Fájl:Seamonkey Suite Logo.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Seamonkey_Suite_Logo.png(340 × 105 képpont, fájlméret: 20 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás Logo and explanation of Seamonkey
Dátum
Forrás https://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
Szerző Logo by Alex Butin for Mozilla Foundation
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
MPL/LGPL/GPL tri-license
Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Licenc

Tri-licensed under the MPL/GPL/LGPL

The contents of this file are subject to the Mozilla Public License Version 1.1 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License.

Software distributed under the License is distributed on an "AS IS" basis, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing rights and limitations.

GNU head Ez a függvénykönyvtár szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU Lesser General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2.1-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU Lesser General Public License 2.1-es és 3-as változata tartalmaz.
GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Trademarked Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

14. október 2006

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. április 19., 12:35Bélyegkép a 2012. április 19., 12:35-kori változatról340 × 105 (20 KB)MetaUploadReverted to version as of 10:33, 19 April 2012
2012. április 19., 12:34Bélyegkép a 2012. április 19., 12:34-kori változatról264 × 64 (8 KB)MetaUploadReverted to version as of 18:22, 24 October 2006
2012. április 19., 12:33Bélyegkép a 2012. április 19., 12:33-kori változatról340 × 105 (20 KB)MetaUploadThis is the latest version of Logo and explanation of SeaMonkey, you can find the original file from http://www.seamonkey-project.org/images/seamonkey_logo.png
2006. október 24., 20:22Bélyegkép a 2006. október 24., 20:22-kori változatról264 × 64 (8 KB)Atlanx{{Information |Description=Logo and explanation of Seamonkey |Source=http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ |Date=14.10.2006 |Author=Markus Stadler |Permission=MPL/LGPL/GPL tri-license |other_versions= }}

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok