Fájl:Mortise tenon joint hull trireme-en.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 1 110 × 950 képpont, fájlméret: 123 KB)

Kép feldolgozása nyelven.

Összefoglaló

Leírás

[szerkesztés]

Ha tudod, segítsétek ezt a leírást mindenki számára elérhetővé, fordítva le más nyelvekre. — Köszönöm!
Català: Principi d'acoblament de taulons dels vaixells grecs antics mitjançant juntura de morta i espiga reforçada amb tacs, probablement utilitzat en la construcció dels cascs dels trirrems.
Època: Es va fer servir des de l'època homèrica.
English: Principle of assembling planks of the antic Greek vessels by mortise and tenon joint strengthened with dowels, probably used in the construction of the hulls of the triremes.
Period : Used since the Homeric times.
Español: Construcción del casco uniendo la tablazón con el sistema de caja y espiga. Era el sistema tradicional de construcción de los barcos griegos desde época remota hasta la época medieval
Euskara: Aho-ziriko mihiztadura itsasontzien kroskoa egiteko nolako zen erakusten duen ilustrazio deskriptiboa. Egur oholen mihiztadura egiteko teknika hau erabiltzen zen antzinako Greziako ontzietan, eta litekeena da sistema hau erabili izana trirremeen kroskoa egiteko, dagoeneko Homeroren garaitik.
Français : Principe d'assemblage des bordages des navires antiques grecs par mortaises et tenons chevillés, probablement utilisé pour la construction des coques des trières.
Époque : Système déjà utilisé aux temps homériques.
Dátum January 2006 (originally uploaded in PNG format)
Forrás

Own work

Based upon a drawing
Reference : Jean Taillardat, La Trière athénienne et la guerre sur mer aux Ve et IVe siècles, 1968, in : Jean-Pierre Vernant, Problèmes de la guerre en Grèce ancienne, Éditions de l'École des Hautes Études en Sciences Sociales, coll. Points, 1999
Szerző Eric Gaba (Sting - fr:Sting)
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Attribution and Share-Alike required
Más változatok
Other related versions:[szerkesztés]
Ezen fájl fordítása Ez az SVG-fájl beágyazott szöveget tartalmaz, amit könnyen magyarra lehetne fordítani a bármilyen megfelelő SVG- vagy szövegszerkesztővel, vagy az SVG-fordító eszközzel. További információkért lásd: SVG-fájlok fordítása.
A fájl SVG <switch> elemek segítségével van lefordítva. Minden fordítás egy fájlban van! További információ

A legtöbb Wikipédián a fájl a szokásos módon (a lang paraméter megadása nélkül) beilleszthető; az automatikusan az adott Wikipédia nyelvén fog megjelenni (ha le van fordítva arra a nyelvre), így például a magyar Wikipédián magyarul, ha van magyar fordítás. Ha az alapértelmezettől eltérő nyelven szeretnéd beilleszteni a fájlt, használd a lang paramétert a megfelelő nyelvkóddal, pl. [[File:Mortise tenon joint hull trireme-en.svg|lang=hu]] a magyar verzióhoz. Ne használd a paramétert szükségtelenül, mert megakadályozhatja egy később feltöltött fordítás megjelenését.

A fájl szöveges tartalmának lefordításához használhatod az SVG-fordító eszközt, vagy letöltheted a számítógépedre, hozzáadhatod a fordításodat a kedvenc eszközöddel, majd feltöltheted ugyanezen a néven. Segítséget kérhetsz Grafikai Laborban, ha nem vagy biztos, hogyan kell csinálni.

 
Better than many files each for one language is to create one multilanguaged file (SVG switch option).

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2022. április 10., 01:20Bélyegkép a 2022. április 10., 01:20-kori változatról1 110 × 950 (123 KB)ManlleusFile uploaded using svgtranslate tool (https://svgtranslate.toolforge.org/). Added translation for ca.
2007. november 15., 00:47Bélyegkép a 2007. november 15., 00:47-kori változatról1 110 × 950 (138 KB)Sting{{Information |Description=Principle of assembling planks of the antic Greek vessels by mortise and tenon joint strengthened with dowels, probably used in the construction of the hulls of the triremes, with English labels.<br/>Period : Use

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok