Fájl:Simpsons writers2.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 173 × 781 képpont, fájlméret: 178 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: The Simpsons writing staff photo, c. 1992. (L to R) (back row) Mike Mendel, Colin ABV Lewis (partial), Jeff Goldstein, Al Jean (partial), Conan O'Brien, Bill Oakley, Josh Weinstein, Mike Reiss, Ken Tsumara, George Meyer, John Swartzwelder, Jon Vitti (partial), CJ Gibson (?) and David M. Stern
(Front row) Dee Capelli, Lona Williams and unknown.
Dátum Image e-mailed to uploader with GFDL license on 2008-05-22.
Forrás Image e-mailed to uploader (en:User:Scorpion0422) with GFDL license, in response to an e-mail request.
Szerző Bill Oakley
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
VRT Wikimedia

Ezen mű használati engedélyét, illetve a jogtulajdonos licencnyilatkozatát archiváltuk a Wikimedia jegykezelési rendszerében – szövegét az eléréssel rendelkező szerkesztők itt olvashatják. Ha meg szeretnél bizonyosodni az engedély valódiságáról, kérlek, lépj kapcsolatba valakivel, akinek van jegykezelési elérése!

Ticket link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008052310024265
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Más változatok

Licenc

w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel. Jogi nyilatkozat.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható. Jogi nyilatkozat.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. december 6., 22:14Bélyegkép a 2012. december 6., 22:14-kori változatról1 173 × 781 (178 KB)HohumLevels, reworked from original.
2008. november 22., 21:10Bélyegkép a 2008. november 22., 21:10-kori változatról1 173 × 781 (123 KB)HohumAdjusted colour balance
2008. május 23., 17:04Bélyegkép a 2008. május 23., 17:04-kori változatról1 173 × 781 (87 KB)Scorpion0422~commonswiki{{Information |Description=(L to R) (back row) Mike Mendel, Colin ABV Lewis (partial), Jeff Goldstein, Al Jean (partial), Wikipedia:Conan O'Brien, Bill Oakley, Josh Weinstein

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: