Fájl:Lycoteuthis diadema.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(842 × 1 234 képpont, fájlméret: 329 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Lycoteuthis diadema (synonym of Lycoteuthis lorigera) by Carl Chun (copyright expired)

Originally published in: Pfeffer, G. 1912. Die Cephalopoden der Plankton-Expedition. Zugleich eine Monographische Übersicht der Oegopsiden Cephalopoden. Ergebniss der Plankton- Expedition der Humboldt-Stiftung, 2:1-815.

Source: Lane, F.W. Kingdom of the Octopus. Jarrolds Publishers (London) Ltd, plate 26.


Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. november 26., 04:43Bélyegkép a 2006. november 26., 04:43-kori változatról842 × 1 234 (329 KB)Mgiganteus''Lycoteuthis diadema'' by Carl Chun (copyright expired) Originally published in: Pfeffer, G. 1912. Die Cephalopoden der Plankton-Expedition. Zugleich eine Monographische Übersicht der Oegopsiden Cephalopoden. Ergebniss der Plankton- Expedition der Humb

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok