Sablon:Cikkjelölt

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Használati útmutató

Ezzel a sablonnal lehet a Kategória:Feljavításra váró cikkjelöltek közé bekategorizálni egy cikkjelöltet arra az időre, amíg feljavításra vár a „Wikipédia:” névtérben.

A sablon a cikkjelölt lapon fölül helyezendő el, a kategorizáláson túl tájékoztatást ad, és egyúttal arról is gondoskodik, hogy a lapról a keresőgépek „NOINDEX” információt kapjanak, tehát azt a kérést, hogy hagyják figyelmen kívül, ne mutassák kereséskor az egyelőre vállalhatatlan lapot.

 1. megjegyzés

Ha egy cikket a cikkek fő névteréből egy másik névtérbe mozgatsz át, akkor az eredeti lap helyén keletkező átirányítást az „azonnali” sablon segítségével töröltetni kell. Hasznos, ha gondosan töltöd ki, mert a szövegét látja majd, aki megpróbálja újra létrehozni vagy továbbszerkeszteni. Ez egy másolható minta, a „?” helyére kell beírni a cikkjelölt új helyét:

{{azonnali|A cikkjelölt ideiglenes helye a feljavítás idejére: [[?]]. Ez a névtérközi átirányítás törlendő.| ~~~~}}

 2. megjegyzés

Ha a sablont csak illusztrációs célból kell beilleszteni egy nem-cikkjelölt lapra, akkor kategorizálás és a NOINDEX így tiltható le: {{cikkjelölt|kategorizál=nem}}

Kötelező paraméterek[szerkesztés]

(nincsenek)

Opcionális paraméterek[szerkesztés]

  • kategorizál=igen (vagy üres, vagy nincs megadva a paraméter)
hatásuk: a lapot bekategorizálja a Kategória:Feljavításra váró cikkjelöltek kategóriába és NOINDEX-szel nem kereshetővé teszi
  • kategorizál=nem (vagy bármilyen az „igen”-től eltérő szöveg)
hatása: a lapot nem kategorizálja be sehova

Használata[szerkesztés]

{{cikkjelölt}}

Kapcsolódó sablonok[szerkesztés]

(hasonló és kiegészítő)

Lásd még[szerkesztés]

Kategória:Feljavításra váró cikkjelöltek