Sablon:Commons-figy

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Szia! Köszönjük, hogy szabad licenc alatt álló képet töltöttél fel a Wikipédiára! Megkérlek, ismerkedj meg a Wikimédia Commons nevű projekttel, melyet a Wikipédiát is üzemeltető alapítvány tart fent, és melynek célja a szabadon felhasználható képek és médiafájlok összegyűjtése.
  • A Commons felülete és a feltöltés hasonló a Wikipédiáéhoz, előnye viszont, hogy az ott feltöltött képeket az összes Wikipédia, így a magyar is úgy tudja használni, mintha helyileg lenne feltöltve, ami nemcsak helyet takarít meg (csak egy helyen kell meglennie egy fájlnak), de az ott alkalmazott kategorizálásnak köszönhetően könnyebben megtalálhatóvá teszi a hasonló tárgyú médiafájlokat.
  • Kérlek, a szabad képeid (amiket te készítettél, vagy közkincsnek számítanak) oda töltsd fel a pontos forrásuk megjelölésével. Ha elakadnál valahol, vagy kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan a vitalapomon, a Commons magyar Kocsmafalán vagy IRC-n.

Amint ellátogatsz a Commonsra úgy, hogy a Wikipédián be vagy jelentkezve, automatikusan létrejön ott is a fiókod. Ezután javasolt a beállításokban átállítani a felület nyelvét magyarra. Bár a Commonson még sok a le nem fordított útmutató, mindegyik már magyarul is elérhető útmutató elérhető az idegen nyelvű változat tetején vagy alján található „Magyar” feliratú linken keresztül.

Köszönöm! ~~

Használati útmutató

A sablon subst:-tal használandó, és aláírja saját magát: {{subst:Commons-figy}}(?)