Szerkesztő:Blue.cube

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Bábel szerkesztői információk
de Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
hu-4 Ez a szerkesztő anyanyelvi szinten beszél magyarul.
en-2 This user can read and write intermediate English.
Szerkesztők nyelvek szerint

blue.cube a Borsod-Abaúj-Zemplén megye német változatán dolgozik.

Életrajz

blue.cube polgári nevén Braun Stefán, 1971-ben született, Németország Keleti részén Riesa városában. Néhány éves korában családja elköltözött Magyarországra, Székesfehérvárra. Itt töltötte gyerekkorát, majd szakmai tanulmányai és érettségi után 1990-ben visszaköltözött Németország északi részére Bréma városába. Első szakmájában dolgozott néhány nagyobb ipari cégnél.

1997-ben felveszi tanulmányait a brémai főiskola építészeti karán. Itt ismerkedik meg a számítástechnika lehetőségeivel, hogyan lehet a tervezést komputerek segítségével megkönnyíteni. Két másik főiskola társával átveszi az "Apple Labor" vezetését. 2002 Januárjában lediplomázik és felveszi a projekt és munkaszerzés versenyét.

Kis idő múlva, saját irodát nyit. A műszaki tervezés mellett, kisebb-nagyobb cégek és magánszemélyek internetes fellépések szerkesztésével foglalkozik. Ezek mellett magyar-német hiteles fordítóként látja el az észak-németországi fordító irodákat.

Néhány projekt után visszamegy az iparba és számítógépes műszaki tervezőként egy nagy európai repülőgépgyártó cégnél helyezkedik el. Továbbra is szabadúszóként a design területén és fordítóként tevékenykedik.

Külső hivatkozásaim[szerkesztés]

tbd