Ococsü cse ven

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(It Started With a Kiss szócikkből átirányítva)
Ococsü cse ven
(惡作劇之吻)
Ariel Lin és Joe Cheng a sorozatban
Ariel Lin és Joe Cheng a sorozatban
Műfajtajvani dráma/szitkom/romantika

AlkotóCsü Jou-ning
RendezőCsü Jou-ning
FőszereplőAriel Lin
Joe Cheng
Jiro Wang
FőcímSay U Love Me (Jason & Lara)
VégefőcímO cuo csü (Vang Lan-jin)

Ország Kínai Köztársaság
Nyelvmandarin
Évadok1
Epizódok30
Gyártás
ProducerJerry Feng
Forgatási helyszínTajpej
Részenkénti játékidő60-80 perc
Sugárzás
Eredeti adóCTV
GTV
Eredeti sugárzás2005. szeptember 25. – 2006. február 12.
Kronológia
KövetkezőOcuocsü er ven
Kapcsolódó műsorPlayful Kiss (2010)
További információk
SablonWikidataSegítség

Az Ococsü cse ven (kínaiul: 惡作劇之吻, pinjin: Èzuòjù zhī wěn), angol címén It Started With a Kiss egy 2005-ben készült tajvani romantikus vígjáték-drámasorozat, melyet a CTV vetített. A történet alapja az Itazura na Kiss (イタズラなKiss, Mischievous Kiss) című japán manga. A sorozat hozta meg a népszerűséget a tajvani modell, Joe Cheng számára. A sorozathoz Ocuocsü er ven címmel folytatás is készült. 2006-ban a fülöp-szigeteki ABS CBN csatorna is megvette a sugárzási jogokat.

Szereplők[szerkesztés]

  • Jüan Hsziang-csin: Ariel Lin
  • Csiang Cse-su: Joe Cheng
  • Csin Jüan-feng (Ah Csin): Jiro Wang
  • Pej Ce-jü: Tiffany Hsu

Történet[szerkesztés]

A butuska középiskolás lány, Jüan Hsziang-csin reménytelenül szerelmes az iskola legjobb tanulójába, Csiang Cse-suba. A fiú igazi zseni, sosem kell tanulnia órák után, 200-as IQ-val rendelkezik, és esze ágában sincs a rossz tanuló, semmihez sem értő, buta Hsziang-csinnel foglalkozni. Ráadásul a lány szerelmes levelet ír neki, amit aztán az egész iskola elolvas, és jól megalázzák a visszautasított lányt.

A szerencsétlenségek sora nem ér ezzel véget, Hsziang-csin és papája új házba költöznek, ami aztán egy enyhe földrengéstől azonnal össze is dől, s fedél nélkül maradnak. Jüan papa rég nem látott iskolai legjobb barátja, Li jelentkezik náluk, és felajánlja, hogy náluk lakhatnak. A beköltözéskor kiderül, hogy a nagylelkű és nagyon gazdag Li nem más, mint Csiang Cse-su édesapja. Hsziang-csinnek így egy fedél alatt kell laknia a fiúval, akibe szerelmes, és aki ridegen, hidegen viselkedik vele és folyton megalázza. Közben pedig Hsziang-csin szívéért harcol osztálytársa, Ah Csin, a lány azonban nem akar tudomást venni a fiúról. Felbukkan Pej Ce-jü is, aki harcba száll Csiang Cse-su figyelméért.

Hsziang-csin trükkel ráveszi a fiút, hogy segítsen neki felkészülni egy nehéz vizsgára, s tanulás közben a fiú elkezdi megkedvelni a hebehurgya a lányt, bár még magának sem meri ezt beismerni.

Ariel Lin és Joe Cheng egy médiaeseményen, 2008-ban


Források[szerkesztés]