Half-Life 2: Lost Coast

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Half-Life 2: Lost Coast
FejlesztőValve Software
KiadóValve Software
SorozatHalf-Life sorozat
MotorSource Engine
PlatformokMicrosoft Windows
Kiadási dátum2005. október 27.
MűfajFPS
JátékmódokEgyjátékos
KorhatárBBFC: 15
ESRB: M (Mature) 17+
OFLC: MA15+
PEGI: 16+
PEGI: 15+ (FI)
USK: 18+
AdathordozóLetöltés (Steam)
Rendszerkövetelmény
Rendszer-
követelmény
2,4 GHz processzor, 1 GB RAM, DirectX 9 szintű videókártya, Internet kapcsolat
A Half-Life 2: Lost Coast weboldala
SablonWikidataSegítség

A Half-Life 2: Lost Coast a Half-Life 2 című számítógépes játékhoz a Valve Software által kiadott ingyenesen letölthető fejezet címe.

A játék fejlesztői eredetileg úgy tervezték, hogy a Lost Coast is teljes értékű fejezet lesz a Half-Life 2 történetében, ám ezt végül elvetették. 2005. október 27-én viszont hozzáférhetővé tették a Half-Life 2 tulajdonosok számára annak apropójából, hogy ezzel prezentálják a játék grafikai motorjába beépített új effektet, a „High dynamic range rendering”-et, azaz a HDR-t.

Cselekmény[szerkesztés]

Alább a cselekmény részletei következnek!

A játékban szereplő helyszínek a Half-Life 2 tengerparton játszódó részéhez kapcsolódtak volna, azonban ezt a fejlesztők elvetették. A történet kezdetén Gordon Freeman egy sziklás tengerparton ébred, ahol egy halász üdvözli őt. A halász megkéri, hogy pusztítsa el a Combine Headcrab-kilövő szerkezetét a sziget templomában. Gordon elindul, pár deszka és gyertyatartó a gépbe helyezésével elpusztítja, ezután pedig kifele menet egy vadászrepülővel találkozik. Ezután a játéknak vége

A halászember az első modell a Half-Life-sorozatban, akit nem valódi emberről mintáztak. Többek között, a halászember meggyilkolása (különféle csalások használatával) a játék összeomlásához vezet.

Itt a vége a cselekmény részletezésének!

Források[szerkesztés]

[1]