REVOLUTION Software Kft.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
rEVOLUTION Software Kft.
AlapítvaMagyarország Budapest (1992)
SzékhelyMagyarország Budapest
VezetőkJuhász Zsolt kereskedelmi igazgató, Szalóki László termékfejlesztési igazgató
IparágÜgyviteli szoftverek
TermékekrEVOL Express számlázó program
Iroda++ ügyviteli szoftver
Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer

A rEVOLUTION Software Kft. weboldala
SablonWikidataSegítség

A rEVOLUTION Software 1992-ben alapított magyar szoftvercég, elsősorban pénzügyi-, ügyviteli- és könyvelőprogramokat készít, valamint ERP szoftvereket forgalmaz.

Történet[szerkesztés]

Az 1992-ben magyar tulajdonosi körrel alapított rEVOLUTION Software Kft. első számlázó programjával 1995-ben lépett a hazai piacra. A Számla ’95 elnevezésű szoftvert később a Számla No 1, majd a Számla No 2 fejlesztések követték, később megjelentek a SzámlaVarázsló, a SzámlaVarázsló Deluxe, a Házipénztár, Mérföldkő és az Abakusz elnevezésű programok. A rEVOLUTION Abakusz segítségével már komplett családi és pénzügyi nyilvántartásokat lehetett készíteni.

A 2007-es év fordulópont volt a cég történetében. A korábbi különálló szoftvereket összekapcsolták, és megszületett az egységesített, „dobozos” rEVOL Express moduláris számlázó és ügyviteli program, amelyet kifejezetten a mikro-és kisvállalkozások igényeihez igazítottak. A szoftver árának jelentős csökkentésével így már számos vállalkozás számára vált elérhetővé a gépi számlázás. Az újabb verziófrissítésekben finomították a programot, kijavították az esetleg előforduló hibákat és új funkciók kerültek a szoftverbe.

A rEVOLUTION Software minden vállalatméret számára kínál ügyviteli megoldást, legyen szó számlázásról, készletkezelésről, pénzügyek nyilvántartásáról, könyvelési folyamatok kezeléséről vagy ügyfélkapcsolatok ápolásáról. Ehhez a kisvállalati számlázó program megjelenését követően az Iroda ++ bevezetése volt a következő lépés. Az Iroda ++ egy kis- és középvállalkozások számára készített saját fejlesztésű ügyviteli-, pénzügyi- és könyvelő program, amely átláthatóvá és ellenőrizhetővé teszi a vállalkozások pénzügyi és ügyviteli folyamatait.

A közép- és nagyvállalatok igényeit a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer szolgálja ki, amely a cég saját fejlesztésű Diagnosztika és REVNAV moduljaival egészíthető ki, a gördülékenyebb és hatékonyabb bevezetés érdekében. 2008-ban a rEVOLUTION Software Kft. megszerezte a Microsoft Gold Certified partneri címet, és ugyancsak ebben az évben bekerült a Microsoft Dynamics partnereinek felső öt százalékát tömörítő Presidents' Clubba is.

A rEVOLUTION programok[szerkesztés]

A rEVOLUTION Software Kft. által forgalmazott mindhárom programcsalád moduláris felépítésű, így rugalmasan alakítható az adott vállalkozás igényeihez.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]