Fájl:Kdf axb01.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kdf_axb01.jpg(400 × 563 képpont, fájlméret: 247 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás
Deutsch: "Kraft durch Freude"-Veranstaltung des Gaus Kurhessen, Jahr unbekannt (8. Jahrestag der KdF-Gründung war der 27. November 1941).
English: Announcement of a "Kraft durch Freude" ("Strength through Joy") variety show, year unknown (8th anniversary of the KdF's foundation was on 27th November 1941)
Forrás Collection Alexander Buschorn
Szerző Alexander Buschorn
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
This anonymous work is most likely not PD by age (i.e. 70 years after publication), but it lacks the originality to be protected by German copyright.


Nazi symbol Figyelmeztetés
Ez a kép egy olyan (vagy arra hasonlító) jelképet ábrázol, amit Németország nemzetiszocialista (náci) kormánya, vagy egy hozzá közelálló szervezet használt. Ezeknek a jelképeknek a használata Németországban tilos, és – a kontextustól és a konkrét jelképtől függően – számos más országban (például Ausztriában, Brazíliában, Csehországban, Franciaországban és Lengyelországban) is tilos lehet.

Magyarországon a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény a Btk. 335. §. szerint önkényuralmi jelképnek számít, és a terjesztésük és nyilvános felhasználásuk csak ismeretterjesztő, oktatási, tudományos vagy művészeti célból, illetve a történelem vagy a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából megengedhető.

Ez a kép közkincs, mert nincs egyéni-eredeti jellege.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. február 9., 20:55Bélyegkép a 2006. február 9., 20:55-kori változatról400 × 563 (247 KB)Fb78{{English}} Announcement of a Kraft durch Freude (Strenght through Joy) variety show, year unknown (November 27, 1941?)) {{Deutsch}} "Kraft durch Freude"-Veranstaltung des Gaus Kurhessen, Jahr unbekannt (8. Jahrestag der KdF-Gründung war der 27. Novembe

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok