Szerkesztő:Fuszulyka

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kedves Mindenki!

Magamról csak annyit, hogy semmit. Nem azért, mert rejtőzködő típus vagyok, hanem mert nem szeretném, ha a főnököm rájönne, munkaidőben szerkesztek. Még a végén azt gondolná, hogy rengeteg felesleges időm van, és újabb munkát sózna rám. Vagy kirúgna.

Valójában csak javítok, és ez egy fogadalom következménye. Történt ugyanis, hogy egy tanulmányhoz kellett néhány adat, és a Wikipédiáról vettem le őket. No, volt benne pár téves, ezért mérgemben elhatároztam, hogy minden nap kijavítok legalább egy apró dolgot a Wikipédián. Ha esetleg kimarad pár nap, akkor később pótolom. Vagyis egy év alatt 365 javításom lesz, ez 10 év alatt már 3650 darab, plusz a szökőnapok. Reményeim szerint élek még legalább 30 évig, vagyis a javításaim száma így elérheti a 10950-et. Ez igazán szép életcél, nemde?

Egyébként nem vagyok gyakorlott szócikk szerző, és a napirendem sem engedi, hogy jobban elmélyedjek az alkotásban. Talán, majd ha nyugdíjba megyek.

Köszönet mindenkinek, aki itt tevékenykedik! (Még azoknak is, akik téves adatot tesznek fel, mert ezeket javítgathatom.)

Hajrá!

Fuszulyka