Sablonvita:Úszó infobox

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 13 évvel ezelőtt a(z) Éremtáblázat ki témában

Használati utasítás[szerkesztés]

Gratulálunk, hogy a legkorszerűbb termékünket választotta! Biztosítjuk róla, hogy az úszó infobox megfelelő ápolás és karbantartás mellett sokáig fog örömöt szerezni önnek és családjának, és élettartamának végéig jól fog úszni. Kérjük, gondosan őrizze meg ezt a használati útmutatót!

  1. Az úszó infobox házi használatra való. Fürdőkádban, kerti medencében, vizespohárban használható. Tengerben, folyóban úsztatni tilos!
  2. Az úszó infobox mérsékelten vízálló. Egyszerre maximum fél óráig úsztassa, utána alaposan szárítsa ki a napon, különben megfullad!
  3. Az úszó infobox szabványos, megfelel az i=1-től 5000-ig FCC i előírásoknak, a TÜV és az ISO kilencmillió minősítésnek. De azért gyerek kezébe nem való!
  4. Az úszó infobox kézzel is működtethető, de igazán látványos eredményt 380 voltos váltóárammal érhetünk el. Az ehhez szükséges csatlakozó nem gyári tartozék, külön megvásárolható.
  5. Az úszó infoboxot olajban, levesben, adósságban úsztatni tilos, mivel ez a készülék károsodásához vezethet, és balesetveszélyt okoz.
  6. A készüléket ne csatlakoztassa a horgászbothoz, ez nem olyan úszó!
  7. A nem rendeltetésszerű használatért felelősséget nem vállalunk!

Kellemes úsztatást kíván:
Bináris ide 2009. július 29., 14:28 (CEST)Válasz

Na, akkor nemcsak én értettem félre, hogy mi ez :D – Alensha sms 2009. július 30., 03:32 (CEST)Válasz

Miért, még ki? :-D Bináris ide 2009. július 30., 07:38 (CEST)Válasz

Éremtáblázat ki[szerkesztés]

Az éremtáblázat opciót kivettem, ugyanis folyamatban van a {{MedalTableTop}} és társai kiiktatása és infobox forátumú éremtábla létrehozása ({{érem infobox}}(?)), ezért a táblázatokat egyelőre kiszedtem a cikkekben külön a szövegbe, és majd le lesznek cserélve új érem infoboxra, amint végleges lesz az állapota. – Timish sablongyár üzenőfal 2010. július 14., 12:07 (CEST)Válasz