használni, de mégis fent van a wikin. Hogy lehet ez? Vagy a wiki nem számít kereskedelmi célnak? --Hoth 65 Postaládám 2015. február 23., 22:07 (CET)

Rendben. van a Commonsos kép, pedig a flickres oldala. --Hoth 65 Postaládám 2015. február 23., 22:20 (CET)

Sajnos, a commons oldalát nem hozza ki, de keress erre a képre rá: File:Kigali Tower - Downtown Kigali - Rwanda.jpg --Hoth 65 Postaládám 2015. február 23., 22:22 (CET)

Zalai vízimalmok

Szia!

Most dolgozom azon, hogy beillesszem ezt az Általad írt cikket. Tudod, hogy ne legyen árva, azért. Viszont arra megkérnélek a jövőre nézvést, hogy, ha települések nevét linkeled, akkor a zöldeket ne tömd be, hogy kék legyen (kivéve persze, ha egyértelműsítésről van szó), mert ha valaki, bárki megírja ezeket, akkor helytelen cikkre fog mutatni, amiket egyenként kell majd kigyomlálni. Ezzel pedig Önmagadnak és másoknak is csak felesleges pluszmunkát csinálsz vele. Köszönöm, ha így teszel. További jó szerkesztést! Üdv.:--Rakás vita 2015. február 1., 22:24 (CET)

Janisch Miklósról készült fénykép

Kedves RepliCarter!

Az általam felküldött kép (Janisch Miklos herpetologist.jpg) eredetije, mármint a papír kép került hozzám, szerzője ismeretlen, feltehetőleg már nem él, de feltehetőleg még 70 évnél nem régebben halt meg. Ilyenkor mi a teendő. A képet eredetije lomtalanításkor került elő Janisch Miklósék egykori házából. --Bérces Sándor vita 2015. február 13., 09:35 (CET)

Multi_Viral lemezborító engedély

Kedves RepliCarter!

2014. január 29-én továbbítottam azt a levélváltást a permissions-hu@wikimedia.org címre, amelyben Kiss Csaba a Sony Music Magyarország Kft. nevében hozzájárult a Calle 13 együttes Multi_Viral című albuma borítójának a felhasználásához. Egyelőre semmilyen választ nem kaptam. Kérhetném a segítséged?

Üdvözlettel: A Voszi vita 2015. február 13., 11:19 (CET)

Köszönöm a segítséget! Üdvözlettel: A Voszi vita 2015. február 14., 23:15 (CET)

Megerősített szerkesztői jog

Szia! Köszönöm a megerősített szerkesztői jogot. Üdv, Inupiat4212Igloo 2015. február 24., 10:25 (CET)

Adakozás

Kedves RepliCarter!

Elnézésed kérem, amiért ezúton zaklatlak, de az e-mailemre nem kaptam választ egy hónapja. Szeretném megint támogatni a Wikipédiát nem csak kisebb javításokkal, hanem egy kevés anyagival is. Remélem tudsz nekem segíteni a következő két kérdésben: "Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség Maestro bankkártyáról adakozni? Másik kérdésem, hogy az átutalt összeg hova érkezik be, a magyarországi csapathoz, vagy a nemzetközi közösbe?"

Segítő válaszodat várva, tisztelettel: Lex Icon

Zsűrizés

Szia! Ha elfogadjátok, és nincs túljelentkezés, szívesen vállalom. Ogodej vitalap 2015. február 26., 15:49 (CET)

Rendben! Ogodej vitalap 2015. február 26., 21:43 (CET)

Első világháborús szócikkíró verseny, még mindig

Hali!

Szeretném jelezni, hogy a szócikkíró versenyben résztvevők számára megítélt, így nekem is járó ajándékcsomag postázására még mindig nem került sor. A verseny 2014. szeptember 30-án zárult, vagyis már több mint féléve. Egyáltalán várható még a csomag? Vagy van aki számára direkt nem külditek? A címemet már nagyjából ötször e-mailben elküldtem az illetékes hölgynek, amelyre sem válasz nem érkezett, sem csomag. Mitévő legyek?

Üdv: Bende Csaba 2015.03.01.

Hali!

Nem találtam meg az e-mail címed, meg tudnál adni itt egy elérhetőséget?

Üdv: Bende Csaba 2015.03.04.

Legfrissebb szócikkek

Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a címe annak az oldalnak, ahol a legfrissebb cikkek listázva vannak. Emlékszem egyszer rátévedtem arra az oldalra, de azóta elfelejtettem a címét... --Hoth 65 Postaládám 2015. március 5., 21:57 (CET)

Igen, erre gondoltam, köszönöm ! :)

Ezenkívül még egy dolgot szeretnék kérdezni. Mikor lesz az Az év szócikke/2014 eredményhirdetése?

--Hoth 65 Postaládám 2015. március 8., 19:47 (CET)

És ezt valaki mindig bevállalja, vagy erre kijelöltök egy embert? --Hoth 65 Postaládám 2015. március 10., 19:49 (CET)

Re:Év cikke

Köszönöm szépen az elismerést! :-) --XXLVenom999 The Bunker 2015. március 11., 14:59 (CET)

Köszi! Nem gondoltam volna, hogy én is kapok valamit, ráadásul kettőt is :-). –Sasuke88  vita 2015. március 11., 15:18 (CET)

Köszönöm szépen! DenesFeri vita 2015. március 11., 15:30 (CET)

Köszönöm szépen (most tényleg meglepődtem, mint korábban a Deszkatemplom esetében!), egyben megköszönöm a szervezést is! Üdv  … szalax üzenő 2015. március 11., 19:25 (CET)

Köszi az értesítést, a lebonyolítást! - Tündi vita 2015. március 11., 20:00 (CET)

Köszönöm! Nagy köszönet a szervezésért is. - Aros Távírda 2015. március 11., 21:40 (CET)

Csatlakozom a többiekhez: köszönjük szépen a szervezést és a bonyolítást! --PallertiRabbit Hole 2015. március 12., 08:31 (CET)

Köszönöm a szervezést és az értesítést. Még az a szerencse, hogy két napja nem léptem be, így a két üzenetedet egyszerre olvastam. --Rlevente üzenet 2015. március 13., 07:59 (CET)

Köszönöm a szervezést és a lebonyolítást, illetve az elismeréseket is! --Fmvh vita 2015. március 13., 14:33 (CET)

Természetesen én is köszönöm az elismerést, én a sikeres lebonyolításért szeretnék gratulálni.
Azonban lenne egy javaslatom: mit szólnál ahhoz, ha a versenyt továbbfolytatnánk azzal, hogy a dobogósokat versenyeztetjük egymással? Tehát lenne az 1. forduló (azaz a mostani verseny), az lezajlik, utána a verseny folytatódik egy második fordulóval, ahol a dobogós cikkek mérik össze magukat, és azokra is lehet szavazni. Természetesen az elsők az elsőkkel, másodikok a másodikokkal, harmadikok a harmadikokkal. És a végén kijönne három szócikk, amelyek megnyerték a versenyt. --Hoth 65 Postaládám 2015. március 14., 11:59 (CET)

RE: Az év szócikke/2014 - Anastacia

Nagyon szépen köszönöm! :-) Nagyon örülök neki! :-) Szép délutánt! --VikiFanily vita 2015. március 11., 15:35 (CET)

Jens Munk

Szia!

Természetesen ha befejeztem felteszem azokat a forrásokat, ahonnan ellenőrizni tudod az írtakat.

Üdv Wryvery9601

Jens Munk

Szia!

Az megtudod mondani, hogy lehet forrás részt megszerkeszteni. Feltöltöm én tartalommal csak, hog ytudom elkezdeni.

Ezen kívül, hogy lehet azt a kis ablakot berakni a szócikknél - született, meghalt, élt, foglalkozása ?

Wryvery--Wryvery9601 vita 2015. március 18., 10:31 (CET)

Gemini

Szia :-) Tegnap elég sok időt fordítottam a Gemini együttes oldalára. e mail t írtam is Neked. Este, ennek ellenére jóvá lett hagyva az eredeti állapot, ellenőrzött lap lett./ azon kívűl, hogy Rusznák Iván neve Rusznyák nak van feltüntetve, is nagyon hibás az oldal. Sétahajón - Duna - léptek fel heti rendszerességgel, Gumigyárban , és a Citadella discoban. Rusznák Iván - ahogy privát üzenetben írta, csak 1972 ig volt a Gemini tagja. / a sétahajón én divatbemutatón vettem részt, jól ismerem Őket!! / dalaikról hivatkozásokat linkeltem be, nem fogadták el. Láttam a linket, ahol Rusznyák Iván ként szerepel a név, de ha nem jó a link sem?? Rusznák Iván az M7 együttes tagja, a Gemini együttes meg is lett említve oldalukon. Az általam beírt változtatásokat törölték?? Köszönöm a válaszodat!!

az imént írtam Gemini együttes kapcsán. / Tegnapi üzenetváltásom Rusznák Ivánnal: Mariann Szedres!! évszám stimmel Iván?? Nézd át, nem tudom, ki írta az oldalt!!..javítsd tovább!! / Gemini Ivan Rusznak 24.3.2015 11:37 Ivan Rusznak semmisem stimmel, nem találom a wiki felhasználónevemet / jelszavamat, talán este, ha ráérek... köszi M Mariann Szedres 24.3.2015 11:41 Mariann Szedres ok / épp most olvastam!4 a neveden felhúztam magam alaposan .-), de most kezdem beírni, h volt XCittadella, Gumigyár, sétahajó, és hát lemaradtak dalok, egyszóval nem jó az oldal!!:-9 Ivan Rusznak 24.3.2015 11:42 Ivan Rusznak részemről 72-ben már M7-ben voltam, nem Geminiben... / köszönöm a választ!!

köszönöm, nagyon!! Ez annyiban fontos, hogy az M7 együttes oldalán is szerepel az együttes. Rusznák Iván a Gemini együttes tagja volt, de csak 1972 ig - az sem jó adat, ami ott szerepel. Rusznák Iván nem tudom, javít e, és mikor az oldalon, de ezt az oldalt nem fogadnám el. / A jegyzetben is szereplő ,,törzshelyükről,, én nem hallottam, pedig jól ismerem az együttest. Sajnos, az együttes vezetője szociális otthonba került, nem tudja már az oldalt megcsinálni. Ami miatt ,,Rusznyák Iván ,, név lett beírva, az a forrásuk is, de az az oldal is helytelen!! A másik forrás nem is él. Köszönöm neked még egyszer. és a helytelen link, mint forrás: http://rateyourmusic.com/artist/gemini_f3

2. Markó Gemini Band sem jött létre, ahogy az ott szerepel az oldalon. / Mityó Gemini Band létezik, a beceneve a volt Gemini együttes vezetőjének a Mityó név. Linkelem Facebook oldalát. Sajnos, Ő az, aki szociális otthonban van, Mityó, Papp Imre: https://www.facebook.com/pages/Mity%C3%B3-Gemini-Band/132684223447966?fref=ts, köszönöm a türelmedet, és a jó munkádat!!

Kategóriák

Szia

Hogyan lehet kategóriákat módosítani. Úgy értem, hogy szeretnék hozzátoldani dolgokat egy meglévő kategóriához. --Hoth 65 Postaládám 2015. április 3., 00:03 (CEST)

Az első tippedre gondoltam. Most már rájöttem, megcsináltam. Köszönöm! --Hoth 65 Postaládám 2015. április 3., 14:34 (CEST)

Ja, és lenne még egy dolog. Fél éve létrehoztam az Uganda-portált. Ehhez készítettem a hét képe fejezetet, azért hogy ne kelljen folyton keresgélnem képeket. Azonban nem tudom megoldani azt, hogy a főoldalon csak 1 kép jelenjen meg, és ne 53. Ha ebben tudsz segíteni, azt nagyon megköszönném. --Hoth 65 Postaládám 2015. április 3., 16:37 (CEST)

Húsvét 2015

Szia! Boldog húsvéti ünnepeket kívánok! DenesFeri vita 2015. április 4., 12:21 (CEST)

Boldog húsvéti ünnepeket! Szalakóta vita 2015. április 5., 21:08 (CEST)

Károlyi Csaba szócikk ellenőrzés

Kedves RepliCarter, Tambo javasolta, hogy Neked írjak, és mint volt mentorom, Te talán segíthetsz. Károlyi Csaba szócikkemben beszerkesztettem már több, mint egy hónapja a tavaly megjelent könyvét (Nincs harmadik híd), amiért a napokban Artisjus díjat is kapott, de még a könyv se került ki, azaz ellenőrzésre. Csak kérdezem, mitől függ, mikor jelenik meg egy változtatás? Érdemes írni/jelezni, ha eltelt több, mint egy hónap, vagy előbb utóbb sor kerül rá. KCS esetében most azért érdekes, mert ha felkerül a díj, akkor a könyvnek is ott kell lennie, amiért kapta. Köszönöm előre is, szép áprilist, vidám napokat, jó könyvfesztivált! (én erre megyek, holnaptól a Millenárison:)--Ribiszke89 vita 2015. április 22., 12:51 (CEST) Köszönöm a segítséget, felvilágosítást, minden rendben!--Ribiszke89 vita 2015. április 22., 21:07 (CEST)

Tessék, egy cica!

Köszönöm, és vidám napokat kívánok

Ribiszke89 vita 2015. április 22., 21:15 (CEST)

Keszler Árpád hibás szócikk

Kedves RepliCarter!

Most vettem észre egy korábbi hibámat. Keszler Aladárt Keszler Árpádnak kereszteltem el a szócikk címében. Nem tudom, mi ilyenkor a teendő? Létre akartam hozni egy új, Keszler Aladár szócikket és a Keszler Árpádot törölni akartam, de rájöttem, hogy én nem tudok törölni. Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel, Lukácsi Katalin M. vita

Köszönöm a segítséget! Üdvözlettel, Lukácsi Katalin M. vita

RE: Megerősített szerkesztői jog

Szia! Miért kaptam a "Megerősített szerkesztői jogot"? Ugyanis nekem csak a normális és szociális szerkesztői jogom van. Még csak nehezen küszködök a cikkírásokon. Sok hibát követem el azok során. Sokan figyelmeztették nekem. Ezért sem érdelem meg azt a jogot, amit kaptam. :( --Gergő90 vita 2015. április 25., 21:44 (CEST)

Kösz, de jómagam is megtanultam a szerkesztés fortélyait, méghozzá könnyű módszereit. Egyébként pedig 2011 óta vagyok regisztrálva. Bocs a kis szerénykedésemért, de nem éppen a hazudozásomért, - ahogy Dr. Mogács mondaná: Hazudnunk kell, mert a hazugság az igazság hétköznapi formája. Az előbbeniről azért mondtam, mert vissza akarnám kapni a régi szerkesztői jogomat, semmi mást. --Gergő90 vita 2015. április 25., 21:55 (CEST)

Nem használt jogvédett képek

Üdv! Az alábbi általad feltöltött képeket azonnali törlésre jelöltem mivel használaton kívüli jogvédett képek. Amennyiben használatukra van lehetőség úgy kérlek helyezd el őket szócikkben. Nem használt jogvédett képek nem tárolhatóak:

Fájl:Vertigo4 borito.jpg Fájl:BA Kitores borito.jpg Fájl:Pok Venom borito.jpg Fájl:UBA Orszem borito.jpg Fájl:UTH borito.jpg Fájl:Pok Feketemacska02 borito.jpg


Képkarabély vita 2015. április 27., 20:10 (CEST)

Hennalap - kampány törölni

Wikipédia:Törlésre_javasolt_lapok/Henna_lap Mit gondolsz? - Viktorpp vita 2015. május 7., 09:05 (CEST)

Kelet-afrikai Közösség

Szia

Most dolgozok a Kelet-afrikai Közösség című cikken. Nem tudod esetleg, hogy a legnépesebb városok szakaszban, a táblázat mellett, miért vannak ott betűk? Én próbáltam rá megoldást keresni, de nem találtam semmit...

--Hoth 65 Postaládám 2015. május 9., 21:22 (CEST)

kép feltöltése

Szia!! Feltöltöttem képet, most láttam egy választ, hogy a forrást nem adtam meg. Segítenél?? saját jogú képem a forrás, abból egy kocka lett feltöltve. / azért, mert mások akartak feltölteni. Köszi, mert kizárás jár ezért, ezt írták! Mariann Szedres )))......nem is találom már a képet!!

kép feltölrése 2

Erre az oldalra kerültem, nem értem: Ne ijedj meg! Semmi sincs veszve! Bosje bloemen.png

Valaki megváltoztatta a lapot azóta, hogy szerkeszteni kezdted.

A felső szövegablak tartalmazza az oldal jelenlegi állapotát, ahogy utánad érkezett szerkesztőtársad módosította. A te módosításaid az alsó ablakban láthatóak. Át kell vezetned a módosításaidat a felső szövegbe, és csak utána menteni./ köszönöm a válaszodat is. Nincs meg üzenetben a kép??

Várda SE és Kisvárda FC szócikkek

Üdv RepliCarter!

Igazából nem tervezem, hogy több szócikket is írok, csupán a kisvardafc.hu szerkesztőjeként vagyok itt. Azt tapasztaltuk, hogy sokan a wikipédiáról informálódnak a klubról, de sajnos hibásan (névváltoztatás történt pár éve, de nem lett normálisan lekommunikálva). A kérésem az lenne, ha időd engedi, kérlek nézz rá Várda SE és a Kisvárda FC szócikkekre! Már átírtam a problémás dolgokat, le is hivatkoztam, csak ellenőrzötté kellene tenni a szócikkeket. Köszönöm a segítséget!

Amauri


Törlési megbeszélés

Szia RepliCarter! TMB-re vittem egy régi-régi cikkedet, az MTV Movie Award a legjobb idézetért-et. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy törlendő. Segíts kibogozni, ha még érdekel a téma! Piraeus vita 2015. június 20., 23:50 (CEST)

A TMB-n leírtak szerint 2011 óta nem használják ezt a kategóriát. Nem lenne jobb az {{MTV Movie Awards}} navboxban áttenni a Múltbéli kategóriák közé? --Rlevente üzenet 2015. június 25., 08:57 (CEST)

@Rlevente: De, simán. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2015. június 25., 14:31 (CEST)

Megcsináltam. --Rlevente üzenet 2015. június 25., 14:46 (CEST)

Köszi!-RepliCarter Hagyj üzenetet 2015. június 25., 15:58 (CEST)

M7 együttes

Szia!! Nagyon rossz. hogy nem vagy itt!! Ha egy picit benézel, segíts nekem?? Az M7 együttes nevét átírták M7 re - ez mindenütt úgy jelentkezik, nézd: Szedres Mariann lapot pl -, és nincs, aki vissza tudná írni!! - az együttesből Tihanyi Gyula elkezdte a szócikkét, de ott sem lehet az M7 együttest beírni. Segítenél pár dologban?? Köszönöm, Sz Mariann/ itt: https://www.facebook.com/pages/M7/363909990466151?fref=ts

Válasz

"Ehhez mit szólsz? en:Walnut_Creek,_California"

Nagyon jó forrás. Jó lenne, ha le is tudnám angol nyelvről fordítani (teljes egészében, hibátlanul). StephanmattheisenItt üzenj!

Megerősített szerkesztői jog

Kedves RepliCarter! Köszönöm Neked, meg mindenkinek, akit illet, a megerősített szerkesztői jogosultságot, amit pedig nem is kértem, úgyhogy kétszeresen is öröm és megtiszteltetés, hogy megkaptam. Azon leszek, hogy megszolgáljam a megelőlegzett bizalmat. További szép nyarat: Sellyei lakos vita 2015. augusztus 16., 22:34 (CEST)

Megerősített szerkesztő

Szia!

Köszönöm a bizalmat!

Üdv:– Titan971118 vita 2015. augusztus 21., 20:32 (CEST)

Járőrjog

Szia, RepliCarter!

Igényt tartanék még a járőrjogomra. Bár mostanában elég kevés időm van, úgy gondolom, amikor tudok foglalkozni a Wikipédiával, hasznos javításokat tudok végezni (elsősorban helyesírási, nyelvhelyességi szempontból).

Üdv: Pala

Járőrjog #2

Szervusz, RepliCarter!

Nagyon köszönöm a járőrbitet! Kellemes hétvégét kívánok! Tisztelettel: – Ronastudor a sznob 2015. október 3., 08:41 (CEST)

Szerkesztő megerősítés

Szia! Ha nincs ellenvetés, kérlek add meg a szerkesztői megerősítést! Köszi: Shakes 2015. október 26., 19:38 (CET)

WoldVentures szócikk

Szia! Szeretnék segítségedet a szócikkben. Mindenki kikopik mellőlem, sajnos egy járőrtől sem kapok egy kis időt, hogy szép szócikké váljon, pedig azt gondolom, már eléggé rendben van. Üdv! – ~~Thelawoffice~~

BETLEHEMI JÁSZOL Mürzzuschlag Hofkirche



Karácsonyi üdvözlet Minden Wikistának

Szívből kívánok Mindenkinek Boldog és kellemes ünnepeket ! Kit36aKit36a vita 2015. december 24., 13:29 (CET)

Szia! Áldott, békés karácsonyt és boldogságban gazdag újévet kívánok Neked!–Történelem pWas gibt's Neues? 2015. december 25., 22:05 (CET)

Boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2015. december 25., 22:06 (CET)

Reminder: Please sign new Wikimedia confidentiality agreement for nonpublic information by 31 December

This is a message from the Wikimedia Foundation. Translations are available.

I wanted to follow-up on an message I sent you in September regarding the need for you to sign a confidentiality agreement by 31 december 2015 in order to maintain your access from Wikimedia to nonpublic information, and specifically to the OTRS system.

As you may know, the Wikimedia Foundation Board of Trustees approved a new "Access to nonpublic information policy" on 25 április 2014 after a community consultation. The former policy has remained in place until the new policy could be implemented. That implementation work is now being done, and we are transitioning to the new policy.

An important part of that transition is helping volunteers like you sign the required confidentiality agreement. All Wikimedia volunteers with access to nonpublic information are required to sign this new agreement, and we have prepared some documentation to help you do so.

The Wikimedia Foundation is requiring that anyone with access to nonpublic information sign the new confidentiality agreement by 31 december 2015 to retain their access. You are receiving this message because you have access to nonpublic information by way of the OTRS system and are required to sign the confidentiality agreement under the new policy. If you do not sign the new confidentiality agreement by 31 december 2015, you will lose your OTRS access.

Signing the confidentiality agreement for nonpublic information is conducted and tracked using Legalpad on Phabricator. We have prepared a guide on Meta-Wiki to help you create your Phabricator account and sign the new agreement: Confidentiality agreement for nonpublic information/How to sign

If you have any questions or experience any problems while signing the new agreement, please visit this talk page or email me (gvarnum@wikimedia.org). Again, please sign this confidentiality agreement by 31 december 2015 to retain your access to nonpublic information. If you do not wish to retain this access, please let me know and we will forward your request to the appropriate individuals.

If you wish to stop receiving these notices, you may remove yourself from this list. Please note that doing so will not prevent you from losing OTRS rights and access after the 31 december 2015 deadline.

Thank you,
Gregory Varnum (User:GVarnum-WMF), Wikimedia Foundation

Posted by the MediaWiki message delivery, 2015. december 22., 07:23 (CET) • Segíts lefordítani a saját nyelvedreSegítség