Sablon:Törlési figyelmeztetés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Üdv, Törlési figyelmeztetés! Értesítelek, hogy az általad létrehozott lapról megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! ~~~~

Használati útmutató

Ezt a sablont olyan szerkesztők vitalapjára kell kitenni, akik olyan cikket hoztak létre, amit te (vagy korábban valaki más) törlésre jelölt, így jelenleg törlési megbeszélésen van. Mindenképpen a lent másolható példák egyikét használd, így a sablon automatikusan aláírja magát.

Másolható minták[szerkesztés]

{{subst:Törlési figyelmeztetés}}

{{subst:Törlési figyelmeztetés|cikkcím}}

{{subst:Törlési figyelmeztetés|kezdő=igen}}

{{subst:Törlési figyelmeztetés|cikkcím|kezdő=igen}}

Opcionális paraméter[szerkesztés]

  • cikkcím: a törlésre jelölt szócikk címe. A sablon úgy is működik, ha nem töltöd ki, de esetleg az értesített kezdő nehezebben találja meg a törlési megbeszélést.
  • kezdő=igen: akkor jó ezt megadni, ha olyan szerkesztő kapja az értesítést, aki még nem otthonos a Wikipédiában. Ebben az esetben az üzenet tartalmazni fog bővebb utalást (és linket) a törlési megbeszélés menetére, a törléshez leggyakrabban kapcsolódó irányelvekre és útmutatókra, illetve javaslatot a mentorálás és a kezdők kocsmafalának igénybevételére.

Kapcsolódó sablonok[szerkesztés]