Szerkesztő:RAFILL

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Üdv! Kedves turista, látogató, bárki is legyél. Te itt RAFILL (félig sváb félig magyar félkezdő wikipédista) userlapját olvasod, észrevételeidet, építő jellegű kritikáidat a vitalapomon várom. (Kérlek ezt a lapot ne szerkezd. Köszönöm.)

Magyarország RAFILL


Magyarország Ez a szerkesztő Magyarországnak és a magyar válogatottaknak szurkol bármely világversenyen ha részt vesznek, illetve az életben is alapból magyar szurkoló.


Németország Ez a szerkesztő Németországnak szurkolt a 2008-as labdarúgó-Európa-bajnokságon.


Spanyolország Ennek a szerkesztőnek szimpatikus a Spanyol labdarúgó-válogatott, úgy érezte ha nem Németország akkor Spanyolország nyerje meg a 2008-as labdarúgó-Európa-bajnokságot.

RAFILL[szerkesztés]

RAFILL, a felhasználói nevem, igen bonyolult mozaikszó, körülbelül ennyit érdemes tudni.

Valós becenevek[szerkesztés]

A való életben a keresztnevemen kívül, a Ringó becenévre hallgatok, szóval megszólításomnál ezeket is nyugodtan használhatod.

Én[szerkesztés]

Bábel szerkesztői információk
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-2 This user can read and write intermediate English.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Szerkesztők nyelvek szerint
Ez a szerkesztő igyekszik Magyarországért tenni az életben, a sportban, próbálja őrizni és terjeszteni a magyar kultúrát. Büszke MAGYAR!
Ez a szerkesztő magyar hazafi!
Ez a szerkesztő fradista.
' Ez a szerkesztő Liverpool FC szurkoló.
' Ez a szerkesztő MKB Veszprém KC szurkoló.
Ez a szerkesztő imádja a labdarúgást.
Ez a szerkesztő imádja a jégkorongot.

Rólam csak annyit, szeretek utazgatni, szurkolni, enni, élni, élvezni az életem, bulizni (minden ami ebbe belefér), és nem utolsó sorban szerkeszteni a Wikipedian. Nyugat-Magyarországon, egy gyönyörű városban születtem, itt is élek Veszprémben. Bizonyos szintig haladó gondolkodású srác vagyok. Elkötelezett híve vagyok Magyarországnak, a Magyar Honvédségnek, a magyarságnak, magyar focinak (hogy egyszer még a világ csúcsán leszünk) a Ferencvárosnak, és immár 11 éve a Liverpool FC-nek. A nyugodt, kellemes szurkolás, és a béke híve vagyok, bár ha a békét csak háborúval lehet megszerezni, akkor... Alapvetően viszont semleges, szabad gondolkodású ember vagyok. Nem élek alapelvek szerint, próbálom élvezni az életem, minnél jobban. Szeretem szeretteim, és az elektromos zenét (techno, hard techno, hyperspace, deadcode, néha PSY Trance, trance, progressive), de a minőségi rockot is meghallgatom ami nálam minimum Metallica, Scorpions, Guns n Roses szinten kezdődik. Szeretem a divatot. Büszkén vállalom sváb származásom, német identitás tudatom, amellett, hogy magyar vagyok. Rólam ennyit tényleg, mert még oldalakat tudnék írni, de nem untatok senkit.

Érdeklődési köröm[szerkesztés]

Érdeklődési körömbe rendkívül beletartozik a magyar haderőreform (melyet támogatok, és bárkivel szívesen vitázom róla), így a Magyar Honvédésg is, elkötelezettségem a Fradi és a Liverpool mellett, így ezeken az oldalakon lesznek majd találhatóak szerkesztéseim főként, de történelmi, földrajzi tárgyú lapokon is valószínűleg felszólalok majd.

Jelenleg ezeken a cikkeken dolgozom:

Tervbe van:

Folyamatosan látogatott oldalaim:

Illetve folyamatosan kalandozom az egész wikipedián.

Kérdések[szerkesztés]

Ha bárkinek bármi kérdése lenne az általam szerkesztettekről az nyugodtan írjon nekem a vitalapomon. Minden építő jellegű, kultúráltan megfogalmazott kritikát elfogadok, és szívesen megvitatom.

Két mondásom, melyek talán jellemeznek[szerkesztés]

  • "Az életet édesen kell élni, hogy ne legyen túl keserű!" (csak nehogy túlcukrozd :D )
  • "Családért, így hazért, barátokért, szeretteimért, bárhol, bármikor, bárki ellen, bármi ellen!"

Itt jártam[szerkesztés]

Magyarország Magyarország

Bejártam szép hazám minden szegletét, kivéve a délkeleti országrészt, de azt is hamar bepótolom.

Szlovákia Szlovákia

Ausztria Ausztria

Jugoszlávia Jugoszlávia

Csehország Csehország

Ide mindenképpen eljutok[szerkesztés]

Anglia

Azon bellül is Liverpool, fő cél az Anfielden (akkor már ha minden jól megy az új Stanley Park Stadiumban) egy Chelsea elleni rangadón szurkolni a "Vörösöknek" minden képp, és akkor már az egész Egyesült Királyságot bejárom ha már ott vagyok.

Franciaország, az anyaország és Bora Bora

Spanyolország, szintén és Ibiza mindenkép.

Igazából a világot szeretném bejárni keresztbe hosszába.

A két nagy kedvenc[szerkesztés]

Ferencvárosi Torna Club


Liverpool FC

Számomra ez a két csapat jelentette, jelenti, és jelenteni is fogja a labdragúgást, mert amit adtak az felejthetetlen. Kitartok eme csapatok mellett, tisztelem az ellenfeleinket (mivel a sportban csak ellenfelek vannak, és nem ellenségek), de senki ne várja, hogy szeressem őket.

Pár kép, melyek wikipédián találhatóak, de itt egy helyen, más...[szerkesztés]

Veszprém: Hát igen, no comment.