Fájl:Statue of Pope Leo X in Hajdudorog.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(2 112 × 2 816 képpont, fájlméret: 3,92 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: The statue of Pope Pius X (the file name is not correct... it's not Leo X, it is Pius X) in the garden of the Greek Catholic Cathedral of Hajdúdorog, Hungary. The statue was erected in 2000 to commemorate the pilgrimage of almost 500 Hungarian Greek Catholics to Rome just a hundred years ago to ask the pope to secure them the independent and Hungarian-speaking Greek Catholic Church. Finally it was granted by Pope Pius X in his bull Christifideles Graeci which founded the Greek Catholic Diocese of Hajdúdorog in 1912.
Magyar: X. Piusz pápa szobra a hajdúdorogi görög katolikus székesegyház kertjében (a kép nevével ellentétben a szobor valóban X. Piuszt ábrázolja és nem X. Leót). A szobrot 2000-ben állították emlékül annak a közel 500 zarándoknak, akik éppen száz évvel azelőtt Rómába zarándokoltak, hogy a pápánál elérjék a független és magyar nyelvű görög katolikus egyház felállítását. Mindezt végül X. Piusz pápa garantálta a magyar görög katolikusoknak, és 1912-es Christifideles Graeci bullájával megalapította a görög katolikus Hajdúdorogi Egyházmegyét.
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Jojojoe

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. január 3., 14:33Bélyegkép a 2010. január 3., 14:33-kori változatról2 112 × 2 816 (3,92 MB)Jojojoe{{Information |Description={{en|1=The statue of Pope Leo X in the garden of the Greek Catholic Cathedral of Hajdúdorog, Hungary. The statue was erected in 2000 to commemorate the pilgrimage of almost 500 Hungarian Greek Catholics to Rome just a hundred y

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok