Sablon:Nehamisíts

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Belejavítottál egy másik szerkesztő aláírt hozzászólásába, vagy megváltoztattad az aláírását. Légy szíves, többet ne csináld ezt – a Wikipédia szabad szerkeszthetősége a szócikkek tartalmára és a saját hozzászólásaidra vonatkozik, nem pedig mások aláírt véleményének a meghamisítására. Az ilyen szerkesztés zavarkeltésnek számít, és ismétlés esetén a szerkesztési jogaid felfüggesztésével fog járni. Elképzelhető, hogy ezt az üzenetet azért kaptad, mert a saját hozzászólásodat szerkesztetted, csak elfelejtettél bejelentkezni. Ha ez a helyzet, akkor kérlek, hogy bejelentkezés után tisztázd ezen a vitalapon.

Használati útmutató

Nincs leírás.

Sablonparaméterek[TemplateData szerkesztése]

ParaméterLeírásTípusÁllapot
lap címe vagy difflink1

a hamisítással érintett lap neve, [[ ]] jelek nélkül. A legjobb rögtön a kifogásolt változtatást mutató difflinket használni paraméterként, szintén a [ ] jelek nélkül (tehát csak http://...). Figyelem: difflink esetén ne használd az |1=difflink formát, helyette csak |difflinket írj!

Karakterlánckötelező

Használata[szerkesztés]

Példák:

{{subst:nehamisíts|difflink}} ~~~~
{{subst:nehamisíts|Vitalap}} ~~~~
{{subst:nehamisíts}} ~~~~

A sablonban írt tevékenység (más hozzászólásából törlés) megengedhető az élő személyek életrajzára vonatkozó irányelvben leírt esetben (hitelrontásra alkalmas, forrásnélküli információk eltávolítása).