Szerkesztő:B.Zsolt/vasutgepeszet

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az alábbiakban egy levelezést olvashattok user:B.Zsolt és Kovács Károly között:

Eredeti levél[szerkesztés]

Tisztelt Vasútgépészet!

Balogh Zsolt vagyok, lelkes vasútbatát! Az Interneten a barátaimmal közösen elkezdtük a magyar vonatkozású vasúti témák kidolgozását a www.wikipedia.hu weboldalon. (A Wikipedia egy ingyenes, internetes enciklopédia). Már rengeteg vasúti járműről, vonalról van tartalmunk. De folyamatosan keressük a lehető legmegbízhatóbb forrásokat. Az egyik ismerősöm ajánlotta az Önök honlapját. Nagyon megörültem, rengeteg igen jó, színvonalas cikk van rajta.

A kérdésem az lenne, hogy az anyagok jogállása milyen? Lehetséges lenne-e felhasználni a Vasútgépészet anyagaiból? Természetesen a forrás megjelölésével! A Wiki projekt teljesen ingyenes, önkéntes, nekünk nem származik anyagi hasznunk a weboldalból.

Ha bármi kérdésük felmerülne, szívesen válaszolok.

Tisztelettel:
Balogh Zsolt, wiki szerkesztő

Válaszlevél[szerkesztés]

Tisztelt Balogh Zsolt!

Örömmel olvastam, hogy a magyar vonatkozású vasúti témák kidolgozásába kezdtek a www.wikipedia.hu weboldalon. Felhívom a figyelmét, hogy a Vasútgépészet cikkeket és szerzőit a szerzői jog védi. Ezért az alábbi korlátozó nyilatkozatot teszem:

A forrás megjelölésének kikötésével, azaz a felhasznált szöveg végére, lábjegyzetre vagy más módon megjelölt hivatkozással a szerző nevére, továbbá a www.vasutgepeszet.hu forráshely beírásával hozzájárulok, hogy a kiválasztott idézeteket tetszőlegesen más szöveg után vagy elé beillesztve felhasználják a www.wikipedia.hu weboldalon.

Sok sikert kívánok, üdvözlettel:

Kovács Károly

főszerkesztő

Megjegyzés:

Amennyiben az összeállított tartalmakat lektoráltatni szeretnék, akkor kérem, hogy küldje meg! Továbbítom a téma szakértőinek

Válaszlevél[szerkesztés]

Tisztelt Kovács Károly!

Nagyon köszönöm gyors válaszát, nagyon örülök, hogy ennyire pozitívan áll hozzá!

Kezdésnek megcsinálok egy szócikket, és visszaküldöm lektorálásra! Ha megfelel önnek a minősége, és "fair"-nek tartja a felhasználást, akkor a magyar Wikit a legjobb vasúti oldallá tesszük a magyar weben!

Természetesen ez oda-vissza működik, a Wikin lévő anyagok, képek mind-mind szabadok, Önök is használhatják az újságjukban mindenféle korlátozás nélkül!

Köszönettel: Balogh Zsolt