Fájl:SVCcombo.JPG

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(970 × 705 képpont, fájlméret: 119 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.
Leírás
English: Superior vena cava syndrome in a person with bronchogenic carcinoma. Note the swelling of his face first thing in the morning (left) and its resolution after being upright all day (right).
Forrás http://cnx.org/content/m14895/latest/
Szerző Herbert L. Fred, MD and Hendrik A. van Dijk

Licensed under a Creative Commons Attribution License (CC-BY 2.0)

Licenc

© A fájl szerzői jogainak tulajdonosa engedélyezi a mű bármilyen céllal történő használatát azzal a feltétellel, hogy a szerzői jog tulajdonosa megfelelően fel van tüntetve. Az újraterjesztés, származékos művek, kereskedelmi és bármilyen egyéb célú használat megengedett.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
Superior vena cava syndrome.

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. augusztus 3., 14:04Bélyegkép a 2010. augusztus 3., 14:04-kori változatról970 × 705 (119 KB)Doc James{{Information |Description={{en|1=Superior vena cava syndrome in a person with bronchogenic carcinoma. Note the swelling of his face first thing in the morning (right) and its resolution after being upright all day (left).}} |Source=http://cnx.org/content

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok