Fájl:Myosis due to opiate use.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 473 × 362 képpont, fájlméret: 140 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás A 25 year old Caucasian male with miosis due to opiate (i.e. codeine) use.
Dátum
Forrás AnonimUnknown author
Szerző AnonimUnknown author
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
This photo was provided by an individual who wishes to remain anonymous due to privacy issues. The anonymous donour transferred copyright of this image to myself, and I have released the image into the public domain using the CC-0 declaration.
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Valamilyen, Wikidata-elemmel nem rendelkező érték

19. október 2012

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. október 19., 04:00Bélyegkép a 2012. október 19., 04:00-kori változatról1 473 × 362 (140 KB)Russaviafixing eye colour

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: