Szerkesztő:Eyssen

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Bemutatkozás[szerkesztés]

Bábel szerkesztői információk
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-1 This user can read and write basic English.
html-3 Ez a szerkesztő magas szintű HTML-tudással rendelkezik.
Ez a szerkesztő GNU/Linux-ot használ.
Ez a szerkesztő Mozilla Firefox böngészőt használ.
Ez a szerkesztő főként Google keresőt használ.
Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő férfi.
This user is male.
Szerkesztők nyelvek szerint

Eyssen Krisztián vagyok, 1978. március 18-án születtem Balassagyarmaton. Főállásban informatikusként dolgozom, pontosabban informatikai rendszerek üzemeltetésével illetve Internet alapú alkalmazások fejlesztésével foglalkozom.

Másodállásként búvároktatóként tevékenykedek, és a szabadidőm nagy részét is a búvárkodásnak szentelem. Hivatalosan 2001-óta búvárkodom, és 2004-ben lettem oktató. A jelenlegi legmagasabb minősítéseim: SSI OW Instructor, SSI Scuba Ranger Instructor, GUE Tech 1 Diver, CMAS Normoxic Trimix Diver, IANTD Cave Diver.

Idén néhány társammal alapítottunk egy saját búvárbázist, Shark Dive Center néven.

Elérhetőségeim[szerkesztés]

E-mail: krisz kukac eyssen pötty hu

MSN: krisz kukac eyssen pötty hu

Skype: eyssen

ICQ: 13254290

Általam indított lapok és cikkek[szerkesztés]

  • Búvár portál: 2007 januárjában úgy gondoltam, hogy indítok a Wikipédiában egy külön Portált, melyben a búvárkodással kapcsolatos cikkeket gyűjtöm össze. Pontosabban szeretném azt elindítani, hogy legyenek ilyen témájú cikkek, mert jelenleg nincs olyan weboldal, ahol a búvárkodás iránt érdeklődők a teljes témakört lefedve találnának jó szakmai leírásokat. Remélem sikerül ezt megvalósítanom, és nem jut más egyéb hasonló kezdeményezés sorsára. Nagyon szeretném hogy egy minél teljesebb szakmai leírások gyűjteménye legyen ez, és nem a búvárszakma hatalmi harcainak színtere, ezért is választottam e gyűjtemény helyéül a Wikipédiát, és nem egy saját weboldalt, így az oldal személyektől és szervezetektől semleges tud maradni, és tényleg a búvárkodást tudja elősegíteni.
  • Búvár műhely: A Búvár portál szerkesztői munkacsoportjának hoztam létre. Célja a búvárkodással kapcsolatos szócikkek létrehozásával és szerkesztésével kapcsolatos feladatok megfogalmazása, a munka összehangolása, és értékelése.