Szerkesztő:Attila12

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Komlós Attila - 1975. január 9., Pécs.


Userboxok
Ez a felhasználó 2006. október 31-én regisztrált.
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
Ez a szerkesztő férfi.
This user is male.
Ez a szerkesztő szereti a kakaót.


Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő Winampot használ zenehallgatásra.
Ez a szerkesztő magyar állampolgár.
Ez a szerkesztő uniós állampolgár.


Magamról[szerkesztés]

Egészen kicsi korom óta az utazás szerves részét képezi az életemnek. Ahogy szokták mondani, nem lehet elég korán kezdeni: három éves voltam, amikor a családdal az Adrián nyaraltunk, s azóta szinte évről évre újabb és újabb helyekre volt szerencsém eljutni. A világunk felfedezése, megismerése iránti érdeklődés különösen egyetemista koromban vett lendületet - a Pécsi Tudományegyetemen földrajz-turizmus szakon végeztem 1999-ben. Az idegenforgalom területén dolgozom, szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ami a hobbim az a hivatásom is. A munka mellett önkéntesként különböző, elsősorban pécsi kulturális események megvalósításában is közreműködök (pl. Retro könyvvásár, Gebauer Ernő Emlékév, kaTARzis kiállítássorozat, Kulturális Örökség Napjai, Múzeumok Éjszakája, Pécsi Animáció Története Kiállítás, Ördögkatlan Fesztivál).

Úgy érzem fontos, hogy megismerjük a világot, amiben élünk. Az utazással a szemléletmódunk is alakulhat: fogékonyabbak leszünk az újra, a számunkra szokatlan jelenségeket nem ellenszenvvel, hanem érdeklődő kíváncsisággal fogadjuk és összességében toleránsabbak leszünk. Ez úgy vélem, a mai világban, amikor a kultúrák közötti fizikai távolságok már jelentéktelenek, nagyon lényeges.

Hobbik és a hozzá kapcsolódó tevékenységek[szerkesztés]

Országok, ahol jártam[szerkesztés]

 Albánia  Amerikai Egyesült Államok  Ausztria  Belgium  Bosznia-Hercegovina  Bulgária  Csehország  Dánia  Észtország  Finnország  Franciaország  Hollandia  Horvátország  Írország  Lengyelország  Lettország  Liechtenstein  Litvánia  Magyarország  Marokkó  Monaco  Montenegró  Egyesült Királyság  Németország  Norvégia  Olaszország  Románia  Spanyolország  Svájc  Svédország  Szerbia  Szlovákia  Szlovénia  Tajvan  Törökország  Ukrajna  Új-Zéland

Külső hivatkozás[szerkesztés]

Honlap: www.komlosattila.hu