Szerkesztő:Nagytibi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Wikipédia:Bábel
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Wikipédisták keresése nyelvek szerint
               
E-Mail Megbeszélés Szerkesztéseim Statisztika


2024. április 19. péntek A magyar Wikipédiában 541 073 szócikk van.


Röviden magamról[szerkesztés]

2005 májusában egyetemistaként kezdtem el a Wikipédiát szerkeszteni. Először az angol nyelvűben regisztráltam, majd pár nap múlva a magyarban is. Első cikkem az Európai Unió tagállamai volt. 2006. április 5. és 2008. március 27. között voltam a magyar Wiki adminisztrátora.

Itt jártam Magyarországon kívül[szerkesztés]

 Amerikai Egyesült Államok  Ausztria  Belgium  Bosznia-Hercegovina  Csehország  Dánia  Egyesült Arab Emírségek  Egyesült Királyság  Észak-Macedónia  Franciaország  Görögország  Hollandia  Horvátország  Izland  Írország  Jordánia  Lengyelország  Málta  Mexikó  Németország  Norvégia  Olaszország  Portugália  Románia  San Marino  Spanyolország  Svájc  Szlovákia  Törökország  Ukrajna  Vatikán

Néhány hasznos dolog[szerkesztés]

Háromperces feladat – Mi ez?
Itt olyan tennivalókat találsz, melyek ugyan egyszerűek és gyorsan végrehajthatók, bizonyos okok miatt azonban mégsem automatizálhatók. Arra kérünk, ha van egy kis időd (kb. 3 perc elegendő), akkor csinálj meg legalább naponta egy feladatot. Ha legalább száz felhasználó minden nap megcsinál valamit a listáról, már akkor is rengeteget haladunk. A feladatok véletlenszerűen vannak kiválasztva, így remélhetőleg mindig mást kapsz, de ha mégsem, nyugodtan frissítsd az oldalt. <lista szerkesztése>
A Magyar képzőművészek kategória egy kategóriagyűjtő. Ha egy szócikket látsz benne, akkor helyezd el egy vagy több alkategóriában.

Összegyűjtött források[szerkesztés]

Statisztikák[szerkesztés]

Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Nagytibi címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány