Fájl:OpenSUSE-11.0-KDE3.5.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 024 × 768 képpont, fájlméret: 554 KB, MIME-típus: image/png)

Leírás openSUSE 11.0 running on KDE 3.5
Dátum
Forrás Taken by uploader
Szerző Novell and KDE
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

30. június 2008

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. július 1., 04:52Bélyegkép a 2008. július 1., 04:52-kori változatról1 024 × 768 (554 KB)Althepal~commonswiki{{Information |Description=openSUSE 11.0 running on KDE 3.5 |Source=Taken by uploader |Date=Jun 30 2008 |Author=Novell and KDE |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions= }} Category:KDE Category:Free software [[Category:openS

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: