SSX

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
SSX
Fejlesztő Electronic Arts
Tervező EA Sports
Platformok Xbox 360, PS3
Műfaj sport (szerepjáték, kaland, ügyességi)
Játékmódok Egyjátékos mód, Többjátékos mód
Adathordozó Digitális terjesztés

Az SSX egy hódeszkás videó játék, amit az Electronic Arts gyártócsapat készített. A teljes neve Snowboard Supercross Extreme. 2010-ben jött létre a játék trailer-e (bemutatója) SSX: Deadly Descents (Halálos Ereszkedések) néven. A legújabb SSX tartalmazza az előző részek térképeit.

Játékmenet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A játékban az SSX csapat egy tagjával lehet lecsúszni igazi hegycsúcsokról pl. Himalája Antarktika. A játék magába foglal helikopterből való kiugrásokat, meneküléseket lavina elől és repüléseket repülőruhával. Az irányítás sokkal könnyebb, mint az előző részekben. A játékban sokkal több szabad tér lesz, és a pályák oldalain láthatatlan falak védik a játékost a kieséstől. AZ EA Canada a NASA képeiből alította ősze a 28 hegyet és 9 régiót. A régiók: Rockias, Alaszka, Patagónia, Antarktika, Alpok, Afrika, Himalája, Szibéria és Új-Zéland. A játékban megjelenik a ’’combo’’ rendszer. A játékhoz tartozik egy online kód, amivel elérhetővé válnak a Multiplayer és a Global Events. A játékot Zoe Payne-nel kezdjük, akivel megtanuljunk az irányítást. Zoe-val csináljuk meg az első pályákat a 9 hegységnél. Így kapjuk meg a karaktereket.

Karakterek[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az eredeti SSX karakterek is benne lesznek, mint Elise Riggs, Mackenzie "Mac" Frasser, Kaori Nishidake, Moby Jones, Psymon Stark, Zoe Payne, Griff Simmons és Eddie Wachhowski (Ha a Game Spottol rendelted meg). Ugyanúgy jönnek az újjak Tane Mumea, Alex Moreau, and Ty Thorsen. Minden karakternek van különleges felszerelése, Mac-nek fejlámpa, Kaorinak oxigén palackja van. Ugyanúgy mi választjuk ki a karakter ruháját, deszkáját, vagy a felszerelését. Minden karakternek egyedi trükkjei vannak, így máshogy pontozzák őket.

Zeneszámok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A játékban mindig fut valamilyen zene. A gép válassza ki hogy mi. A játékban a átlépsz a ’’Tricky’’ módba akkor mindig az SSX Tricky to "Make the fans happy" című dalt fogja játszani.

A többi dal címe: