Melissa & Joey

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Melissa & Joey
(Melissa & Joey)
Melissa & Joey logo.png
Műfaj komédia

Alkotó(k) David Kendall,
Bob Young
Főszereplő(k) Melissa Joan Hart
Joey Lawrence
Taylor Spreitler
Nick Robinson

Ország  USA
Nyelv angol
Évadok 3
(készül negyedik is)
Epizódok 30
Gyártás
Producer(ek) David Kendall
Bob Young
Melissa Joan Hart
Joey Lawrence
Paula Hart
Részenkénti játékidő 22 perc
Sugárzás
Eredeti adó ABC Family
Eredeti sugárzás 2010. augusztus 17. óta
Magyar adó Magyar Televízió
Külső hivatkozások
Hivatalos oldal
IMDb-adatlap

A Melissa & Joey amerikai szituációs komédia, mely 2010. augusztus 17-én debütált az ABC Family csatornán, Magyarországon 2012. január 21-jétől sugározta a Magyar Televízió az első évadot. Főszereplője Melissa Joan Hart, és Joey Lawrence. A sorozat Mel Burke helyi politikus, és Joe Longo a dadus hétköznapjait mutatja be.

Az ABC megerősítette, hogy lesz második évad is.[1]

Áttekintés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Mel és Joe

Mel egy helyi politikus, aki egy politikus családból származik. Amikor egy családi botrány után Mel unokaöccse, Ryder és unokahúga, Lennox egyedül marad, Mel magához veszik őket, és gondoskodik róluk. Joe-t egy korábbi kereskedő hagyta cserben, és ezért csődbe került, és munkát keres. Mel egyedül nem bír el a két kamasszal, ezért hirdetést ad fel azzal a céllal, hogy dadust keres. Joe azonnal jelentkezik az állásra, amelybe hosszú gondolkodás után végül Mel beleegyezik.

Főbb karakterek[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

  • Stephanie Krause (Lucy DeVito) Mel jogi asszisztense, és gyakornokként dolgozik a hivatalban. Ő a 7. résztől kezdve szerepel. Hiperaktív, és állandóan különféle interjúkat szervez Mel számára. Nem titkoltan tetszik neki Joe.
  • Rhonda Cheng (Elizabeth Ho) Mel sajtótitkára. Elég szeleburdi teremtés, de Mel hű barátnője, és mindig megpróbálja ellátni randizós/családnevelős tanácsokkal.
  • Tiffany (Megan Hilty) Joe exfelesége, először a 13. epizódban tűnik fel. A válást követően sokáig nem találkoznak majd egy se veled, se nélküled kapcsolat kezdődik meg, amelyet legkülönfélébb helyeken eltöltött szerelmi légyottok tűzdelnek meg.
  • Holly Rebeck (Rachel G. Fox) Ryder agresszív barátnője. Gyakran manipulálja Rydert, féltékeny, és beképzelt, de Ryder engedelmeskedik neki.
  • George Karpelos Jr. (Scott Michael Foster) Mel 24 éves szeretője. A 21. epizódtól kezdve szerepel. Egy független üzleti vállalkozó, és nagyon szeret biciklizni. George-nak Olaszországba kell mennie egy üzlet miatt, emiatt pedig csak távkapcsolatot tud fenntartani Mellel.
  • Russell Burke (Christopher Rich) Mel édesapja, aki szenátor. Hajlamos arra, hogy beégesse Mel-t Ryder és Lennox előtt.

Magyar vetítés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A sorozatot 2012. január 21-étől minden szombaton 13: 35 perctől vetíti a Magyar Televízió.

Hivatkozások[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Melissa & Joey (TV series) című angol nyelvű Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.

Források[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]